Wanneer wil je gaan?

Deze training wordt binnenkort weer gepland,
voor meer informatie kunt u bellen naar 079 36 85 800

Algemeen management

Intro

Praktijkcursus ondernemerschap

Ondernemen zit in je bloed en vooruitgang zit in je hoofd, maar hoe krijg je je mensen in jouw strategie mee? We geven jou in de cursus Algemeen management de kennis en structuur om dit aan te pakken.
Geen eindeloze verhalen over anderen die succesvol zijn, maar tools waarmee je de volgende dag verandering kunt doorvoeren in je eigen organisatie. Wij geloven namelijk dat wat je vandaag leert, morgen toe te passen moet zijn. Anders vinden wij de cursus voor niets geweest. Voor deze cursus Algemeen Management hebben wij de beste trainers geselecteerd. Niet op roem of merk, maar of ze jou als ondernemer daadwerkelijk iets bij kunnen brengen.

Wat leer je?

Met de cursus Algemeen Management verwerf je inzicht en vaardigheden op het gebied van ondernemerschap. Na de cursus is het niet moeilijk meer om complexe zaken, denk aan een businessplan, succesvol uit te voeren!

Duur training

De training Algemeen Management duurt 4 dagen

Programma

Tijdens de cursus Algemeen management werk je elk dagdeel aan een onderdeel van je eigen ondernemingsplan. De volgende thema's komen hierbij aan bod:
  • Strategiebepaling;
  • Ondernemen, management en managementvaardigheden;
  • Analyse van kansen, mogelijkheden en bedreigingen;
  • Marketingmanagement;
  • Financieel management;
  • Organiseren en organisatieverandering;
  • Communicatie in de organisatie;
  • Personeelsmanagement;
  • Kwaliteitsmanagement.
Locatie: Klik op "Bekijk datums" voor de beschikbare locaties.
Liever op eigen locatie? Informeer dan naar een in-company maatwerk cursus.

Datum: Klik op ‘Bekijk datums’ voor de beschikbare data.

Staat er op dit moment geen training in de planning? Neem dan contact met ons op of laat je gegevens achter via het inschrijfformulier. Wij kijken graag met je naar de mogelijkheden.

Voor wie?

De cursus Algemeen Management is bestemd voor ondernemers, (adjunct) directeuren en algemeen managers van een bedrijf of zelfstandige afdeling in een organisatie met 5 tot 150 werknemers.
Wil je de training met collega’s volgen? Met een in-company opleiding komen we langs op locatie. Ook kan je de training online volgen en deskundigen detacheren.

Offerte

Bij Bouwradius is het ook mogelijk om een in-company cursus te volgen op eigen locatie, of je nu een grote of kleine, zelfstandige onderneming hebt.
Klik hier voor een offerte

Investering

€ 1640,- De prijzen zijn inclusief een bijdrage aan de accommodatie, koffie, thee, lunch en indien van toepassing, examen. Deze bedragen zijn exclusief BTW.
Tip: Informeer bij je werkgever naar het Persoonlijk Ontwikkel Budget. Werkgevers hebben immers ook veel profijt van de nieuwe kennis uit onze bedrijfsopleidingen.

Vragen?

Heb je nog vragen over de training Algemeen Management? Of zeker weten dat het de juiste cursus voor jou is? Bel ons op (079) 36 85 800 of mail gerust via info@bouwradius.nl. We zien je graag op onze cursuslocatie of in-company op eigen locatie.
Over Bouwradius
Bouwradius Training & Advies biedt trainingen voor bouwondernemingen aan alle niveaus, van bouwplaatspersoneel tot hoger kader. Onze adviseurs beschikken over een uitgebreid netwerk en expertise. Zo hebben we in de afgelopen jaren meer dan een miljoen scholingsdagen gerealiseerd voor werknemers uit duizenden bedrijven. Bouwradius Training & Advies is jouw natuurlijke partner voor jouw scholingsbeleid.
€ 1640,-
per persoon