Wanneer wil je gaan?

Deze training wordt binnenkort weer gepland,
voor meer informatie kunt u bellen naar 079 36 85 800

Vervolgtraining Debiteurenbeheer en telefonisch incasseren

Intro

Het accent bij de (vervolg)training debiteurenbeheer en telefonisch incasseren ligt op praktische oefeningen en het toepassen van de kennis die is opgedaan bij de basistraining. Op verzoek van oud-deelnemers wordt er veel geoefend op het daadwerkelijk telefonisch incasseren.

Wat leer je?

Op een praktische manier krijg je inzicht in bepaald gedrag van mensen en hoe je hiermee om moet gaan. Bij een incassogesprek kunnen de emoties soms hoog oplopen en is het noodzakelijk dat de debiteurenbeheerder daar professioneel mee omgaat. Je leert het effectief aankondigen van sancties (inschakelen incassobureau) en het invoeren van een leveringsstop. Dit zijn lastige gesprekken waarbij de relatie met de klant echt onder druk kan komen te staan. Je leert de klant te wijzen op de betalingsverplichting zonder de professionaliteit uit het oog te verliezen. Rollenspellen zorgen voor de praktische vertaling.

Programma

In deze vervolgtraining komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • Introductie;
  • Inventariseren leerdoelen;
  • Rollenspel één en evaluatie;
  • Rollenspel twee en evaluatie;
  • Omgaan met verschillende gedragsstijlen;
  • Het aankondigen van sancties;
  • Rollenspel drie en evaluatie.
Locatie: Klik op "Bekijk datums" voor de beschikbare locaties.
Liever op eigen locatie? Informeer dan naar een in-company maatwerk cursus.

Datum: Klik op ‘Bekijk datums’ voor de beschikbare data.

Staat er op dit moment geen training in de planning? Neem dan contact met ons op of laat je gegevens achter via het inschrijfformulier. Wij kijken graag met je naar de mogelijkheden.

Voor wie?

De vervolgtraining debiteurenbeheer en telefonisch incasseren is bestemd voor mensen die de basiscursus 'Debiteurenbeheer en telefonisch incasseren' hebben gevolgd en voor mensen die al ervaring hebben, maar graag hun gesprekstechnieken op effectieve wijze willen fijn slijpen.

Wil je de training met collega’s volgen? Met een in-company opleiding komen we langs op locatie. Ook kan je de training online volgen en deskundigen detacheren.

Investering

Wat zijn de kosten voor een vervolgtraining debiteurenbeheer en telefonisch incasseren? De kosten zijn € 520,-; De prijzen zijn inclusief een bijdrage aan de accommodatie, koffie, thee, lunch en indien van toepassing, examen. Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Vragen?

Heb je nog vragen over de vervolgtraining debiteurenbeheer en telefonisch incasseren? Of zeker weten dat het de juiste cursus voor jou is? Bel ons op (079) 36 85 800 of mail gerust via info@bouwradius.nl. We zien je graag op onze cursuslocatie of in-company op eigen locatie.
Bouwradius Training & Advies biedt trainingen voor bouwondernemingen aan alle niveaus, van bouwplaatspersoneel tot hoger kader. Onze adviseurs beschikken over een uitgebreid netwerk en expertise. Zo hebben we in de afgelopen jaren meer dan een miljoen scholingsdagen gerealiseerd voor werknemers uit duizenden bedrijven. Bouwradius Training & Advies is jouw natuurlijke partner voor jouw scholingsbeleid.
€ 520,-
per persoon