Overzicht trainingen E-learning

Wil jij liever flexibel leren waarbij je geen last hebt van de beperkingen van klassikale trainingen? Dan is een e-learning training ideaal voor jou. Wij bieden verschillende e-learnings aan waarbij je jouw kennis up-to-date houdt, of nieuwe vaardigheden ontwikkelt. En dit allemaal online, vanuit je eigen huis.

E-learning VOL-VCA (incl. examen)
E-learning VOL-VCA, snel en goedkoop. Snel een VOL-VCA-diploma halen en ook nog meer dan 50% op de kosten besparen. Met de e-learning cursus begeleiden wij jouw medewerker naar het VOL-VCA-examen . Dit examen vindt plaats op een locatie ergens ...
€ 166,00
E-learning Basisveiligheid VCA (incl. Examen)
E-learning VCA, snel en goedkoop. Snel een VCA-diploma halen en ook nog meer dan 50% op de kosten besparen. Met de e-learning cursus begeleiden wij jouw medewerker naar het VCA-examen Basisveiligheid-VCA. Dit examen vindt plaats op een locatie ...
€ 155,00
E-learning herhaling Bedrijfshulpverlening
Na afronding van de e-learning wordt het BHV diploma met één jaar verlengd. Het is van belang om het jaar daarop weer de praktijktraining te volgen. ...
€ 58,00
E-learning Elementaire Bouwkunde
De training Elementaire bouwkunde is bestemd voor kantoorpersoneel dat voor het goed kunnen uitoefenen van bepaalde werkzaamheden over basiskennis bouwkunde moet beschikken en daarmee een goede gesprekspartner zijn binnen de bouw. ...
€ 138,00
E-learning Basisveiligheid VCA (exclusief examen)
Geen mogelijkheid tot klassikale scholing, volg dan de online training Basisveiligheid VCA. Plan geheel los van deze online training jouw examen, waar en wanneer je wilt. Uiteraard kunnen wij dat ook voor jou verzorgen. De kosten voor een los ex ...
€ 65,00
E-learning VOL-VCA exclusief examen
Geen mogelijkheid tot klassikale scholing, volg dan de online training VOL -VCA. Plan geheel los van deze online training jouw examen, waar en wanneer je wilt. Uiteraard kunnen wij dat ook voor je verzorgen. De kosten voor een los examen bedrage ...
€ 77,00

Het voordeel van e-learning trainingen voor bouwpersoneel

Onze e-learning cursussen bieden vele voordelen. In de eerste plaats geniet je natuurlijk van maximale flexibiliteit. Geen vaste schema’s of reistijden, je kunt leren op een tijdstip en plaats die jou het beste uitkomt. Of je nu na je werk wilt studeren, in het weekend of zelfs tijdens je lunchpauze, de keuze is aan jou.

 

Daarnaast biedt een e-learning training ook een interactieve en boeiende leerervaring. Met uitdagende opdrachten en leuke video’s houden we je betrokken en gemotiveerd tijdens het hele leerproces. Je hebt ook de mogelijkheid om in je eigen tempo te leren, waardoor je alle controle behoudt.

 

Met een e-learning cursus krijg je de flexibiliteit, interactiviteit en kwaliteit die je zoekt om jouw kwaliteiten in de bouw te verbeteren.

Onze e-learning cursussen

Bij Bouwradius Training & Advies bieden we verschillende soorten e-learning cursussen aan, elk met hun eigen programma. Je vindt hier een overzicht met al onze trainingen.

E-learning VOL-VCA (incl. examen)

Onze E-learning VOL-VCA (incl. examen) is bedoeld voor operationeel leidinggevenden en zzp’ers die als onderaannemer bij een VCA-gecertificeerd bedrijf werken. Het diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden (VOL-VCA) laat zien dat je je inzet voor veiligheid en gezondheid op de werkplek. Je kunt deze cursus gedurende 8 weken op eigen tempo volgen.

E-learning Basisveiligheid VCA (incl. examen)

Werk jij in de bouw of ben je een tijdje uit de bouw geweest en wil jij je VCA diploma (her)halen? Dat kan met onze training e-learning basisveiligheid VCA (incl. examen). Deze cursus behandelt alle belangrijke onderwerpen om het VCA-basis examen te halen en is 24/7 beschikbaar. Je kunt deze cursus gedurende 8 weken op eigen tempo volgen.

E-learning herhaling Bedrijfshulpverlening

Een BHV’er is de eerste die in actie komt totdat de professionele hulpverleners aanwezig zijn. Als BHV’er moet je een kleine brand kunnen blussen, in staat zijn een pand snel en veilig te ontruimen, levensreddende handelingen kunnen verrichten, communiceren tijdens een calamiteit en het aanspreekpunt zijn van de professionele hulpdiensten die ter plaatse komen. Na afronding van de e-learning herhaling bedrijfshulpverlening wordt je BHV diploma met één jaar verlengd. Het is wel belangrijk om regelmatig de praktijktraining te volgen. Deze e-learning volg je in ongeveer 6 uur.

E-learning Elementaire Bouwkunde

Heb je het gevoel dat je niet kunt meepraten over het bouwproces door gebrek aan kennis? Vind je weg in de bouwwereld met brede basiskennis en de juiste vaktaal door een e-learning elementaire bouwkunde te volgen. Bij succesvolle afronding ontvang je een certificaat Elementaire Bouwkunde. Deze e-learning cursus bevat ongeveer 9 tot 12 studie uren. Je hebt 8 weken de tijd om de e-learning te voltooien.

E-learning Basisveiligheid VCA (exclusief examen)

Volg onze e-learning basisveiligheid VCA (exclusief examen) geheel online. Je doorloopt in 12 hoofdstukken alle leerstof. De inhoud van deze cursus is volgens de eind- en toetstermen. Na elk hoofdstuk ontvang je wat vragen om je kennis te testen. Naast de online training kun je ook je examen los bij ons boeken. De kosten voor een los examen bedragen €89 exclusief BTW.

E-learning VOL-VCA exclusief examen

Ben je niet in de gelegenheid om onze VOL-VCA training klassikaal te volgen? Volg dan onze e-learning VOL-VCA exclusief examen. Wanneer je de hele leerstof hebt doorlopen, heb je de mogelijkheid tot een volledig proefexamen. Plan geheel los van deze online training jouw examen, waar en wanneer je maar wilt. Uiteraard kunnen wij dat ook voor je verzorgen. De kosten voor een los examen bedragen €89 exclusief BTW.

Voor wie zijn de e-learning cursussen interessant?

Onze e-learning cursussen zijn interessant voor werkende professionals die flexibel willen leren. Je kunt deze trainingen namelijk volgen in je eigen tempo en wanneer je maar wilt. Hierdoor ben je niet verbonden aan bepaalde (klassikale) tijden. Je hebt 8 weken de tijd om onze e-learnings af te ronden.

Wat zijn de kosten van een e-learning training?

De kosten van een e-learning bij Bouwradius Training & Advies variëren tussen de €58 en €166. Het verschil in prijs zit hem met name in het feit of er wel of geen examen bij zit. Bekijk alle cursussen om te bepalen welke het beste aansluit bij jouw persoonlijke situatie.

Hoe lang duurt een e-learning training?

Het voordeel van e-learning is dat je zelf kunt bepalen hoelang je er bezig mee bent. Uiteraard is het wel de bedoeling dat de cursus uiteindelijk is afgerond en dat je er niet jaren mee bezig bent. Bij al onze e-learnings krijg je dan ook standaard 8 weken de tijd om deze af te ronden. Voor alle e-learning trainingen die we aanbieden, is dit meer dan voldoende tijd.