Overzicht trainingen Personeel

Wil jij alles leren over het beheren van personeelsinformatie, werving en selectie en arbeidsrecht? Volg dan een van de personeel en organisatie opleidingen van Bouwradius Training & Advies. Bouwradius biedt praktische, direct toepasbare cursussen en trainingen over werving, selectie, arbeidsrecht, arbeidsvoorwaarden, verzuim en beheer van personeel.

Arbeidsrecht
De WWZ (Wet Werk en Zekerheid) zorgt voor grote veranderingen in de werkgever-werknemer verhoudingen. Met name het ontslagrecht en de rol van het UWV en de kantonrechter zijn drastisch veranderd. Stel: je hebt personeel in dienst. Dan krijg je v ...
€ 560,00
Personeelsmanagement
Personeelsmanagement is belangrijk, maar er komt veel bij kijken. Erg veel. Dus ben je eigenaar of medewerker van een (groeiend) klein of middelgroot bedrijf en heb je onvoldoende kennis wat betreft dit onderwerp, dan is deze cursus belangrijk v ...
€ 940,00
Personeelsgesprekken
Eigentijds management van het personeel vraagt om effectieve functionerings- en beoordelingsgesprekken. Maar hoe voer je die? Kun je zakelijk zijn zonder het menselijke gevoel te verliezen? Kun je op een opbouwende wijze kritisch zijn en ben je ...
€ 940,00

De voordelen van goed getraind personeel

De ontwikkeling van je medewerkers is super belangrijk. Je personeel vormt namelijk de ruggengraat van je bedrijf. Het volgen van een personeelstraining zorgt ervoor dat je efficiënter en productiever kunt werken. Bovendien zorgt goed getraind personeel voor een goede werksfeer waarin medewerkers zich gewaardeerd voelen. Door het trainen van je personeel, zorg je er ook voor dat zij de laatste ontwikkelingen en trends kennen, wat weer bijdraagt aan het versterken van je positie ten opzichte van je concurrenten.

Voor wie zijn personeel en organisatie opleidingen interessant?

Bij Bouwradius Traning & Advies bieden we drie soorten personeel en organisatie opleidingen aan. We vertellen je wat over de inhoud van de cursus en voor wie deze interessant is.

Arbeidsrecht

In onze cursus arbeidsrecht leer je alles over het arbeidsrecht en na afloop kun je praktijksituaties goed afhandelen. Je bent na afronding ook in staat om in te schatten wanneer je beter een deskundige kunt inschakelen. Deze training duurt 1 dag en is speciaal ontwikkeld voor ondernemers of stafmedewerkers die praktische kennis over arbeidsrecht willen verkrijgen.

Personeelsmanagement

Personeelsmanagement is belangrijk, maar er komt veel bij kijken. Het doel van onze cursus personeelsmanagement is om jou inzichten in de basisprincipes en hoofdlijnen van personeelsmanagement te bieden. De training duurt in totaal 2 dagen en is speciaal ontwikkeld voor iedereen die zich bezighoudt met het personeelsbeheer.

Personeelsgesprekken

Eigentijds personeelsmanagement vraagt om effectieve functionerings- en beoordelingsgesprekken. Maar hoe voer je die? En kun je zakelijk zijn zonder het menselijke gevoel te verliezen? Tijdens onze cursus personeelsgesprekken leer je om deze en andere vaardigheden op professionele wijze uit te voeren. Onze cursus duurt in totaal 2 dagen en is speciaal ontwikkeld voor leidinggevenden die hun vaardigheden in het houden van beoordelings- en functioneringsgesprekken willen aanscherpen.

In-company opleiding

Wil je een van onze trainingen liever met collega’s volgen? Met een in-company training komen we langs op jouw locatie. Ook kun je de training online volgen en deskundigen detacheren.

Zo draag je bij aan de ontwikkeling van je medewerkers

Ontwikkeling van je medewerkers is mega belangrijk voor de groei van je bedrijf. Om bij te dragen aan de ontwikkeling van je team, is het essentieel om continue leer- en ontwikkelingsmogelijkheden te bieden. Zo kun je interne trainingen aanbieden, maar ook een externe personeelstraining aanbieden. Ook kun je een mentorprogramma faciliteren of zelfstudie stimuleren. Het is ook belangrijk om regelmatig feedback te geven en gesprekken te houden. Tijdens deze gesprekken kun je doelen stellen en de voortgang hiervan bijhouden. Door een cultuur te creëren van continue ontwikkeling, geef je je medewerkers de mogelijkheid om de beste versie van zichzelf te worden en blijf je als organisatie competitief in jouw markt.

Wat zijn de kosten van een personeelstraining?

De kosten van een personeelstraining zijn afhankelijk van de duur van de training. Kies je een training die in totaal één dag duurt? Dan kost deze €560. Kies je een training die twee dagen in beslag neemt? Dan kost dit €940. Al onze prijzen zijn exclusief BTW. Liever een in-company training? Dan kun je een offerte op maat laten maken.