Wanneer wil je gaan?

Deze training wordt binnenkort weer gepland,
voor meer informatie kunt u bellen naar 079 36 85 800

Werken met de bouwcirkelzaag

Intro

Op zo wel grote als kleine bouwplaats is een bouwcirkelzaag aanwezig. De bediening van deze machines is, zeker op het eerste gezicht, eenvoudig. Het is deze onderschatting die maakt dat iedereen 'even' van deze zaagmachine gebruik maakt. Bijna niemand weet echter dat een zaagtand ronddraait met een snelheid 180 km/uur. De combinatie van onderschatting en het werken zonder de vereiste deskundigheid leidt dan ook heel regelmatig tot ongevallen en/of incidenten.
De training: 'Werken met de bouwcirkelzaag' bestaat voornamelijk uit praktijk. Met groepjes van beperkte omvang wordt, als het mogelijk is met machines van het bedrijf zelf, in de werkplaats deze praktijk training uitgevoerd.
Tijdens het uitvoeren van de praktijk wordt de deelnemer door de docent beoordeeld op veilig en doelmatig werken, terwijl de dag wordt afgesloten met een theorietoets. Wanneer beide beoordelingen positief uitvallen ontvangt de deelnemer het pasjes: 'Veilig werken' met als opschrift: 'Werken met de bouwcirkelzaag'.

Wat leer je?

Aantoonbaar veilig en doelmatig werken met de bouwcirkelzaag.

Duur training

1 dag

Programma

  • Wat zijn de risico's
  • Regelgeving
  • Gebruik
  • Uitvoeren van zaagwerk
  • Afzuiging
  • Afsluitende test
Bij voldoende resultaat ontvang je een Pas als bewijs van deelname.

Locatie: Klik op "Bekijk datums" voor de beschikbare locaties.
Liever op eigen locatie? Informeer dan naar een in-company maatwerk cursus.

Datum: Klik op 'Bekijk datums' voor de beschikbare data.

Zijn er nog geen data gepland? Laat dan je gegevens achter. Zodra er een datum is gepland, stellen we hier direct van op de hoogte.

Voor wie?

Vaklieden die aantoonbaar deskundig en bekwaam dienen te zijn in het bedienen van een bouwcirkelzaag.

Investering

€ 274,- De prijs is op basis van een in-company training met minimaal 4 deelnemers en maximaal 8 deelnemers. De meerkosten van iedere deelnemer boven de 4 is 50,-. Inzet van de bouwcirkelzaag door het bedrijf zelf op uitvoering van de locatie van het bedrijf. De prijzen zijn exclusief BTW.

Video

Vragen?

Heb je nog vragen over deze cursus werken met de bouwcirkelzaag? Of wil je zeker weten dat het de juiste cursus voor jou is? Wij lichten het graag toe. Bel ons op (079) 36 85 800 of mail gerust via info@bouwradius.nl. We zien je graag op onze cursuslocatie of in-company op eigen locatie.

Bouwradius Training & Advies biedt trainingen voor bouwondernemingen aan alle niveaus, van bouwplaatspersoneel tot hoger kader. Onze adviseurs beschikken over een uitgebreid netwerk en expertise. Zo hebben we in de afgelopen jaren meer dan een miljoen scholingsdagen gerealiseerd voor werknemers uit duizenden bedrijven. Bouwradius Training & Advies is jouw natuurlijke partner voor jouw scholingsbeleid.
€ 274,-
per persoon