Overzicht trainingen Ondernemerschap en management

Om te ondernemen en te managen heb je tegenwoordig steeds meer kennis, vaardigheden en creativiteit nodig. Bij Bouwradius Training & Advies bieden we diverse trainingen en cursussen aan op de gebieden ondernemerschap en management die jou en je medewerkers verder helpen. Hierbij leer je alles op het gebied van leidinggeven en innovatie.

Algemeen management
Praktijkcursus ondernemerschap Ondernemen zit in je bloed en vooruitgang zit in je hoofd, maar hoe krijg je je mensen in jouw strategie mee? We geven jou in de cursus Algemeen management de kennis en structuur om dit aan te pakken. Geen eindel ...
€ 1.640,00
Middle management
Als jij tot het middenkader van je bedrijf behoort, dan vervul je een spilfunctie waaraan hoge eisen worden gesteld. Jij bent de verbinding tussen de top en de werkplek. Je zorgt ervoor dat het beleid wordt uitgevoerd en dat de belangen van de m ...
€ 875,00
Innovatie
Nieuwe business begint altijd met een nieuw idee, maar een nieuw idee is allesbehalve een garantie op nieuwe business. Innovatie beslaat het gehele traject vanaf idee tot en met daadwerkelijk nieuwe of vernieuwde business. Zekerheden bestaan nie ...
€ 560,00

Training ondernemerschap

Bij Bouwradius Training en Advies bieden we verschillende management cursussen aan, elk met hun eigen programma. Je vindt hier een overzicht met al onze trainingen.

Algemeen management

Zit ondernemen in je bloed, maar weet je niet hoe je mensen met jouw strategie mee moet krijgen? Dan is onze ‘algemeen management’ training wat voor jou. We geven jou in de cursus Algemeen management meer inzicht en vaardigheden op het gebied van ondernemerschap en je leert alles over organiseren en organisatieverandering, communicatie in de organisatie en nog veel meer. Deze training duurt in totaal 4 dagen.

Middle management

Behoor jij tot het middenkader van het bedrijf waar je werkt? Dan vervul je een spilfunctie waaraan vaak hoge eisen wordt gesteld. Jij bent de verbinding tussen de top en de werkplek, zorgt ervoor dat het beleid wordt uitgevoerd en dat de belangen van de medewerkers worden behartigd. In onze cursus Middle management voorzien we jou met veel informatie over middle management. Deze training duurt in totaal 2 dagen en je leert alles over ondernemingsculturen, motiveren, markt- en klantgericht denken en nog veel meer.

Innovatie

Een nieuwe business begint altijd met een nieuw idee, maar een nieuw idee is allesbehalve de garantie op nieuwe business. Innovatie gaat over het hele traject vanaf idee tot en met daadwerkelijk nieuwe of vernieuwde business. Na afloop van het volgen van onze cursus Innovatie ben je bekend met de essenties van innovatie. Je begrijpt de fasering van een innovatietraject en hebt kennisgemaakt met de belangrijkste basistechnieken in de verschillende fases van een innovatietraject. Deze training duurt in totaal 1 dag.

Wat is het belang van een ondernemerschapscursus?

Met het volgen van een ondernemerschapscursus, leer je (nieuwe) vaardigheden om een succesvolle onderneming op te zetten, of om je onderneming te laten groeien. Je leert alles over hoe je het beste leiding kunt geven of hoe je verschillende afdelingen binnen het bedrijf moet verbinden. Afhankelijk van de management training krijg je les over onderwerpen als strategiebepaling, marketing management, financieel management, maar ook personeelsmanagement, typen medewerkers, stijlen van leiderschap en delegeren.

Voor wie zijn de management trainingen interessant?

Of een van onze management trainingen voor jou interessant is, hangt voornamelijk af van de functie die je hebt. Zo is onze cursus algemeen management vooral interessant voor ondernemers, (adjunct) directeuren en algemeen managers. Onze cursus middle management is juist weer relevant voor (aankomend) leidinggevenden en onze training innovatie is voornamelijk interessant voor DGA’s, directeuren, MT leden en verantwoordelijken voor innovatie of R&D.

Incompany training volgen

Wil je een van onze trainingen met collega’s volgen? Met een in-company opleiding komen we bij je langs op locatie. Ook kun je bepaalde trainingen online volgen en deskundigen detacheren.

Wat zijn de kosten van een ondernemings cursus?

Een cursus ondernemerschap en management volg je bij Bouwradius Training & Advies al vanaf €560. Onze prijzen zijn gebaseerd op de moeilijkheidsgraad van de cursus en het aantal dagen dat deze duurt.