Wanneer wil je gaan?

16 augustus 2024
8:30-16:00 · Breda · € 270,-
13 september 2024
8:30-16:00 · Breda · € 270,-
11 oktober 2024
8:30-16:00 · Breda · € 270,-
13 december 2024
8:30-16:00 · Breda · € 270,-
Ik wil deze training op een andere datum/locatie volgen · € 270,-

VOL VCA Engels

Intro

Wil jij je VCA diploma halen in het Engels? Laat de Nederlandse taal je niet in de weg staan. Volg de belangrijkste cursus voor risicovolle banen waar een ongeluk in een klein hoekje zit. Met een Engelse cursus VOL VCA ga je snel en veilig aan het werk.

✔ Haal je Engelse VOL VCA diploma in één dag met een volledig Engelse (English) cursus.

Met VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers) heeft bouwpersoneel een leidraad voor veilig en gezond werken op risicovolle locaties. VCA geeft aan waarop gelet moet worden en hoe het werk veiliger uitgevoerd kan worden.

Steeds meer opdrachtgevers in de bouwsector vragen om een VCA-diploma van hun werknemers. Veiligheid op de werkvloer een prioriteit is en het voorkomen van ongelukken en verwondingen is van levensbelang. Met een VCA-certificaat voldoen bedrijven aan de Arbowet en tonen werknemers aan de juiste kennis te beschikken om veilig te werken.

Een taalbarrière mag geen obstakel zijn voor het veilig uitvoeren van bouwwerkzaamheden. Een VCA cursus in het Engels biedt werknemers de mogelijkheid om in hun eigen taal te leren over de universele taal van veiligheid. Dit vergroot niet alleen de veiligheid, maar ook de carrièremogelijkheden.

Verloopt jouw VCA-certificaat bijna? De eendaagse VOL VCA Engels cursus is ook geschikt om je geheugen op te frissen en opnieuw het VOL VCA diploma te halen.

Wat leer ik?

Het (opnieuw) behalen van het diploma 'VOL VCA', als bewijs dat de kennis van de deelnemer weer up-to-date is met betrekking tot de punten uit de VCA checklist.

Duur training

1 dag

Programma

Tijdens de VOL VCA cursus in het Engels ben je op de hoogte van de VOL-VCA Checklist. Bij voldoende resultaat ontvang je een VOL VCA Engels diploma.
  • Nieuwe relevante ontwikkelingen op Arbogebied
  • Behandelen eindtermen en inzoomen op de belangrijkste onderwerpen
  • Examentraining
  • Oefenen m.b.v. proefexamens
  • Examen in het Engels door middel van 70 meerkeuze vragen (maximaal 1 uur en 1 kwartier)
Het Engelstalige examen wordt aan het einde van de training afgenomen door een onafhankelijke examinator en is samengesteld op basis van de daarvoor geldende eindtermen. Bouwradius Training & Advies heeft binnen deze grenzen bouwgerichte lesstof ontwikkeld die gericht is op een voldoende grote slagingskans.

Certificaat
Bij voldoende resultaat op het examen ontvang je een Engels VCA diploma. Het diploma is 10 jaar geldig en wordt niet automatisch verlengd.

Locatie: Klik op ‘Bekijk datums’ voor de beschikbare locaties.
Liever op eigen locatie of de cursus met een groep volgen? Informeer dan voor een in-company cursus.

Datum: Klik op ‘Bekijk datums’ voor de beschikbare data.

Lunch: De lunch, koffie en thee is inbegrepen bij de cursus.

Voor wie?

De cursus VCA is voor Engels sprekende medewerkers met leidinggevende functie. Deze cursus is geschikt als herhaling of voor een nieuw diploma ‘VOL VCA’.

Offerte

Bij Bouwradius is het ook mogelijk om een in-company cursus te volgen op eigen locatie, of je nu een grote of kleine, zelfstandige onderneming hebt.
Klik hier voor een offerte

Investering

Wat zijn de kosten voor een VOL VCA cursus? De kosten zijn € 270,-; De prijzen zijn inclusief een bijdrage aan de accommodatie, koffie, lunch en Engels examen en exclusief boek (Wij kunnen deze wel voor je regelen). Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze Engelse VOL VCA training? Wij lichten het graag toe. Bel ons op (079) 36 85 800 of mail gerust via info@bouwradius.nl. We zien je graag op onze cursuslocatie of in-company op eigen locatie.

Over Bouwradius
Bouwradius Training & Advies biedt trainingen voor bouwondernemingen aan alle niveaus, van bouwplaatspersoneel tot hoger kader. Onze adviseurs beschikken over een uitgebreid netwerk en expertise. Zo hebben we in de afgelopen jaren meer dan een miljoen scholingsdagen gerealiseerd voor werknemers uit duizenden bedrijven. Bouwradius Training & Advies is uw natuurlijke partner voor uw scholingsbeleid.
€ 270,-
per persoon