Wanneer wil je gaan?

Deze training wordt binnenkort weer gepland,
voor meer informatie kunt u bellen naar 079 36 85 800

Waterdichte aansluitingen op de bouwplaats

Intro

De waterdichtheid van de gebouwschil is één van de belangrijkste eisen in het bouwbesluit. Het op de juiste manier verwerken en aanbrengen van de waterdichte materialen draagt hieraan bij. Kennis van de materialen en vakmanschap om deze op de goede wijze aan te brengen is onontbeerlijk. Door de komst van nieuwe producten en gewijzigde detaillering als gevolg van hoge isolatienormen is die kennis en vakmanschap lang niet altijd meer vanzelfsprekend. Kleine afwijkingen in de uitvoering ten opzichte van de detaillering kunnen grote negatieve gevolgen hebben met hoge herstelkosten als gevolg. Een juiste toepassing van de materialen en een deskundige uitvoering draagt wezenlijk bij aan de vermindering van de faalkosten en de uiteindelijke kwaliteit van het bouwproduct. Deze training is bij uitstek geschikt om weer helemaal bij te zijn en je kennis te updaten.

Wat leer je?

In deze training leer je, noodzakelijke theorie.
De eigenschappen en verwerking van de waterdichte materialen.
De praktische toepassing van de materialen.
Het gaat in deze training vooral om de juiste toepassing van de waterdichte materialen zoals waterdichte membranen, bladlood en een juiste uitvoering van de aansluitingen.

Duur

1 dag

Programma

Ochtend
Theorie
Bouwfouten en de noodzakelijke theoretische kennis van warmte, vocht, geluid en het nut van allerlei dampremmers.
De meest voorkomende details bij daken en dakaansluitingen met betrekking tot de toepassing van folies en waterdichte membranen.

Praktijk
Praktische oefeningen van toepassingen met folies in de werkplaats.

Middag
Theorie
Meest voorkomende details met betrekking tot de waterdichte aansluitingen in gevels.
Verwerken van bladlood maken van een uitslagen.

Praktijk
Praktische oefeningen voor het verwerken van bouwlood
  • Snijden
  • Drijven
  • Vouwen
  • Felsen
  • Loketten
  • In- en uitwendige haakse hoek
Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer een certificaat als bewijs van deelname.
Locatie: Klik op "Bekijk datums" voor de beschikbare locaties.
Liever op eigen locatie? Informeer dan naar een in-company maatwerk cursus.

Datum: Klik op 'Bekijk datums' voor de beschikbare data.

Zijn er nog geen data gepland? Laat dan je gegevens achter. Zodra er een datum is gepland, stellen we hier direct van op de hoogte.

Voor wie?

Vaklieden die zich bezighouden met het uitvoeren van waterdichte constructies in de bouw.

Investering

De kosten voor een cursus waterdichte aansluitingen op de bouwplaats zijn € 327,-; De prijzen zijn inclusief een bijdrage aan de accommodatie, koffie, thee en lunch. Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze cursus waterdichte aansluitingen op de bouwplaats? Of wil je zeker weten dat het de juiste cursus voor jou is? Wij lichten het graag toe. Bel ons op (079) 36 85 800 of mail gerust via info@bouwradius.nl. We zien je graag op onze cursuslocatie of in-company op eigen locatie.

Bouwradius Training & Advies biedt trainingen voor bouwondernemingen aan alle niveaus, van bouwplaatspersoneel tot hoger kader. Onze adviseurs beschikken over een uitgebreid netwerk en expertise. Zo hebben we in de afgelopen jaren meer dan een miljoen scholingsdagen gerealiseerd voor werknemers uit duizenden bedrijven. Bouwradius Training & Advies is jouw natuurlijke partner voor jouw scholingsbeleid.
€ 327,-
per persoon