Wanneer wil je gaan?

Deze training wordt binnenkort weer gepland,
voor meer informatie kunt u bellen naar 079 36 85 800

Werken met de heftruck

Intro

Het is van groot belang dat er veilig en doelmatig gewerkt wordt met een heftruck. Het bedienen van een heftruck is een risicovolle taak. En voor het uitvoeren van risicovolle taken dienen, in het kader van de Risico-Inventarisatie en Evaluatie uit de Arbo-wet en de VCA, de werknemers doelmatig (en aantoonbaar) te zijn opgeleid.
In de training worden de deelnemers geïnstrueerd in het veilig en doelmatig omgaan met heftrucks.

Wanneer?

Datum: Klik op 'Bekijk datums' voor de beschikbare data.

Staat er op dit moment geen training in de planning? Neem dan contact met ons op of laat je gegevens achter via het inschrijfformulier. Wij kijken graag met je naar de mogelijkheden.

Wat leer je?

In de heftruck training leer je doelmatig en veilig werken met de heftruck aantoonbaar bekwaam kan omgaan met heftrucks. Bij voldoende resultaat ontvang je een certificaat van deelname in de vorm van een veiligheidspas.

Duur training

2 dagen

Programma

Tijdens de cursus veilig werken met de heftruck, worden de volgende onderdelen behandeld:

Theorie:
  • Wet- en regelgeving (AI-14 en Arbo-wet)
  • Vakkennis
  • Lastgrafiek en belasting heftruck
  • Dagelijks onderhoud (batterij, motor)
  • Verkeersvoorschriften
Praktijk:
  • Dagelijks onderhoud (rijklaar maken)
  • Bediening en besturing
  • Koud stapelen. Pallet- en rij-instellingen
  • Laden en lossen van containers en laadbakken
  • Onderhoud batterij en motor
De training wordt afgesloten met een theorie- en praktijktoets. Bij voldoende resultaat ontvang je een certificaat voor de heftruck van deelname in de vorm van een veiligheidspas

Voor wie?

De heftruck cursus is voor iedereen die (incidenteel) een heftruck veilig en deskundig wil bedienen.

Offerte

De training kan incompany worden uitgevoerd, op locatie, met gebruikmaking van heftrucks van het bedrijf.
Klik hier voor een offerte

Investering

Wat zijn de kosten voor een Werken met de heftruck cursus? De kosten zijn € 811,-; De prijzen zijn inclusief een bijdrage aan de accommodatie, koffie, thee, lunch en indien van toepassing, examen. Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze training Werken met de heftruck? Wij lichten het graag toe. Bel ons op (079) 36 85 800 of mail gerust via info@bouwradius.nl. We zien je graag op onze cursuslocatie of in-company op eigen locatie.
Ben je al expert in het werken met de heftruck? We geven ook andere cursussen voor werken met materieel: Bouwradius Training & Advies biedt trainingen voor bouwondernemingen aan alle niveaus, van bouwplaatspersoneel tot hoger kader. Onze adviseurs beschikken over een uitgebreid netwerk en expertise. Zo hebben we in de afgelopen jaren meer dan een miljoen scholingsdagen gerealiseerd voor werknemers uit duizenden bedrijven. Bouwradius Training & Advies is uw natuurlijke partner voor uw scholingsbeleid.
€ 811,-
per persoon