Wanneer wil je gaan?

Deze training wordt binnenkort weer gepland,
voor meer informatie kunt u bellen naar 079 36 85 800

Trappen maken en herstellen

Intro

In bijna elk gebouw komen trappen voor. Het maken en herstellen en vernieuwen van trappen en onderdelen daarvan vereist specialistische kennis en vaardigheden.
Deze training gaat in op zowel het maken van trappen en onderdelen als het herstellen ervan. De praktijkopdracht bestaat uit het maken van verschillende types uitslagen. Om trappen in monumenten te kunnen behouden zijn afspraken gemaakt over de juiste wijze van het restaureren en het uitvoeren van onderhoud. Deze afspraken zijn in uitvoeringsrichtlijnen vastgelegd (URL 4001 Historisch timmerwerk).

Wat leer je?

Tijdens de training wordt uiteengezet op welke wijze, de uitvoeringsrichtlijnen die gericht zijn op het behoud van trappen, het beste in de praktijk kunnen worden toegepast.

Duur training

1 dag

Programma

  • onderdelen van een trap
  • houtsoorten
  • soorten trappen
  • ergonomie en terminologie
  • belangrijke afmetingen, uitgangspunten
  • herstellen van trappen
  • uitslaan van diverse soorten trappen

Voor wie?

Timmerlieden, voorlieden, uitvoerders en begeleiders bij aannemers en timmerbedrijven die in de praktijk werkzaam zijn op het gebied van (monumenten)onderhoud, restauratie en renovatie.

Investering

€ 295,-; De prijzen zijn inclusief een bijdrage aan de accommodatie, koffie, thee, lunch en indien van toepassing, examen. Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze training? Bel ons op (079) 36 85 800 of mail via info@bouwradius.nl.
Bouwradius Training & Advies biedt trainingen voor bouwondernemingen aan alle niveaus, van bouwplaatspersoneel tot hoger kader. Onze adviseurs beschikken over een uitgebreid netwerk en expertise. Zo hebben we in de afgelopen jaren meer dan een miljoen scholingsdagen gerealiseerd voor werknemers uit duizenden bedrijven. Bouwradius Training & Advies is jouw natuurlijke partner voor jouw scholingsbeleid.
€ 295,-
per persoon