Overzicht trainingen Financiën
Er bestaat niet zoiets als teveel kennis van financiële zaken. Financiën bepalen uiteindelijk het bestaansrecht en het succes van de dingen waar je mee bezig bent. De juiste opleiding kan je helpen je financiële situatie beter te begrijpen, in te schatten en te beheersen. Bouwradius biedt voor iedereen cursussen over alle aspecten die met geldbeheer te maken hebben, ook als je geen of weinig financiële kennis en ervaring hebt.
Debiteurenbeheer en telefonisch incasseren
Je wilt geen renteverlies lijden en ook de cashflow moet niet in gevaar worden gebracht. Daarom wil je elk betalingsrisico uitsluiten. Logisch, maar hoe leid je een effectief en verantwoord credit management beleid en hoe verander je het betaalg ...
€ 560,00
Financieel management
Manage jouw bedrijfsfinanciën Een winst-en-verliesrekening interpreteren gaat je goed af, maar het analyseren, controleren en verbeteren van je bedrijfsresultaten is een andere zaak. Met deze cursus willen we jou de kennis bieden om je onderne ...
€ 875,00
Vervolgtraining Debiteurenbeheer en telefonisch incasseren
Het accent bij deze (vervolg)training ligt op praktische oefeningen en het toepassen van de kennis die is opgedaan bij de basistraining. Op verzoek van oud-deelnemers wordt er veel geoefend op het daadwerkelijk telefonisch incasseren. ...
€ 560,00
Juridische aspecten van debiteurenbeheer
Een leverancier speelt, als hij er verstand van heeft, zelf een grote rol bij het slagen van een (juridische) incassoprocedure als een klant een factuur niet betaalt. Tijdens deze training leren wij jou op praktische wijze alles over de belangri ...
€ 560,00
Financiële basiskennis
Bedrijfsfinanciën in de praktijk Word je regelmatig geconfronteerd met financieel vakjargon maar kun je je niet altijd herinneren hoe dit vroeger bij economie werd uitgelegd? Dan hebben wij een oplossing voor je: de cursus financiële basisken ...
€ 560,00

Financiële cursussen

Bij Bouwradius Training & Advies bieden we verschillende soorten financiële trainingen aan, elk met hun eigen programma. We bieden deze cursussen aan vanaf €560 en ze duren 1 tot 2 dagen. Met onze trainingen kun je je financiële basiskennis verbeteren.

Debiteurenbeheer en telefonisch incasseren

Hoe leid je een effectief en verantwoord credit management beleid en hoe verander je het betaalgedrag van je debiteuren zonder de relatie op het spel te zetten? De telefoon is hier een goed middel voor, maar hoe kun je je boodschap effectief overbrengen? Tijdens onze training Debiteurenbeheer en telefonisch incasseren leer je hoe je op een effectieve manier je debiteuren benadert. Deze training duurt in totaal 1 dag.

Financieel management

Met onze cursus Financieel management willen we jou de kennis geven om je ondernemingsresultaten te verbeteren. Dit doen we op een structurele en systematische manier. Zo krijg je inzicht in de werking van jouw organisatie en de weerslag daarvan op je jaarcijfers. Door deze training kun jij je financiële zaken beter analyseren. Deze training duurt in totaal 2 dagen.

Vervolgtraining Debiteurenbeheer en telefonisch incasseren

Na het volgen van de training Debiteurenbeheer en telefonisch incasseren, kun je de Vervolgtraining Debiteurenbeheer en telefonisch incasseren volgen. In deze training ligt de focus op praktische oefeningen en het toepassen van de kennis die is opgedaan in de basistraining. Deze training duurt in totaal 1 dag.

Juridische aspecten van debiteurenbeheer

Tijdens onze training Juridische aspecten van debiteurenbeheer leren wij jou op praktische wijze alles over de belangrijkste juridische onderwerpen die van toepassing zijn bij het dagelijkse debiteurenbeheer. Hierdoor kun jij straks vanuit juridisch oogpunt verantwoord zakendoen. Onze training duurt in totaal 1 dag.

Financiële basiskennis

Word je regelmatig geconfronteerd met financieel jargon, maar kun je je niet altijd herinneren hoe dit bij economie werd uitgelegd? Dan hebben wij de oplossing: de cursus Financiële basiskennis. Tijdens deze cursus worden onderwerpen als de resultatenrekening en de balans behandeld. Onze training duurt in totaal 1 dag.

Het voordeel van een financieel onderlegde basis

Het hebben van een financieel onderlegde basis heeft vele voordelen. Zo kun je hierdoor:

 

✔️Financiële zaken beter beoordelen

✔️Financiële zaken beter analyseren

✔️Financiële zaken beter controleren

 

Je bent ook in staat om toekomstige financiële doelen te stellen en deze ook te bereiken. Door het hebben van financiële kennis, heb je uiteindelijk meer controle over het budget en weet je beter beslissingen te maken.

Voor wie zijn de cursussen interessant?

Het voordeel van onze financiële trainingen is dat je voor de meeste cursussen weinig tot geen financiële kennis en ervaring hoeft te hebben. De cursussen zijn in het leven geroepen voor mensen die op financieel gebied de essentiële basiskennis missen, maar die graag willen opdoen.

Incompany training nodig?

Wil je een van onze trainingen met collega’s volgen? Met een in-company opleiding komen we bij langs op locatie. Ook kun je de training online volgen en deskundigen detacheren.

 

Heb je vragen over een van onze financiële trainingen? Bel ons dan gerust op (079) 36 85 800 of mail naar info@bouwradius.nl. We zien je graag op onze cursuslocatie of in-company op eigen locatie.

 

Bouwradius Training & Advies biedt trainingen voor bouwondernemingen aan alle niveaus, van bouwplaatspersoneel tot hoger kader. Onze adviseurs beschikken over een uitgebreid netwerk en expertise. Zo hebben we in de afgelopen jaren meer dan een miljoen scholingsdagen gerealiseerd voor werknemers uit duizenden bedrijven. Bouwradius Training & Advies is jouw natuurlijke partner voor jouw scholingsbeleid.