Wanneer wil je gaan?

16 augustus 2024
8:30-16:00 · Breda · € 270,-
13 september 2024
8:30-16:00 · Breda · € 270,-
11 oktober 2024
8:30-16:00 · Breda · € 270,-
29 november 2024
8:30-16:00 · Breda · € 270,-
13 december 2024
8:30-16:00 · Breda · € 270,-
Ik wil deze training op een andere datum/locatie volgen · € 270,-

Basisveiligheid VCA Engels

Intro

Wil jij je VCA diploma halen in het Engels? Laat de Nederlandse taal je niet in de weg staan. Volg de belangrijkste cursus voor risicovolle banen waar een ongeluk in een klein hoekje zit. Met een Engelse cursus VCA Basisveiligheid ga je snel en veilig aan het werk.

✔ Haal je Engelse VCA diploma in één dag met een volledig Engelse (English) cursus

Met VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers) heeft bouwpersoneel een leidraad voor veilig en gezond werken op risicovolle locaties. VCA geeft aan waarop gelet moet worden en hoe het werk veiliger uitgevoerd kan worden.

Steeds meer opdrachtgevers in de bouwsector vragen om een VCA-diploma van hun werknemers. Veiligheid op de werkvloer een prioriteit is en het voorkomen van ongelukken en verwondingen is van levensbelang. Met een VCA-certificaat voldoen bedrijven aan de Arbowet en tonen werknemers aan de juiste kennis te beschikken om veilig te werken.

Een taalbarrière mag geen obstakel zijn voor het veilig uitvoeren van bouwwerkzaamheden. Een VCA cursus in het Engels biedt werknemers de mogelijkheid om in hun eigen taal te leren over de universele taal van veiligheid. Dit vergroot niet alleen de veiligheid, maar ook de carrièremogelijkheden.

Verloopt jouw VCA-certificaat bijna? De eendaagse VCA Engels cursus is ook geschikt om je geheugen op te frissen en opnieuw het VCA diploma te halen.

Deze VCA training is ook beschikbaar in andere talen. Bekijk 'het hele overzicht VCA.' voor alle talen

Wat leer je?

Met de Basisveiligheid VCA Cursus in het Engels ben je helemaal op de hoogte van de VCA checklist. Bij voldoende resultaat ontvang je een Basisveiligheid VCA Engels diploma.

Resultaat
✔ Geldig VCA Engels diploma voor 10 jaar
✔ Beheers basiskennis over veilig en gezond werken
✔ Voer risicovol werk veilig uit
✔ Loop binnen 1 dag met je VCA certificaat de deur uit

Duur training

1 dag (7,5 uur)

Programma

Tijdens de Engelse VCA cursus worden de volgende onderdelen behandeld:
  • Nieuwe relevante ontwikkelingen op Arbogebied
  • Herhaling op hoofdlijnen van de lesstof
  • Examentraining
  • Oefenen m.b.v. proefexamens
Vervolgens neem je een Engels examen af (40 meerkeuze vragen) van maximaal 1 uur.

Het examen wordt afgenomen door een onafhankelijke examinator. De lesstof van Bouwradius is ontwikkeld met voldoende slagingskans.

Voorleesexamen
Heb jij of jouw personeel moeite met lezen? Het is mogelijk om een voorleesexamen af te nemen bij je VCA Cursus. Hierbij worden de vragen voorgelezen, zo vaak als dit nodig is. Bij een voorleesexamen hebben kandidaten een kwartier langer de tijd dan bij een normaal examen (totaal 1 uur en 15 minuten). Let op: houd rekening met extra kosten bij een voorleesexamen en vraag dit bij ons aan.

Certificaat
Bij voldoende resultaat op het examen ontvang je een Engels VCA diploma. Het diploma is 10 jaar geldig en wordt niet automatisch verlengd.

Locatie: Klik op ‘Bekijk datums’ voor de beschikbare locaties.
Liever op eigen locatie of de cursus met een groep volgen? Informeer dan voor een in-company cursus.

Datum: Klik op ‘Bekijk datums’ voor de beschikbare data.

Lunch: De lunch, koffie en thee is inbegrepen bij de cursus.

Voor wie?

De cursus VCA is voor Engels sprekende medewerkers zonder leidinggevende functie. Deze cursus is geschikt als herhaling of voor een nieuw diploma ‘Basisveiligheid VCA’

Wil je de training met collega’s volgen? Met een in-company opleiding komen we langs op locatie. Ook kan je de training online volgen en deskundigen detacheren.

Offerte

Bij Bouwradius is het ook mogelijk om een in-company cursus te volgen op eigen locatie, of je nu een grote of kleine, zelfstandige onderneming hebt.
Klik hier voor een offerte

Investering

De kosten van een VCA cursus Engels zijn € 270,-;

De prijzen zijn inclusief een bijdrage aan de accommodatie, koffie, lunch en Engels examen en exclusief boek (Wij kunnen deze wel voor je regelen). Deze bedragen zijn exclusief BTW

Vragen?

Heb je nog vragen over deze Engelse Basisveiligheid VCA training? Wij lichten het graag toe. Bel ons op (079) 36 85 800 of mail gerust via info@bouwradius.nl. We zien je graag op onze cursuslocatie of in-company op eigen locatie.

Zoek je de VCA cursus in een andere taal, online of als herhaling (NL)? We geven ook andere cursussen voor Basisveiligheid:

Over Bouwradius
Bouwradius Training & Advies biedt trainingen voor bouwondernemingen aan alle niveaus, van bouwplaatspersoneel tot hoger kader. Onze adviseurs beschikken over een uitgebreid netwerk en expertise. Zo hebben we in de afgelopen jaren meer dan een miljoen scholingsdagen gerealiseerd voor werknemers uit duizenden bedrijven. Bouwradius Training & Advies is uw natuurlijke partner voor uw scholingsbeleid.
€ 270,-
per persoon