Wanneer wil je gaan?

Deze training wordt binnenkort weer gepland,
voor meer informatie kunt u bellen naar 079 36 85 800

E-learning herhaling Bedrijfshulpverlening

Online Individueel

Intro
Een BHV'er is de eerste die in actie komt tot professionele hulpverleners aanwezig zijn. De BHV'er moet een kleine brand kunnen blussen, is in staat een pand snel en veilig te ontruimen, kan levensreddende handelingen verrichten (elementen van EHBO), leert communiceren tijdens een calamiteit en is het aanspreekpunt van de professionele hulpdiensten die ter plaatse komen.
Na afronding van de e-learning wordt het BHV diploma met één jaar verlengd. Het is van belang regelmatig weer de praktijktraining te volgen.

Wat leer je?

Om het BHV certificaat in stand te houden, is het jaarlijks volgen van de cursus Herhaling BHV belangrijk. Hulpverleningstaken worden (gelukkig) niet dagelijks uitgevoerd. Om deze reden is periodieke herhaling noodzakelijk, omdat het van groot belang is voor een noodsituatie dat de juiste kennis en vaardigheden direct paraat staan. Bij de online herhaling Bedrijfshulpverlening wordt dit jaar de theorie behandeld, waarbij een update van de kennis belangrijk is. Omdat praktijkoefeningen niet mogelijk zijn, volstaat deze tussentijdse oplossing om het certificaat geldig te houden. Tijdens de volgende herhalingsdag worden de praktijkoefeningen weer uitvoerig behandeld. Op deze praktijk dag komen weer alle BHV onderdelen zoals brandbestrijding, gebruik van de AED/ reanimatie en communicatie aan bod en wordt deze kennis up-to-date gehouden. Deelnemers ontvangen na de online training de verlenging van hun certificaat.

Duur training

Bepaal zelf tijd, plaats en tempo met dit online studiesysteem. Totale studietijd is ongeveer 6 uur.

BHV Online

Via het online gedeelte wordt de theorie van alle onderdelen van de opleiding behandeld. De training kan via internet gevolgd worden op de werkplek of thuis. Hiervoor hebben we een applicatie ontwikkeld die beschikbaar is voor zowel PC als voor IOS en Android apparaten. In de app worden alle onderwerpen via video's uitgelegd en wordt de deelnemer voorbereid op de praktijkcursus. Vervolgens wordt het geleerde op de praktijk dag geoefend.

Voor wie?

Medewerkers die verantwoordelijk zijn voor BHV taken.

Investering

€ 58,-; Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Vragen

Heb je nog vragen over deze training? Bel ons op (079) 36 85 800 of mail via info@bouwradius.nl.
Bouwradius Training & Advies biedt trainingen voor bouwondernemingen aan alle niveaus, van bouwplaatspersoneel tot hoger kader. Onze adviseurs beschikken over een uitgebreid netwerk en expertise. Zo hebben we in de afgelopen jaren meer dan een miljoen scholingsdagen gerealiseerd voor werknemers uit duizenden bedrijven. Bouwradius Training & Advies is jouw natuurlijke partner voor jouw scholingsbeleid.
€ 58,-
per persoon