Wanneer wil je gaan?

Deze training wordt binnenkort weer gepland,
voor meer informatie kunt u bellen naar 079 36 85 800

Werken met de hoogwerker

Intro

Wist je dat werken met hoogwerkers behoort tot een van de meest risicovolle taken in de bouw- en onderhoudssector? Met een hoogwerker cursus investeer je in het verbeteren van veiligheid en draag je bij aan productiviteit en efficiëntie.

✔ Bij succesvolle afronding ontvang je een certificaat voor de hoogwerker.

Uit statistieken blijkt dat werken met hoogwerkers een van de grootste oorzaken is van ernstige ongevallen op de werkplek, waarbij valpartijen en kantelingen van de machine de grootste risico's vormen. Het is daarom van cruciaal belang dat er veilig en doelmatig wordt gewerkt met een hoogwerker.

De ARBO-wet stelt dat de werkgever verplicht ervoor moet zorgen dat personeel voldoende deskundig is om veilig met een hoogwerker te werken. Een hoogwerker cursus en bijbehorend certificaat tonen aan dat medewerkers voldoende kennis hebben van werken met een hoogwerker.

Zorg er met de training ‘Veilig Werken met een hoogwerker’ van Bouwradius voor dat jij of je personeel veilig en doelmatig om kan gaan met hoogwerkers.

Wanneer?

Datum: Klik op ‘Bekijk datums’ voor de beschikbare data.

Staat er op dit moment geen training in de planning? Neem dan contact met ons op of laat je gegevens achter via het inschrijfformulier. Wij kijken graag met je naar de mogelijkheden.

Wat leer je?

In de Hoogwerker training leer je doelmatig en veilig werken met een hoogwerker. Bij voldoende resultaat ontvang je een certificaat van deelname in de vorm van een veiligheidspas.

Resultaat
✔ Werk volgens de veiligheidsvoorschriften en -procedures
✔ Weet hoe je hoogwerkers veilig kan opstellen, verplaatsen en bedienen
✔ Weet hoe je veiligheidshulpmiddelen kan gebruiken
✔ Het beperken van risico’s en gevaren van een hoogwerker

Duur training

1 dag

Programma

Tijdens de cursus voor veilig werken met de hoogwerker, worden de volgende onderdelen behandeld:

Theorie:
  • Definitie hoogwerkers, modellen en types;
  • Relevante wettelijke bepalingen;
  • Benoemen van onderdelen;
  • Veiligheidsvoorzieningen van en op de hoogwerker en veiligheidseisen algemeen;
  • Machinespecifiek deel (afhankelijk van het gebruikte fabricaat en type).
Praktijk:
  • Inspecteren voor aanvang werkzaamheden
  • Persoonlijk oefenen in het bedienen van de hoogwerker
  • Werken met de bedieningshandleiding hoogwerker
De training wordt afgesloten met een toets. Bij voldoende resultaat ontvang je een certificaat van deelname in de vorm van een veiligheidspas.

Locatie: Klik op "Bekijk datums" voor de beschikbare locaties.
Liever op eigen locatie? Informeer dan naar een in-company maatwerk cursus.

Datum: Klik op ‘Bekijk datums’ voor de beschikbare data.

Staat er op dit moment geen training in de planning? Neem dan contact met ons op of laat je gegevens achter via het inschrijfformulier. Wij kijken graag met je naar de mogelijkheden.

Voor wie?

De hoogwerker cursus is voor iedereen die (incidenteel) een hoogwerker veilig en deskundig wil bedienen.

Offerte

Bij Bouwradius is het ook mogelijk om een in-company cursus te volgen op eigen locatie, of je nu een grote of kleine, zelfstandige onderneming hebt.
Klik hier voor een offerte

Investering

Wat zijn de kosten voor een werken met de hoogwerker cursus? De kosten zijn € 439,-; De prijzen zijn inclusief een bijdrage aan de accommodatie, koffie, thee, lunch en indien van toepassing, examen. Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Wil je de training met collega’s volgen? Informeer dan naar een maatwerk cursus.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze training Werken met de hoogwerker? Of zeker weten dat het de juiste cursus voor jou is? Bel ons op (079) 36 85 800 of mail gerust via info@bouwradius.nl. We zien je graag op onze cursuslocatie of in-company op eigen locatie.

Ben je al expert in werken met de hoogwerker? We geven ook andere cursussen voor werken met materieel: Bouwradius Training & Advies biedt trainingen voor bouwondernemingen aan alle niveaus, van bouwplaatspersoneel tot hoger kader. Onze adviseurs beschikken over een uitgebreid netwerk en expertise. Zo hebben we in de afgelopen jaren meer dan een miljoen scholingsdagen gerealiseerd voor werknemers uit duizenden bedrijven. Bouwradius Training & Advies is jouw natuurlijke partner voor jouw scholingsbeleid.
€ 439,-
per persoon