Over ons

 

Bouwradius Training & Advies verzorgt trainingen voor alle lagen binnen uw bouwonderneming: bouwplaatspersoneel, middenkader en hoger kader. Van bijscholingscursussen op de bouwplaats tot managementtrainingen in een inspirerende omgeving. Maatwerktrainingen zorgen voor een doorlopende vernieuwing van ons cursusaanbod. 

Maar we doen meer voor de Nederlandse bouwwereld. Ondernemingen in de B&U en Infra sector van de bouw, kunnen een beroep doen op onze expertise. Zo detacheren we veiligheidsdeskundigen, verzorgen we bouwplaatsinspecties en bieden we 'eerste hulp' bij fysieke overbelasting. Met een kwalitatief hoogwaardig programma van cursussen, trainingen én bedrijfsadvisering ondersteunt Bouwradius Training & Advies werkgevers en werknemers in de bouw bij hun ontwikkeling.

Onze adviseurs beschikken over een zeer uitgebreid netwerk van deskundigheid en kennis. Daarmee is Bouwradius Training & Advies uw natuurlijke partner voor uw scholingsbeleid. Niet voor niets hebben we in de afgelopen jaren ruim een miljoen scholingsdagen gerealiseerd voor werknemers uit duizenden bedrijven.

Onze missie
Het is de missie van Bouwradius T & A om de allernieuwste ontwikkelingen in de Bouw & Infra sector innovatief te vertalen in praktische en hoogwaardige taak –en projectgerichte training en advisering. Het is onze ambitie dat alle direct en indirect betrokkenen medewerkers bij de bouwplaats de nieuw verworven kennis meteen kunnen toepassen om direct het best mogelijke resultaat te realiseren.

Onze visie
Om dit te bereiken assisteert Bouwradius bij de integratie van horizontale (keten) en verticale (communicatie) processen, om de organisatie van onze klant optimaal en slagvaardig in te richten. Hier op afgestemde vakinhoudelijke en functionele (maatwerk) training en coaching verkrijgt daardoor maximale effectiviteit en efficiency. De kwaliteit wordt geborgd door de inzet van trainers en adviseurs met een enorme praktijkervaring.

Onze dienstverlening
Als van ouds mag u rekenen op onze korte en praktische, hoogstaande vak- en functionele trainingen, die op korte termijn door digitalisering nog effectiever en efficiënter ingericht zullen worden.
Maar ook op het gebied van project-optimalisatie, integrale projectvoorbereiding, duurzaam bouwen, toegepaste lean manufacturing, ketenintegratie, contractmanagement, audits of veiligheidsconcepten, bent u bij ons aan het juiste adres.

Opleidingsinstituut voor de bouw
Werkgevers en werknemers binnen de bouwsector ondersteunen bij hun ontwikkeling. We verbeteren kennis en vaardigheden op het gebied van techniek, organisatie, communicatie, veiligheid en fysieke gesteldheid. Dat doen we met een breed scala aan kwaliteitscursussen en trainingen. De doorlopende innovatie van onze producten en diensten staan er borg voor dat de bedrijfsadvisering naadloos aansluit bij de actuele wensen en behoeften van klanten in alle sectoren van de bouw en aan de bouw gelieerde bedrijven. We streven voortdurend naar verbetering van kwaliteit en effectiviteit in het overdragen van kennis, ervaring, vaardigheden en adviezen.


Vacatures
Er zijn op dit moment geen vacatures.
Open sollicitaties kunnen verstuurd worden naar:

k.smits@bouwradius.nl


Bouwradius Training & Advies
t.a.v. mevrouw K. Smits
Engelandlaan 74
2391 PN  HAZERSWOUDE-DORP