Wanneer wil je gaan?

11 mei 2024
8:30-16:00 · Breda · € 308,-
22 juni 2024
8:30-16:00 · Breda · € 308,-
Ik wil deze training op een andere datum/locatie volgen · € 308,-

Basisveiligheid VCA Oekraine (Russische taal)

Intro

Ben je van plan om jouw VCA-diploma in het Oekraïens (Russische taal) te behalen? Laat taal je niet tegenhouden en volg de belangrijkste cursus voor risicovolle banen waarbij veiligheid cruciaal is. Met onze Oekraïense VCA Basisveiligheid cursus ben je snel en veilig aan het werk.

✔ Haal je Oekraïense VCA diploma in één dag met een Oekraïense (Українська) cursus

VCA is een checklist met aandachtspunten en werkmethodes over veiligheid en gezondheid voor risicovolle werkomgevingen zoals de bouw. Het VCA-certificaat stelt werknemers in staat om veiliger te werken.

Meer en meer opdrachtgevers eisen een VCA-diploma van hun werknemers. De juiste kennis over veiligheidsprocedures is cruciaal om ongelukken en verwondingen te voorkomen. Bij ongevallen wordt altijd de situatie onderzocht en worden de bekwaamheden van werknemers gecontroleerd. Met een VCA-certificaat voldoen bedrijven aan de Arbowet en tonen werknemers aan dat ze de benodigde kennis hebben om veilig te werken.

Een Oekraïense VCA-cursus (Russische taal) is waardevol voor werknemers die niet vloeiend zijn in de Nederlandse taal en ambitie hebben. Het behalen van een VCA Oekraïens diploma investeert in de universele taal van veiligheid en kan jouw kansen op de arbeidsmarkt vergroten.

Verloopt jouw VCA-certificaat bijna? De eendaagse VCA cursus in het Oekraïens (Russische taal) is ook geschikt om je geheugen op te frissen en opnieuw het VCA diploma te halen.

Deze VCA training is ook beschikbaar in andere talen. Bekijk 'het hele overzicht VCA.' voor alle talen

Wat leer je?

Met de Oekraïense Basisveiligheid VCA Cursus (Russische taal) ben je helemaal op de hoogte van de VCA checklist. Bij voldoende resultaat ontvang je een Basisveiligheid VCA diploma in het Oekraïens.

Resultaat
✔ Geldig VCA Oekraïens diploma voor 10 jaar
✔ Verhoogde kennis van veiligheidsprocedures
✔ Verbeterde veiligheid op de werkvloer
✔ Hogere kans op werk in risicovolle werkomgevingen
✔ Voldoen aan de eisen van opdrachtgevers en de Arbowet.
✔ Loop binnen 1 dag met je VCA certificaat de deur uit

Duur training

1 dag (7,5 uur)

Programma

Tijdens de VCA cursus in het Oekraïens (Russische taal)worden de volgende onderdelen behandeld:
  • Nieuwe relevante ontwikkelingen op Arbogebied
  • Hoofdlijnen van de lesstof
  • Examentraining
  • Oefenen m.b.v. proefexamens in het Oekraïens

Vervolgens neem je een Oekraïens (in de Russische taal) examen af (40 meerkeuze vragen) van maximaal 1 uur.

Het examen wordt afgenomen door een onafhankelijke examinator. De lesstof van Bouwradius is ontwikkeld met voldoende slagingskans.

Voorleesexamen
Heb jij of jouw personeel moeite met lezen? Het is mogelijk om een voorleesexamen af te nemen bij de VCA Cursus. Hierbij worden de vragen voorgelezen, zo vaak als dit nodig is. Bij een voorleesexamen hebben kandidaten een kwartier langer de tijd (1 uur en 15 minuten). Let op: houd rekening met extra kosten bij een voorleesexamen.

Certificaat
Bij voldoende resultaat ontvang je een Oekraïens VCA diploma. Het diploma is 10 jaar geldig en wordt niet automatisch verlengd.
Locatie: Klik op ‘Bekijk datums’ voor de beschikbare locaties.
Liever op eigen locatie of de cursus met een groep volgen? Informeer dan voor een in-company cursus.

Datum: Klik op ‘Bekijk datums’ voor de beschikbare data.

Lunch: De lunch, koffie en thee is inbegrepen bij de cursus.

Voor wie?

De cursus VCA is voor Oekraïens sprekende medewerkers zonder leidinggevende functie. Deze cursus is geschikt als herhaling of voor een nieuw diploma ‘Basisveiligheid VCA’

Wil je de training met collega’s volgen? Met een in-company opleiding komen we langs op locatie. Ook kan je de training online volgen en deskundigen detacheren.

Offerte

Bij Bouwradius is het ook mogelijk om een in-company cursus te volgen op eigen locatie, of je nu een grote of kleine, zelfstandige onderneming hebt.
Klik hier voor een offerte

Investering

De kosten van een VCA-cursus in het Oekraïnens zijn € 308,-;

De prijzen zijn inclusief een bijdrage aan de accommodatie, koffie, lunch en Russisch examen en exclusief boek (Wij kunnen deze wel voor je regelen). Deze bedragen zijn exclusief BTW

Vragen?

Heb je nog vragen over de Basisveiligheid VCA Oekraïens cursus? Of wil je zeker weten dat het de juiste cursus voor jou is? Wij lichten het graag toe. Bel ons op (079) 36 85 800 of mail gerust via info@bouwradius.nl. We zien je graag op onze cursuslocatie of in-company op eigen locatie.

Zoek je de VCA cursus in een andere taal, online of als herhaling (NL)? We geven ook andere cursussen voor Basisveiligheid:

Over Bouwradius
Bouwradius Training & Advies biedt trainingen voor bouwondernemingen aan alle niveaus, van bouwplaatspersoneel tot hoger kader. Onze adviseurs beschikken over een uitgebreid netwerk en expertise. Zo hebben we in de afgelopen jaren meer dan een miljoen scholingsdagen gerealiseerd voor werknemers uit duizenden bedrijven. Bouwradius Training & Advies is uw natuurlijke partner voor uw scholingsbeleid.
€ 308,-
per persoon