Wanneer wil je gaan?

22 juni 2024
8:30-16:00 · Breda · € 308,-
14 september 2024
8:30-16:00 · Breda · € 308,-
12 oktober 2024
8:30-16:00 · Breda · € 308,-
9 november 2024
8:30-16:00 · Breda · € 308,-
14 december 2024
8:30-16:00 · Breda · € 308,-
Ik wil deze training op een andere datum/locatie volgen · € 308,-

Basisveiligheid VCA Russisch

Intro

Wil jij je VCA diploma halen in het Russisch? Laat de Nederlandse taal je niet in de weg staan. Volg de belangrijkste cursus voor risicovolle banen waar een ongeluk in een klein hoekje zit. Met een Russische cursus VCA Basisveiligheid ga je snel en veilig aan het werk.

✔ Haal je VCA Russisch diploma in één dag met een volledig Russische (Русский) cursus.

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. De VCA is een lijst met aandachtspunten en werkmethodes over veiligheid en gezondheid voor risicovolle werkomgevingen zoals de bouw. Met het VCA kunnen werknemers veiliger hun werk uitvoeren.

Steeds meer opdrachtgevers eisen een VCA diploma van hun werknemers. De juiste kennis over veiligheidsprocedures is cruciaal om ongelukken en verwondingen te voorkomen. Bij ongevallen wordt de situatie altijd onderzocht en wordt de kunde van werknemers gecontroleerd. Met een VCA-certificaat voldoen bedrijven aan de Arbowet en tonen werknemers aan kennis te hebben om veilig te werken.

Een VCA Russisch Cursus is waardevol voor werknemers die niet vloeiend zijn in de Nederlandse taal en veel potentie of ambitie hebben. Taal hoeft geen obstakel te zijn. Met het halen van een VCA Russisch diploma investeer je in de universele taal van veiligheid.

Verloopt jouw VCA-certificaat bijna? De eendaagse VCA Russisch cursus is ook geschikt om je geheugen op te frissen en opnieuw het VCA diploma te halen.

Deze VCA training is ook beschikbaar in andere talen. Bekijk 'het hele overzicht VCA.' voor alle talen

Wat leer je?

Met de Basisveiligheid VCA Cursus in het Russisch ben je helemaal op de hoogte van de VCA checklist. Bij voldoende resultaat ontvang je een Basisveiligheid VCA Russisch diploma.

Resultaat
✔ Geldig Russisch VCA diploma voor 10 jaar
✔ Beheers basiskennis over veilig en gezond werken
✔ Voer risicovol werk veilig uit
✔ Loop binnen 1 dag met je VCA certificaat de deur uit

Duur training

1 dag (7,5 uur)

Programma

Tijdens de VCA cursus in het Russisch worden de volgende onderdelen behandeld:
  • Nieuwe relevante ontwikkelingen op Arbogebied
  • Hoofdlijnen van de lesstof
  • Examentraining
  • Oefenen m.b.v. proefexamens in het Russisch
Vervolgens neem je een Russisch examen af (40 meerkeuze vragen) van maximaal 1 uur.

Het examen wordt afgenomen door een onafhankelijke examinator. De lesstof van Bouwradius is ontwikkeld met voldoende slagingskans.

Voorleesexamen
Heb jij of jouw personeel moeite met lezen? Het is mogelijk om een voorleesexamen af te nemen bij de VCA Cursus. Hierbij worden de vragen voorgelezen, zo vaak als dit nodig is. Bij een voorleesexamen hebben kandidaten een kwartier langer de tijd (1 uur en 15 minuten). Let op: houd rekening met extra kosten bij een voorleesexamen.

Certificaat
Bij voldoende resultaat ontvang je een Russisch VCA diploma. Het diploma is 10 jaar geldig en wordt niet automatisch verlengd.

Locatie: Klik op ‘Bekijk datums’ voor de beschikbare locaties.
Liever op eigen locatie of de cursus met een groep volgen? Informeer dan voor een in-company cursus.

Datum: Klik op ‘Bekijk datums’ voor de beschikbare data.

Lunch: De lunch, koffie en thee is inbegrepen bij de cursus.

Voor wie?

De cursus VCA is voor Russisch sprekende medewerkers zonder leidinggevende functie. Deze cursus is geschikt als herhaling of voor een nieuw diploma ‘Basisveiligheid VCA’.

Wil je de training met collega’s volgen? Met een in-company opleiding komen we langs op locatie. Ook kan je de training online volgen en deskundigen detacheren.

Offerte

Bij Bouwradius is het ook mogelijk om een in-company cursus te volgen op eigen locatie, of je nu een grote of kleine, zelfstandige onderneming hebt.
Klik hier voor een offerte

Investering

De kosten van een VCA cursus Russisch zijn € 308,-; De prijzen zijn inclusief een bijdrage aan de accommodatie, koffie, lunch en Russisch examen en exclusief boek. Deze bedragen zijn exclusief BTW

Vragen?

Heb je nog vragen over deze Basisveiligheid VCA Russische cursus? Of wil je zeker weten dat het de juiste cursus is voor jou? Wij lichten het graag toe. Bel ons op (079) 36 85 800 of mail gerust via info@bouwradius.nl. We zien je graag op onze cursuslocatie of in-company op eigen locatie.
Zoek je de VCA cursus in een andere taal, online of als herhaling (NL)? We geven ook andere cursussen voor Basisveiligheid:

Over Bouwradius
Bouwradius Training & Advies biedt trainingen voor bouwondernemingen aan alle niveaus, van bouwplaatspersoneel tot hoger kader. Onze adviseurs beschikken over een uitgebreid netwerk en expertise. Zo hebben we in de afgelopen jaren meer dan een miljoen scholingsdagen gerealiseerd voor werknemers uit duizenden bedrijven. Bouwradius Training & Advies is uw natuurlijke partner voor uw scholingsbeleid.
€ 308,-
per persoon