Wanneer wil je gaan?

Deze training wordt binnenkort weer gepland,
voor meer informatie kunt u bellen naar 079 36 85 800

Online training diisocyanates

Intro

PUR Professionele toepassing van kleef- en afdichtmiddelen / Kleine verpakkingen bij omgevingstemperatuur. Vanaf 24 augustus 2023 is het verplicht dat werknemers die met PUR werken, een speciale opleiding hebben gevolgd.
Dit komt door de gevaarlijke stoffen diisocyanaten die in PUR-schuim zitten en allergieën kunnen veroorzaken. Het is daarom verboden om met producten te werken die diisocyanaten bevatten zonder de benodigde training en certificaat. Dit geldt niet alleen voor PUR-schuim, maar ook voor lijmen en lakken die deze stoffen bevatten.
Het is verplicht om de opleiding succesvol af te ronden om met diisocyanaten te mogen blijven werken. Voor meer informatie kun je ook terecht op de website van de Rijksoverheid, de verenigde producenten of bij de eigen leverancier.
Voor de bouw is de training Professionele toepassing van kleef- en afdichtmiddelen / Kleine verpakkingen bij omgevingstemperatuur voldoende om aan het vereiste certificaat te kunnen voldoen.
De werkgever is verplicht alle medewerkers die de training succesvol hebben afgerond deze als zo danig te registeren.

Wat leer je?

De deelnemers leren hoe zij veilig kunnen werken met producten zie diisocyanten bevatten, zoals onder andere PUR. De deelnemer volg zelfstandig de digitale E-learning. Na het doorlopen van de E-learning doen de deelnemers een toets. De deelnemers die slagen voor de toets ontvangen een certificaat. Het is ook mogelijk de e-learning groepsgewijs bij jullie op locatie of op een van onze cursuslocaties uit te voeren. Zie voor meer informatie het bericht bij actueel: www.bouwradius.nl/actueel/veilig-werken-met-pur/

Duur training

Het volgen van de e-learning kost je ongeveer een half uur tot 3 kwartier.

Programma

De deelnemers ontvangen van Bouwradius een inlogcode en link naar de onlinetraining. De deelnemer volgt de training en kan bij goed gevolg het certificaat downloaden. De deelnemer kan bij zakken onbeperkt herkansen. Bouwradius download ook het certificaat van de deelnemer, administreert dit indien gewenst en stuurt een exemplaar voor de administratie naar jullie bedrijf. Het is ook mogelijk de e-learning groepsgewijs bij jullie op locatie of op een van onze locaties uit te voeren. Al dan niet in combinatie met een training Luchtdicht Bouwen of Werken met diisocyanaten.

Voor wie?

De Online training 'PUR is voor uitvoerende medewerkers in de bouw, onderhoud, renovatie of beheer die in aanraking kunnen komen met PUR/diiscyanaten.
Zijn de medewerkers niet zo bekwaam met computers, dan kunnen wij de medewerkers klassikaal de e-learning laten doorlopen en de toets doen. Ook hierbij zorgen wij voor alles, inclusief inzet van laptops. Je kunt de training combineren met een training over luchtdicht bouwen of werken met Diisocynaten. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Investering

Wat zijn de kosten voor een Online cursus diisocyanates? De kosten zijn € 25,-; voor de 1e twee deelnemers. Meld je meer dan 2 deelnemers aan, dan zijn de kosten € 17,50 per deelnemer. De prijzen zijn exclusief BTW.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze e-learning Diisocyanates Wij lichten het graag toe. Bel ons op (079) 36 85 800 of mail gerust via info@bouwradius.nl.

Over Bouwradius
Bouwradius Training & Advies biedt trainingen voor bouwondernemingen aan alle niveaus, van bouwplaatspersoneel tot hoger kader. Onze adviseurs beschikken over een uitgebreid netwerk en expertise. Zo hebben we in de afgelopen jaren meer dan een miljoen scholingsdagen gerealiseerd voor werknemers uit duizenden bedrijven. Bouwradius Training & Advies is uw natuurlijke partner voor uw scholingsbeleid.
€ 25,-
per persoon