Wanneer wil je gaan?

Deze training wordt binnenkort weer gepland,
voor meer informatie kunt u bellen naar 079 36 85 800

E-learning Elementaire Bouwkunde

Intro

Heb je het gevoel dat je niet kan meepraten over het bouwproces door gebrek aan kennis? Vind je weg in de bouwwereld met brede basiskennis en de juiste vaktaal door een opleiding Elementaire Bouwkunde. Bepaal je eigen tempo in de online cursus en leer wanneer het jou uitkomt.

✔ Bij succesvolle afronding ontvang je een certificaat voor Elementaire Bouwkunde.


Als je regelmatig in aanraking komt met bouwprofessionals, toeleveranciers en vastgoedbeheerders zonder bouwkundige achtergrond, is het lastig om effectief te communiceren. Een opleiding Elementaire Bouwkunde bied je de kennis en de zelfverzekerdheid om aan de slag te gaan in de bouwsector.
De online cursus Elementaire Bouwkunde behandelt brede basiskennis over het bouwproces en bouwtechniek. Begrijp bouwkundige tekeningen en herken verschillende bouwdelen met de juiste kennis. Verbeter de kwaliteit van bouwprojecten en verbeter de samenwerking tussen jou, collega’s en klanten.

Wat leer je?

In de opleiding Elementaire Bouwkunde leer je de basiskennis over het bouwproces, bouwmethoden, materialen en constructies.

Resultaat
✔ Praat mee over bouwkundige onderwerpen
✔ Goede basis om ervaringen, gesprek en kennis uit te breiden
✔ Bekend met het bouwproces in grote lijnen
✔ Onderscheid verschillende (industriële) bouwmethodes
✔ Ken globaal de opbouw van een woning (constructiemethoden, materialen, werkmethoden en materieel)
✔ Sta klanten en collega’s zelfverzekerd te woord met de juiste kennis

Duur training

De online cursus bevat ongeveer 9 tot 12 studie uren.

Bepaal zelf de tijd, plaats en tempo in de online cursus. De meeste deelnemers verdelen de training over 3 tot 4 avonden van 3 uur.

Digitale training, hoe werkt het?

  1. Na inschrijven ontvang je een wachtwoord per mail.
  2. Aan de slag! Je hebt 8 weken voor het voltooien van de cursus. In deze 8 weken log je zo vaak in als je wil. Loop de e-learning door op je eigen tempo.
  3. Tijdens de training krijg je tussentijdse toetsen. Er is geen apart examen.
Inhoud
De online cursus bestaat uit veel kleurrijk interactief beeld- en geluidsmateriaal. Zo kom je makkelijker door de stof heen. Inhoudelijk worden de belangrijkste bouwtermen behandeld in de e-learning Elementaire Bouwkunde. Ben je nog niet uitgeleerd? Met extra bestanden en externe links is er meer verdiepende informatie beschikbaar.

Bij voldoende resultaat ontvang je een certificaat voor het afronden van de online cursus Elementaire Bouwkunde.

Voor wie?

De opleiding Elementaire Bouwkunde is perfect voor (kantoor)medewerkers met weinig kennis van het bouwproces. Kom je veel in aanraking met bouwprofessionals, zoals architecten, aannemers, projectontwikkelaars, vastgoedbeheerders of bouwfysici? Dan is de basiskennis van bouwkunde belangrijk voor jou.

Wil je de training met collega’s volgen? Met een in-company opleiding passen we de opleiding aan naar jouw wensen.

Investering

De kosten van een Elementaire Bouwkunde cursus is € 138,- Deze bedragen zijn exclusief BTW.
Tip: Informeer bij je werkgever naar het Persoonlijk Ontwikkel Budget. Werkgevers hebben immers ook veel profijt van de nieuwe kennis uit onze bedrijfsopleidingen.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze online cursus elementaire bouwkunde? Of wil je weten of het de juiste cursus voor jouw is? Wij lichten het graag toe. Bel ons op (079) 36 85 800 of mail via info@bouwradius.nl.
Interesse in meer kennis vanuit huis? We geven ook andere online cursussen : Over Bouwradius
Bouwradius Training & Advies biedt trainingen voor bouwondernemingen aan alle niveaus, van bouwplaatspersoneel tot hoger kader. Onze adviseurs beschikken over een uitgebreid netwerk en expertise. Zo hebben we in de afgelopen jaren meer dan een miljoen scholingsdagen gerealiseerd voor werknemers uit duizenden bedrijven. Bouwradius Training & Advies is uw natuurlijke partner voor uw scholingsbeleid.
€ 138,-
per persoon