Klik op een rubriek hieronder voor een overzicht van alle bijbehorende opleidingen.
 
Bedrijfshulpverlening
Er is veel waar we op dit moment geen controle over hebben. Maar één ding dat je je werknemers en klanten kunt bieden, is de geruststelling die je krijgt met essentiële eerste hulp- en bedrijfshulpverlening training. Bedrijfshulpverleners zijn medewerkers die, wanneer er iets gebeurt, klaar staan om actie te ondernemen. Wil je ook kennis over eerste hulp, reanimatie en AED? Bekijk dan een van onze BHV en EHBO trainingen. Zo haal je binnen een tot drie dagen je BHV of EHBO-diploma!
 
Steigerbouw
 VSB erkend opleiderOns aanbod is gericht op de ervaring van de deelnemer. We bieden daarom de trainingen Monteur en 1e Monteur aan van 2 tot 5 dagen. Kies wat het beste bij jou past. Steigers behoort tot één van de risicovolste factoren binnen de bouw. Het is niet alleen risicovol voor de monteur, maar ook voor de gebruiker van de steiger. Met de steigebouwopleidingen van Bouwradius leer alles over het veilig (de)monteren van een steiger en het gebruik van steigers en rolsteigers. 
 
VCA
Iedereen die in de bouwsector werkzaam is, heeft de term ‘VCA’ zeker wel eens gehoord. Maar waar staat het eigenlijk voor en wat is het? VCA is een veiligheidscertificaat, en daarmee een samentrekking van ‘Veiligheid, gezondheid en milieu’ en ‘Checklist Aannemers‘. Zowel bedrijven als personen kunnen VCA gecertificeerd worden. Hieronder lees je meer over de verschillen, en hoe je gemakkelijk jouw diploma kunt behalen met de VCA trainingen van Bouwradius.
 
Veiligheid & Milieu
Iedere organisatie is verplicht zorg te dragen voor de veiligheid en gezondheid van medewerkers. Bouwradius biedt verschillende trainingen aan voor veilig werken in de bouw.
 
Werken met materieel
Aan het werken met machines zoals een hoogwerker, heftruck, aanhangwagen of bouwlift zitten risico's verbonden. In deze trainingen leer je om veilig en doelmatig om te gaan met deze machines.
 
Maatwerk
We kunnen maatwerk leveren dat helemaal is toegesneden op jouw specifieke wensen en doelstellingen. Dat kan voor één medewerker, maar zeker ook voor grote groepen. De inhoud van het programma, het aantal dagdelen en de uitvoeringsdata stellen we in overleg vast. Op grond daarvan ontvang je een concrete offerte. In die offerte geven we duidelijk aan hoe we aan je wensen tegemoet kunnen komen en wat je investering is.
 
Isolatie
Naarmate de vraag naar energie-efficiënte en duurzame gebouwen blijft groeien, neemt ook de behoefte toe aan vakkundige bouwprofessionals die op de hoogte zijn van de nieuwste praktijken en procedures om deze aangescherpte eisen te kunnen realiseren. Bouwradius heeft trainingen ontwikkeld die ingaat op de laatste ontwikkelingen op het gebied van energiezuinig bouwen en kwaliteit.
 
Renovatie
Gemotiveerde en goed geschoolde vakmensen zijn onmisbaar voor het bedrijf. Je kunt ze flexibel inzetten en uiteenlopende werkzaamheden toevertrouwen. Bouwradius biedt verschillende korte trainingen/curussen om de kennis en vaardigheid van uw medewerkers te vergroten op het gebied van stukadoren, tegelen, metstelen en kitten.
 
Restauratie
Restauratie: een vak met toekomst. Restauratievaklieden hebben goede kansen op de arbeidsmarkt. Opdrachtgevers stellen terecht steeds hogere eisen aan het vakmanschap. Er moet dus kwaliteit worden geleverd. Het is duidelijk dat hiervoor goede scholing noodzakelijk is.
 
E-learning
Liever geen klassikale training? Met de E-Learnings van Bouwradius Training & Advies houd je je kennis up-to-date. Gewoon online vanuit je eigen huis.
 
Ondernemerschap en management
Ondernemen en managen vereist steeds meer kennis, vaardigheden en creativiteit. Bouwradius Training & Advies biedt diverse gerichte trainingen en cursussen op de gebieden ondernemerschap en management die jou en je medewerkers verder kunnen helpen.
 
Leiderschap en leidinggeven
Geef je voor het eerst van je leven leiding of wil dat gaan doen? Heb je veel of weinig ervaring als leidinggevende? Bouwradius Training & Advies biedt korte, praktische cursussen op het gebied van leiderschap en diepgaande trainingen over bijvoorbeeld effectief en coachend leidinggeven.
 
Financiën
Er bestaat niet zoiets als teveel kennis van financiële zaken. Financiën bepalen uiteindelijk het bestaansrecht en het succes van de dingen waar je mee bezig bent. De juiste opleiding kan je helpen je financiële situatie beter te begrijpen, in te schatten en te beheersen. Bouwradius biedt voor iedereen cursussen over alle aspecten die met geldbeheer te maken hebben, ook als je geen of weinig financiële kennis en ervaring hebt.
 
Personeel
Personeel is een van de belangrijkste, zo niet doorslaggevende succesfactor in een organisatie. Bouwradius biedt praktische, direct toepasbare cursussen en trainingen over werving, selectie, arbeidsrecht, arbeidsvoorwaarden, verzuim en beheer van personeel.
 
Marketing en verkoop
Hoe bereik je als bedrijf je doelgroep en hoe maak je echt contact met je klanten? Dit zijn vragen die we beantwoorden tijdens onze marketing cursussen. Bouwradius verzorgt trainingen over marketing communicatie en klantgericht denken en handelen. Onze trainingen zijn bedoeld voor ondernemers of medewerkers die hun marketing strategieën willen versterken en/of hun kennis en klantgericht optreden willen verfrissen.
 
Persoonlijke vaardigheden
Je kunt je persoonlijke vaardigheden steeds dieper en breder ontwikkelen. Bouwradius Training en Advies verzorgt op deze gebieden korte, praktische en direct toepasbare cursussen en trainingen over onderhandelen, presenteren, vergaderen, notuleren, timemanagement en trainingsvaardigheden.