Wanneer wil je gaan?

24 augustus 2024
8:30-16:00 · Breda · € 270,-
28 september 2024
8:30-16:00 · Breda · € 270,-
26 oktober 2024
8:30-16:00 · Breda · € 270,-
23 november 2024
8:30-16:00 · Breda · € 270,-
14 december 2024
8:30-16:00 · Breda · € 270,-
Ik wil deze training op een andere datum/locatie volgen · € 270,-

Basisveiligheid VCA Roemeens

Intro

Behaal je VCA diploma in het Roemeens en zet je eerste stap naar veiliger werken. Laat de Nederlandse taal je niet in de weg staan. Onze cursus is speciaal ontworpen om jou in één dag je VCA Roemeens diploma te laten behalen, zodat jij jouw kennis over veiligheidsprocedures kunt vergroten en veiliger kunt werken.

✔ Haal je Roemeense VCA diploma in één dag met een volledig Roemeense (Românesc) cursus.

Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers, oftewel VCA, is een lijst met werkmethoden en aandachtspunten over veiligheid en gezondheid voor risicovolle werkomgevingen zoals de bouw. Met een VCA-certificaat kunnen werknemers veiliger werken en voldoen bedrijven aan de eisen van de Arbowet.

Steeds meer opdrachtgevers eisen tegenwoordig een VCA-diploma van hun werknemers, omdat de juiste kennis over veiligheidsprocedures van cruciaal belang is om ongelukken en verwondingen te voorkomen. Met een VCA-certificaat tonen werknemers aan over de benodigde kennis te beschikken om veilig te werken en voldoen bedrijven aan de eisen van de Arbowet.

Investeer in jouw toekomst en vergroot jouw potentie en ambitie met een VCA Roemeens diploma. Onze cursus is waardevol voor werknemers die niet vloeiend zijn in de Nederlandse taal. Taal hoeft geen obstakel te zijn bij het behalen van jouw VCA-certificaat.

Verloopt jouw VCA-certificaat bijna? De eendaagse VCA Roemeens cursus is ook geschikt om je geheugen op te frissen en opnieuw het VCA diploma te halen.

Deze VCA training is ook beschikbaar in andere talen. Bekijk 'het hele overzicht VCA.' voor alle talen

Wat leer je?

Met de Roemeense cursus Basisveiligheid VCA ben je helemaal op de hoogte van de VCA checklist. Bij voldoende resultaat ontvang je een Basisveiligheid VCA Roemeens diploma.

Resultaat
✔ Geldig VCA Roemeens diploma voor 10 jaar
✔ Verlaagd risico op ongevallen en verwondingen
✔ Voldoe aan de eisen van de Arbowet
✔ Loop binnen 1 dag met je VCA certificaat de deur uit

Duur training

1 dag (7,5 uur)

Programma

Tijdens de VCA cursus in het Roemeens worden de volgende onderdelen behandeld:
  • Nieuwe relevante ontwikkelingen op Arbogebied
  • Hoofdlijnen van de lesstof
  • Examentraining
  • Oefenen m.b.v. proefexamens in het Roemeens
Vervolgens neem je een Roemeens examen af (40 meerkeuze vragen) van maximaal 1 uur.

Het examen wordt afgenomen door een onafhankelijke examinator. De lesstof van Bouwradius is ontwikkeld met voldoende slagingskans.

Voorleesexamen
Heb jij of jouw personeel moeite met lezen? Het is mogelijk om een voorleesexamen af te nemen bij de VCA Cursus. Hierbij worden de vragen voorgelezen, zo vaak als dit nodig is. Bij een voorleesexamen hebben kandidaten een kwartier langer de tijd (1 uur en 15 minuten). Let op: houd rekening met extra kosten bij een voorleesexamen.

Certificaat
Bij voldoende resultaat ontvang je een Roemeens VCA diploma. Het diploma is 10 jaar geldig en wordt niet automatisch verlengd.

Locatie: Klik op ‘Bekijk datums’ voor de beschikbare locaties.
Liever op eigen locatie of de cursus met een groep volgen? Informeer dan voor een in-company cursus.

Datum: Klik op ‘Bekijk datums’ voor de beschikbare data.

Lunch: De lunch, koffie en thee is inbegrepen bij de cursus.

Voor wie?

De cursus VCA is voor Roemeens sprekende medewerkers zonder leidinggevende functie. Deze cursus is geschikt als herhaling of voor een nieuw diploma ‘Basisveiligheid VCA’.

Wil je de training met collega’s volgen? Met een in-company opleiding komen we langs op locatie. Ook kan je de training online volgen en deskundigen detacheren.

Offerte

Bij Bouwradius is het ook mogelijk om een in-company cursus te volgen op eigen locatie, of je nu een grote of kleine, zelfstandige onderneming hebt.
Klik hier voor een offerte

Investering

De kosten voor een VCA cursus Roemeens zijn € 270,-;
De prijzen zijn inclusief een bijdrage aan de accommodatie, koffie, lunch en Roemeens examen en exclusief boek (Wij kunnen deze wel voor je regelen). Deze bedragen zijn exclusief BTW

Vragen?

Heb je nog vragen over deze Roemeense Basisveiligheid VCA training? Wij lichten het graag toe. Bel ons op (079) 36 85 800 of mail gerust via info@bouwradius.nl. We zien je graag op onze cursuslocatie of in-company op eigen locatie.

Zoek je de VCA cursus in een andere taal, online of als herhaling (NL)? We geven ook andere cursussen voor Basisveiligheid:

Over Bouwradius
Bouwradius Training & Advies biedt trainingen voor bouwondernemingen aan alle niveaus, van bouwplaatspersoneel tot hoger kader. Onze adviseurs beschikken over een uitgebreid netwerk en expertise. Zo hebben we in de afgelopen jaren meer dan een miljoen scholingsdagen gerealiseerd voor werknemers uit duizenden bedrijven. Bouwradius Training & Advies is uw natuurlijke partner voor uw scholingsbeleid.
€ 270,-
per persoon