Wanneer wil je gaan?

Deze training wordt binnenkort weer gepland,
voor meer informatie kunt u bellen naar 079 36 85 800

Werken met de bouwcirkelzaag

Intro

Werk jij met een bouwcirkelzaag op de werkplaats? Tijdens onze cursus werken met bouwcirkelzaag leer jij hoe je hier aantoonbaar veilig en doelmatig mee werkt. De cursus bestaat voornamelijk uit praktijk. Met groepjes van maximaal 8 wordt, als het mogelijk is met machines van het bedrijf zelf, in de werkplaats deze praktijktraining uitgevoerd.
Tijdens het uitvoeren van de praktijk wordt de deelnemer door de docent beoordeeld op veilig en doelmatig werken. De dag wordt afgesloten met een theorietoets. Wanneer beide beoordelingen positief uitvallen ontvangt de deelnemer het pasje 'Veilig werken' met als opschrift 'Werken met de bouwcirkelzaag'.

Waarom?
Tegenwoordig is de bouwcirkelzaag zowel op de grote als kleine bouwplaatsen te vinden. De bediening van deze machines lijkt eenvoudig, vandaar dat veel mensen deze ‘even’ gebruiken. Maar wist je dat een zaagtand van een bouwcirkelzaag ronddraait met een snelheid van 180 km/uur? De combinatie van onderschatting en het werken zonder de deskundigheid leidt dan ook regelmatig tot ongevallen.

✔ Leer veilig werken met de bouwcirkelzaag en ontvang je pas ‘Veilig werken’

Wat leer je?

In onze training werken met bouwcirkelzaag leer je aantoonbaar veilig en doelmatig werken met de bouwcirkelzaag en/of de zaagtafel.

Resultaat
✔ Leer alles over de wet- en regelgeving
✔ Ken de risico’s
✔ Breng je kennis in de praktijk

Duur training

De duur van onze training werken met bouwcirkelzaag is 1 dag.

Programma

Wat kun je allemaal verwachten als je leert veilig te werken met de zaagtafel? Het programma bestaat zowel uit theorie- als praktijkonderdelen. Hierin komen onder andere de volgende onderdelen naar voren:
  • Wat zijn de risico's
  • Regelgeving
  • Gebruik
  • Uitvoeren van zaagwerk
  • Afzuiging
  • Afsluitende test
Als je de cursus hebt behaald, ontvang je een pas ‘veilig werken’ met als opschrift ‘werken met de bouwcirkelzaag’ als bewijs van deelname.

Locatie: Klik op "Bekijk datums" voor de beschikbare locaties.
Liever op eigen locatie? Informeer dan naar een in-company maatwerk cursus.

Datum: Klik op 'Bekijk datums' voor de beschikbare data.

Zijn er nog geen data gepland? Laat dan je gegevens achter. Zodra er een datum is gepland, stellen we hier direct van op de hoogte.

Voor wie?

De training werken met bouwcirkelzaag is voor vaklieden die aantoonbaar deskundig en bekwaam dienen te zijn in het werken met een bouwcirkelzaag.
Wil je de training met collega's volgen? Met onze in-company opleiding komen we langs op locatie.

Offerte

Bij Bouwradius is het ook mogelijk om een in-company cursus te volgen op eigen locatie met gebruik van de bouwcirkelzaag van het bedrijf, of je nu een grote of kleine, zelfstandige onderneming hebt.
Klik hier voor een offerte Investering
De investeringskosten zijn € 293,- De prijs is op basis van een in-company training met minimaal 4 deelnemers en maximaal 8 deelnemers. De meerkosten van iedere deelnemer boven de 4 is 50,-.

Hierbij gaan wij ervan uit dat we gebruik kunnen maken van de bouwcirkelzaag van het bedrijf op locatie. De prijzen zijn exclusief BTW.

Tip: Informeer bij je werkgever naar het Persoonlijk Ontwikkelbudget. Werkgevers hebben immers veel profijt van de nieuwe kennis uit onze bedrijfsopleidingen

Video

Vragen?

Heb je nog vragen over deze cursus werken met de bouwcirkelzaag? Of wil je zeker weten dat het de juiste cursus voor jou is? Wij lichten het graag toe. Bel ons op (079) 36 85 800 of mail gerust via info@bouwradius.nl. We zien je graag op onze cursuslocatie of in-company op eigen locatie.

Ben je al een expert in het veilig werken met een bouwcirkelzaag. Dat kan natuurlijk ook!. Neem dan een kijkje tussen onze andere trainingen werken met materieel

Over Bouwradius
Bouwradius Training & Advies biedt trainingen voor bouwondernemingen aan alle niveaus, van bouwplaatspersoneel tot hoger kader. Onze adviseurs beschikken over een uitgebreid netwerk en expertise. Zo hebben we in de afgelopen jaren meer dan een miljoen scholingsdagen gerealiseerd voor werknemers uit duizenden bedrijven. Bouwradius Training & Advies is jouw natuurlijke partner voor jouw scholingsbeleid.
€ 293,-
per persoon