Wanneer wil je gaan?

Deze training wordt binnenkort weer gepland,
voor meer informatie kunt u bellen naar 079 36 85 800

Zetten van tegels

Intro

Met de cursus tegelzetten ga jij een nieuwe uitdaging aan in de bouwsector. Leer tegelzetten in slechts drie dagen: van de basisprincipes tot het op maat snijden van tegels en het voorbehandelen van een vloer. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt en of het nu gaat over wandtegels of vloertegels: jij wordt de volgende tegelzetter die elk project tot een succes maakt.

Tegelzetten, ook bekend als tegellijmen, is een belangrijk aspect van de bouw- en renovatie-industrie. De techniek van tegelen wordt gebruikt bij veel woningen, bedrijfspanden, badkamers, keukens en meer toepassingen in de bouw. Naast de luxe uitstraling bieden tegels ook een waterdichte, duurzame en hygiënische afwerking.

Gemotiveerde en goed geschoolde vakmensen zijn onmisbaar voor een bedrijf. Je kunt ze flexibel inzetten en uiteenlopende werkzaamheden toevertrouwen. Het vak tegelzetten wordt dan ook vaak door ervaren tegelzetters uitgevoerd. Maar als er kleine stukken muur of vloer moeten worden betegeld, dan is het prettig als je eigen vakmensen dit kunnen doen.

Leer met de workshop 'Zetten van tegels' van Bouwradius om zelf te tegelen: perfect voor de doe-het-zelver, medewerkers in de bouw of wanneer er een grote renovatie voor de deur staat.

Wanneer?

Datum: Klik op 'Bekijk datums' voor de beschikbare data.

Staat er op dit moment geen training Tegelen in de planning? Neem dan contact met ons op. De workshop wordt in kleine groepen gegeven voor optimale aandacht. Wij kijken graag met je naar de mogelijkheden.

Wat leer je?

In deze tegelzetter cursus leer je alles over het aanbrengen van wandtegels en vloertegels. Je leert de juiste werkvolgorde en doet handvaardigheid op. Zo krijg je meer vakkennis en leer je nieuwe ontwikkelingen. Aan het einde van de cursus tegelzetten heb je geen specialistische tegelzetter meer nodig voor jouw renovatie, maar doe je het gewoon zelf.

Na het volgen van de cursus tegelzetten kun jij:
✔ Wanden en vloeren tegelen
✔ Bepalen wat de juiste voorbehandeling is voor tegels
✔ Vakkundig te werk gaan
✔ Geld besparen als eigen tegelzetter
✔ Een breder inzetbare vakman worden!

Duur training

Onze tegelzetter cursus duurt in totaal 3 dagen. Bij het onderdeel programma kun je lezen wat je in deze dagen gaat doen.

Programma

In overleg met de instructeur worden de volgende onderdelen behandelt in het programma tegels zetten:
 • Het lijmen van wandtegels tegen een muur met haakse hoek
 • Voorbehandelen van de wand
 • Het maken van een verdeling
 • Aanbrengen van de wandtegels volgens de verdeling aan de draad
 • Op maat snijden van tegels
 • Inwassen van het tegelwerk
 • Het leggen van vloertegels op steenachtige ondergrond
 • Voorbehandelen van de vloer
 • Het maken van een verdeling
 • Op maat snijden van tegels waar nodig
 • Inwassen van het tegelwerk
Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer een certificaat als bewijs van deelname.

Locatie: Klik op "Bekijk datums" voor de beschikbare locaties.
Liever op eigen locatie? Informeer dan naar een in-company maatwerk cursus.

Datum: Klik op 'Bekijk datums' voor de beschikbare data.

Zie je nog geen data staan? Laat dan je gegevens achter. Zodra er nieuwe data beschikbaar zijn, stellen we hier direct van op de hoogte

Voor wie?

De workshop 'Zetten van Tegels' is perfect voor uitvoerende medewerkers in de bouw die de beginselen van tegelzetten willen leren. Maar niet getreurd, de training is ook geschikt voor mensen die niet in de bouw werkzaam zijn.

Offerte

Bij Bouwradius is het ook mogelijk om een in-company cursus te volgen, of je nu een grote of kleine, zelfstandige onderneming hebt.
Klik hier voor een offerte

Investering

De kosten voor een cursus leren tegelzetten zijn € 913,-; De prijzen zijn inclusief een bijdrage aan de accommodatie, koffie, thee en lunch. Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Tip: Informeer bij je werkgever naar het Persoonlijk Ontwikkelbudget. Werkgevers hebben immers veel profijt van de nieuwe kennis uit onze bedrijfsopleidingen

Vragen?

Heb je nog vragen over deze cursus tegelzetten? Of wil je zeker weten dat het de juiste cursus voor jou is? Wij lichten het graag toe. Bel ons op (079) 36 85 800 of mail gerust via info@bouwradius.nl. We zien je graag op onze cursuslocatie of in-company op eigen locatie.

Ben je al expert in tegelen en het aanbrengen van wandtegels en vloertegels? We geven ook andere cursussen voor jouw bouwonderneming of hobbyist: Bouwradius Training & Advies biedt trainingen voor bouwondernemingen aan alle niveaus, van bouwplaatspersoneel tot hoger kader. Onze adviseurs beschikken over een uitgebreid netwerk en expertise. Zo hebben we in de afgelopen jaren meer dan een miljoen scholingsdagen gerealiseerd voor werknemers uit duizenden bedrijven. Bouwradius Training & Advies is jouw natuurlijke partner voor jouw scholingsbeleid.
€ 913,-
per persoon