Wanneer wil je gaan?

3 maart 2024
8:30-16:00 · Waalwijk · € 270,-
7 april 2024
8:30-16:00 · Waalwijk · € 270,-
12 mei 2024
8:30-16:00 · Waalwijk · € 270,-
2 juni 2024
8:30-16:00 · Waalwijk · € 270,-

Basisveiligheid VCA Pools

Intro

Wil je je VCA-certificaat in het Pools behalen? Laat de Nederlandse taal geen belemmering zijn en volg de belangrijkste cursus voor risicovolle banen waar veiligheid cruciaal is. Met de Poolse VCA-cursus Basisveiligheid kun je snel en veilig aan het werk.

Haal je VCA Pools diploma in één dag met een volledig Poolse (Język polski) cursus

Het VCA is een lijst met aandachtspunten en werkmethodes over veiligheid, gezondheid en milieu voor risicovolle werkomgevingen zoals de bouw. Het VCA-certificaat is steeds vaker een vereiste voor werknemers, omdat het aantoont dat zij beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om veilig te werken en de Arbowet te volgen.

Werknemers met een VCA-diploma zijn gewild bij opdrachtgevers, omdat het bezitten van de juiste kennis over veiligheidsprocedures essentieel is om ongevallen te voorkomen. Werknemers met een VCA-certificaat voldoen aan de eisen van de Arbowet waarbij werknemers kunnen aantonen over de benodigde kennis te beschikken.

Een Poolse VCA Cursus biedt werknemers die niet vloeiend zijn in de Nederlandse taal de kans om te investeren in de universele taal van veiligheid. Met een VCA Pools diploma vergroot je niet alleen je kennis over veiligheidsprocedures, maar ook je kansen op de arbeidsmarkt.

Verloopt jouw VCA-certificaat bijna? De eendaagse VCA cursus in het Pools is ook geschikt om je geheugen op te frissen en opnieuw het VCA diploma te halen.

Deze VCA training is ook beschikbaar in andere talen. Bekijk 'het hele overzicht VCA.' voor alle talen

Wat leer je?

Met de Poolse Basisveiligheid VCA Cursus ben je helemaal op de hoogte van de VCA checklist. Bij voldoende resultaat ontvang je een Basisveiligheid VCA Pools diploma.

Resultaat
✔ Geldig VCA Pools diploma voor 10 jaar
✔ Verhoogde veiligheid op de werkvloer
✔ Voldoe aan eisen van opdrachtgevers
✔ Voorkom ongelukken en verwondingen
✔ Toon kennis aan om veilig te werken
✔ Loop binnen 1 dag met je VCA certificaat de deur uit

Duur training

1 dag (7,5 uur)

Programma

Tijdens de VCA cursus in het Pools worden de volgende onderdelen behandeld:
  • Nieuwe relevante ontwikkelingen op Arbogebied
  • Herhaling op hoofdlijnen van de lesstof
  • Examentraining
  • Oefenen m.b.v. proefexamens
Vervolgens neem je een Pools examen af (40 meerkeuze vragen) van maximaal 1 uur.

Het examen wordt afgenomen door een onafhankelijke examinator. De lesstof van Bouwradius is ontwikkeld met voldoende slagingskans.

Voorleesexamen
Heb jij of jouw personeel moeite met lezen? Het is mogelijk om een voorleesexamen af te nemen bij de VCA Cursus. Hierbij worden de vragen voorgelezen, zo vaak als dit nodig is. Bij een voorleesexamen hebben kandidaten een kwartier langer de tijd (1 uur en 15 minuten). Let op: houd rekening met extra kosten bij een voorleesexamen.

Certificaat
Bij voldoende resultaat ontvang je een Pools VCA diploma. Het diploma is 10 jaar geldig en wordt niet automatisch verlengd.

Locatie: Klik op ‘Bekijk datums’ voor de beschikbare locaties.
Liever op eigen locatie of de cursus met een groep volgen? Informeer dan voor een in-company cursus.

Datum: Klik op ‘Bekijk datums’ voor de beschikbare data.

Lunch: De lunch, koffie en thee is inbegrepen bij de cursus.

Voor wie?

De cursus VCA is voor Pools sprekende medewerkers zonder leidinggevende functie. Deze cursus is geschikt als herhaling of voor een nieuw diploma ‘Basisveiligheid VCA’.
Wil je de training met collega’s volgen? Met een in-company opleiding komen we langs op locatie. Ook kan je de training online volgen en deskundigen detacheren.

Offerte

Bij Bouwradius is het ook mogelijk om een in-company cursus te volgen op eigen locatie, of je nu een grote of kleine, zelfstandige onderneming hebt.
Klik hier voor een offerte

Investering

Wat zijn de kosten voor een Poolse Basisveiligheid VCA cursus? De kosten zijn € 270,-; De prijzen zijn inclusief een bijdrage aan de accommodatie, koffie, lunch en Pools examen en exclusief boek (Wij kunnen deze wel voor je regelen). Deze bedragen zijn exclusief BTW

Vragen?

Heb je nog vragen over deze Poolse Basisveiligheid VCA training? Wij lichten het graag toe. Bel ons op (079) 36 85 800 of mail gerust via info@bouwradius.nl. We zien je graag op onze cursuslocatie of in-company op eigen locatie.

Zoek je de VCA cursus in een andere taal, online of als herhaling (NL)? We geven ook andere cursussen voor Basisveiligheid:

Over Bouwradius
Bouwradius Training & Advies biedt trainingen voor bouwondernemingen aan alle niveaus, van bouwplaatspersoneel tot hoger kader. Onze adviseurs beschikken over een uitgebreid netwerk en expertise. Zo hebben we in de afgelopen jaren meer dan een miljoen scholingsdagen gerealiseerd voor werknemers uit duizenden bedrijven. Bouwradius Training & Advies is uw natuurlijke partner voor uw scholingsbeleid.
€ 270,-
per persoon