Wanneer wil je gaan?

1 oktober 2024
8:30-16:00 · Nieuwegein · € 385,-
Ik wil deze training op een andere datum/locatie volgen · € 385,-

Tekening lezen; Voorkomen van bouwfouten

Intro

Voor een succesvolle bouw is de maatvoering van het grootste belang. Alle gegevens liggen vast in tekeningen. Het gaat erom hoe de gegevens van de tekeningen worden omgezet naar de praktijk op de bouw. Dat is een kritisch proces, want de tekeningen worden ingewikkelder en steeds meer mensen zijn betrokken in het bouwproces. Er wordt dus meer van je verwacht. Veel faalkosten kunnen voorkomen worden door het tijdig herkennen van fouten en onvolkomenheden op tekening. In deze eendaagse training staat het vinden en vooral controleren van de juiste gegevens op de tekening centraal.

Wat leer je?

Minder fouten in de maatvoering en daarmee minder bouwfouten.

Duur training

1 dag

Programma

Globaal programma:
  • functie tekenwerk
  • tekening lezen algemeen (o.a. projectiemethoden, arceringen, soorten tekeningen)
  • relatie tekening en bestek
  • opdrachten a.d.h.v. tekeningen uit een referentieproject
  • maatberekeningen
Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer een certificaat als bewijs van deelname.
Locatie: Klik op "Bekijk datums" voor de beschikbare locaties.
Liever op eigen locatie? Informeer dan naar een in-company maatwerk cursus.

Datum: Klik op 'Bekijk datums' voor de beschikbare data.

Zijn er nog geen data gepland? Laat dan je gegevens achter. Zodra er een datum is gepland, stellen we hier direct van op de hoogte.

Voor wie?

Uitvoerende medewerkers die zich (verder) willen bekwamen in het werken met tekeningen.

Offerte

Bij Bouwradius is het ook mogelijk om een in-company cursus te volgen op eigen locatie, of je nu een grote of kleine, zelfstandige onderneming hebt.
Klik hier voor een offerte

Investering

De kosten voor een cursus Tekening lezen voorkomen van bouwfouten zijn € 385,-; De prijzen zijn inclusief een bijdrage aan de accommodatie, koffie, thee en lunch. Deze bedragen zijn exclusief BTW..

Vragen?

Heb je nog vragen over deze cursus Tekening lezen en voorkomen van bouwfouten? Of wil je zeker weten dat het de juiste cursus voor jou is? Wij lichten het graag toe. Bel ons op (079) 36 85 800 of mail gerust via info@bouwradius.nl. We zien je graag op onze cursuslocatie of in-company op eigen locatie.

Over Bouwradius
Bouwradius Training & Advies biedt trainingen voor bouwondernemingen aan alle niveaus, van bouwplaatspersoneel tot hoger kader. Onze adviseurs beschikken over een uitgebreid netwerk en expertise. Zo hebben we in de afgelopen jaren meer dan een miljoen scholingsdagen gerealiseerd voor werknemers uit duizenden bedrijven. Bouwradius Training & Advies is jouw natuurlijke partner voor jouw scholingsbeleid.
€ 385,-
per persoon