Wanneer wil je gaan?

20 juni 2023
08:30-16:00 · Hardinxveld-Giessendam
14 september 2023
08:30-16:00 · Capelle aan den IJssel
19 september 2023
08:30-16:00 · Wijchen
26 september 2023
08:30-16:00 · Waddinxveen
26 september 2023
08:30-16:00 · Zwolle
10 oktober 2023
08:30-16:00 · Hardinxveld-Giessendam
24 oktober 2023
08:30-16:00 · Nieuwegein
8 november 2023
08:30-16:00 · Hoofddorp
8 november 2023
08:30-16:00 · Son
17 november 2023
08:30-16:00 · Heiloo
23 november 2023
08:30-16:00 · Wijchen

Herhaling EHBO

Intro

Om het diploma EHBO in stand te houden moet jaarlijks een één daagse herhalingscursus EHBO gevolgd worden. EHBO gaat daarbij verder dan BHV. Het is belangrijk om je EHBO vaardigheden op peil te houden, en één manier om dat te doen is door elk jaar een opfriscursus te volgen. Eerste hulp is meer dan alleen onmiddellijke zorg verlenen in een noodsituatie - het gaat er ook om dat je weet wat je daarna moet doen en hoe je de gewonde of zieke persoon moet ondersteunen. In de opfriscursus komen alle essentiële onderwerpen van EHBO aan bod, waaronder hoe om te gaan met bloedingen, hoe te reanimeren en hoe om te gaan met een vermoedelijke botbreuk. Door elk jaar de tijd te nemen om je EHBO certificaat te vernieuwen, met een EHBO herhaling training, kun je erop vertrouwen dat je over de vaardigheden en kennis beschikt die je nodig hebt om in noodgevallen op te treden.

Wat leer je?

Ben je ooit in een situatie geweest waarin je niet wist wat je moest doen? Misschien was je getuige van een auto ongeluk, of misschien had iemand een ongeluk op de werkvloer. In elk geval is het altijd handig om te weten hoe je schade kunt beperken en eerste hulp kunt verlenen. In deze training leer je in één dag hoe je op verantwoorde wijze schade beperkende en eerste hulp handelingen kunt verrichten. Je leert ook hoe je de situatie kunt inschatten en snel beslissingen kunt nemen. Dus of je nu te maken hebt met een kleine of grotere verwondingen, je zult er op voorbereid zijn.

Duur training

1 dag

Programma

Als het om eerste hulp gaat zijn er een paar onderwerpen die van levensbelang zijn, waaronder hoe je reanimatie moet toedienen en hoe je een AED moet gebruiken. De cursus behandelt een breed scala van onderwerpen, waaronder hoe je een verwonding beoordeelt, elementaire levensreddende hulp verleent en eerste-hulp uitrusting gebruikt. Aan het eind van onze cursus kan je begrijpen hoe je basale eerste hulp kunt verlenen in een verscheidenheid van situaties. In deze cursus worden de meest gestelde EHBO vragen behandeld zoals:
  • Beknelling
  • In workshops oefenen met verbandleer, vervoerstechnieken en reanimatie
  • Opleiding AED
Na het met goed gevolg afronden van de herhalingstraining ontvang je om de 2 jaar een verlenging van het EHBO diploma van het Oranje Kruis, inclusief de reanimatie aantekening.

Voor wie?

De EHBO (herhaling) training is bedoeld voor werknemers die verantwoordelijk zijn voor het toepassen van eerste hulp in de werkomgeving. Dit type opleiding kan in een aantal opzichten zeer nuttig zijn. Allereerst kan door werknemers uit te rusten met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om eerste hulp te verlenen, een EHBO training helpen levens te redden en de ernst van verwondingen te verminderen. Ten tweede kan het ook helpen om het vertrouwen van de werknemers te vergroten, omdat ze zich beter voorbereid zullen voelen om noodsituaties aan te pakken. Tenslotte kan een EHBO herhalingstraining ook helpen om een meer samenhangende werkomgeving te scheppen, want de werknemers zullen beter begrijpen hoe ze moeten samenwerken bij een ongeluk of een verwonding. Over het geheel genomen is EHBO een belangrijk onderdeel van de veiligheid op de werkplek en zou het voor alle werknemers aangemoedigd moeten worden.

Investering

Wat zijn de kosten voor een EHBO herhaling? De kosten zijn € 217,-; De prijzen zijn inclusief een bijdrage aan de accommodatie, koffie, thee, lunch en indien van toepassing, examen. Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze EHBO herhaling? Wij lichten het graag toe. Bel ons op (079) 36 85 800 of mail gerust via info@bouwradius.nl. We zien je graag op onze cursuslocatie of in-company op eigen locatie.

Over Bouwradius
Bouwradius Training & Advies biedt trainingen voor bouwondernemingen aan alle niveaus, van bouwplaatspersoneel tot hoger kader. Onze adviseurs beschikken over een uitgebreid netwerk en expertise. Zo hebben we in de afgelopen jaren meer dan een miljoen scholingsdagen gerealiseerd voor werknemers uit duizenden bedrijven. Bouwradius Training & Advies is jouw natuurlijke partner voor jouw scholingsbeleid.
€ 217,-
per persoon