Wanneer wil je gaan?

4 december 2023
8:30-16:00 · Heerhugowaard €230,-
8 december 2023
8:30-16:00 · Geleen €230,-
11 december 2023
8:30-16:00 · Apeldoorn €230,-
14 december 2023
8:30-16:00 · Drachten €230,-
15 december 2023
8:30-16:00 · Eindhoven €230,-
20 december 2023
8:30-16:00 · Elst €230,-
16 januari 2024
8:30-16:00 · Nieuwegein €230,-
28 februari 2024
8:30-16:00 · Zwolle €230,-

(Herhaling) VOL VCA

Intro

Wil jij je VOL VCA diploma halen? Volg de belangrijkste cursus voor risicovolle banen wanneer een ongeluk in een klein hoekje zit. Met een cursus VOL VCA ga je snel en veilig aan het werk.

✔ Haal je VOL VCA diploma in één dag met een volledig cursus

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. De VCA is een lijst met aandachtspunten en werkmethodes over veiligheid en gezondheid voor risicovolle werkomgevingen zoals de bouw. Met het VCA kunnen werknemers veiliger hun werk uitvoeren.

Steeds meer opdrachtgevers eisen een VCA diploma van werknemers. De juiste kennis over veiligheidsprocedures is cruciaal om ongelukken en verwondingen te voorkomen. Bij ongevallen wordt de situatie altijd onderzocht en wordt de kunde van werknemers gecontroleerd. Met een VOL VCA-certificaat voldoen bedrijven aan de Arbowet en tonen werknemers aan kennis te hebben om veilig te werken.

Verloopt jouw VCA-certificaat bijna? De eendaagse VCA cursus is ook geschikt om je geheugen op te frissen en opnieuw het VOL VCA diploma te halen.

Wat leer je?

Met de VOL VCA Cursus ben je helemaal op de hoogte van de VCA Checklist. Bij voldoende resultaat ontvang je een **VOL VCA diploma.

Resultaat
✔ Geldig VOL VCA diploma voor 10 jaar
✔ Beheers kennis over veilig en gezond werken
✔ Voer risicovol werk veilig uit
✔ Loop binnen 1 dag met je VCA certificaat de deur uit

Duur training

1 dag (7,5 uur)

Programma

Tijdens de VOL VCA cursus worden de volgende onderdelen behandeld:
  • Nieuwe relevante ontwikkelingen op Arbogebied
  • Behandelen eindtermen en inzoomen op de belangrijkste onderwerpen
  • Examentraining
  • Oefenen m.b.v. proefexamens
  • Examen door middel van 70 meerkeuze vragen (maximaal 1 uur en 1 kwartier)
Het examen wordt aan het einde van de training afgenomen door een onafhankelijke examinator en is samengesteld op basis van de daarvoor geldende eindtermen. Bouwradius Training & Advies heeft binnen deze grenzen bouwgerichte lesstof ontwikkeld die gericht is op een voldoende grote slagingskans.

Certificaat
Bij voldoende resultaat ontvang je een VOL VCA diploma. Het diploma is 10 jaar geldig en wordt niet automatisch verlengd.

Locatie: Klik op ‘Bekijk datums’ voor de beschikbare locaties.
Liever op eigen locatie of de cursus met een groep volgen? Informeer dan voor een in-company cursus.

Datum: Klik op ‘Bekijk datums’ voor de beschikbare data.

Lunch: De lunch, koffie en thee is inbegrepen bij de cursus.

Voor wie?

Medewerkers met leidinggevende verantwoordelijkheden die (mede) werkzaam zijn op een werkplaats en hiervoor in het bezit willen blijven van het diploma 'VOL VCA'.

Offerte

Bij Bouwradius is het ook mogelijk om een in-company cursus te volgen op eigen locatie, of je nu een grote of kleine, zelfstandige onderneming hebt.
Klik hier voor een offerte

Investering

Wat zijn de kosten voor een VOL VCA cursus? De kosten zijn € 230,-; De prijzen zijn inclusief een bijdrage aan de accommodatie, koffie, lunch en indien van toepassing, examen. Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze VOL VCA training? Wij lichten het graag toe. Bel ons op (079) 36 85 800 of mail gerust via info@bouwradius.nl. We zien je graag op onze cursuslocatie of in-company op eigen locatie.

Zoek je de VCA cursus in een het Engels, online of als herhaling (NL)? We geven ook andere cursussen voor VOL VCA:

Over Bouwradius
Bouwradius Training & Advies biedt trainingen voor bouwondernemingen aan alle niveaus, van bouwplaatspersoneel tot hoger kader. Onze adviseurs beschikken over een uitgebreid netwerk en expertise. Zo hebben we in de afgelopen jaren meer dan een miljoen scholingsdagen gerealiseerd voor werknemers uit duizenden bedrijven. Bouwradius Training & Advies is uw natuurlijke partner voor uw scholingsbeleid.
€ 230,-
per persoon