Wanneer wil je gaan?

Deze training wordt binnenkort weer gepland,
voor meer informatie kunt u bellen naar 079 36 85 800

Stukadoren

Intro

Gemotiveerde en goed geschoolde vakmensen zijn onmisbaar. Je kan ze flexibel inzetten en uiteenlopende werkzaamheden toevertrouwen. Neem stucwerk/stukadoren. Normaal wordt dit door opgeleide stukadoors uitgevoerd. Maar als er kleine stukken muur moeten worden afgewerkt of gerepareerd, is het prettig als je dat zelf kan doen. In de training stukadoren leer je hoe je handmatig diverse soorten stucwerk maakt. Je krijgt meer vakkennis en leert nieuwe ontwikkelingen. De inzet van specialisten wordt zo minder noodzakelijk.

Wanneer?

Datum: Klik op 'Bekijk datums' voor de beschikbare data.

Staat er op dit moment geen training Stucadoren in de planning? Neem dan contact met ons op. De workshop wordt in kleine groepen gegeven voor optimale aandacht. Wij kijken graag met je naar de mogelijkheden.

Wat leer je?

De cursus stukadoren is erop gericht om de deelnemers te laten ervaren hoe ze een mooie, egale afwerking kunnen bereiken met hun stucwerk. Daarnaast krijgen de deelnemers ook tips hoe ze problemen met het stucwerk kunnen voorkomen of oplossen. Tijdens de cursus wordt veel aandacht besteed aan het uitvoeren van het stucwerk, zodat de deelnemers precies weten wat ze moeten doen en hoe ze eventuele fouten kunnen vermijden. De cursus is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in het stukadoren, of je nu een beginner of een ervaren vakman bent. Na het volgen van de cursus ben je in staat om mooi, strak stucwerk af te leveren en weet je ook hoe je problemen kunt voorkomen of oplossen. Je bent daarnaast ook beter in staat om te communiceren met opdrachtgevers en collega's over het stucwerk. Kortom, door de cursus te volgen word je een breder inzetbare vakman die met meer plezier en vakkennis werkt.

Duur training

De duur van de training is 2 dagen. De duur van de stukadoorsopleiding is 2 dagen. Aan het einde van de training beschik je over meer vaardigheden om een professioneel uitziend stucwerk af te leveren.

Programma

In overleg met de instructeur wordt uit de volgende onderdelen een programma samengesteld:
  • Voorbereiding ondergrond
  • Het aanbrengen van raapwerk
  • Guides aanbrengen
  • Raapwerk aanbrengen m.b.v. guides
  • Haakse hoeken en negge kanten uitrapen Het aanbrengen van afwerklagen
  • Een muur schilder klaar afwerken
  • Het afwerken van een wand met fijnschuurwerk
Aan het eind van de cursus moeten de studenten een uitgebreid begrip hebben van het voorbereiden van muren en plafonds op pleisterwerk. Bij voldoende resultaat ontvang je een certificaat als bewijs van deelname.

Locatie: Klik op "Bekijk datums" voor de beschikbare locaties.
Liever op eigen locatie? Informeer dan naar een in-company maatwerk cursus.

Voor wie?

De cursus duurt twee dagen en is bedoeld voor iedereen die de beginselen van stukadoren wil leren. Tijdens de cursus zullen de deelnemers leren over de verschillende soorten stucwerk, hoe je het moet aanbrengen en welke gereedschappen je ervoor nodig hebt. Je zult ook tips en trucs krijgen om een professioneel resultaat te bereiken. Aan het einde van de cursus ben je in staat zijn om zelfstandig een muur of plafond te stukadoren.

Investering

Als je wilt leren stucen, of je moet je vaardigheden opfrissen, dan vraag je je misschien af hoeveel een cursus stukadoren kost. Wat zijn de kosten voor de stukadoren cursus? De kosten zijn € 832,-; De prijzen zijn inclusief een bijdrage aan de accommodatie, koffie, thee, lunch en indien van toepassing, examen. Deze bedragen zijn exclusief BTW. Een workshop stucen is een uitstekende investering, omdat het je kan helpen je vaardigheden te verbeteren en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Tip: Informeer bij je werkgever naar het Persoonlijk Ontwikkelbudget. Werkgevers hebben immers veel profijt van de nieuwe kennis uit onze bedrijfsopleidingen

Video

Vragen?

Heb je nog vragen over deze cursus stucen? Of wil je zeker weten dat het de juiste cursus voor jou is? Wij lichten het graag toe. Bel ons op (079) 36 85 800 of mail gerust via info@bouwradius.nl. We zien je graag op onze cursuslocatie of in-company op eigen locatie.

Ben je al expert in stukadoren? We geven ook andere cursussen voor jouw bouwonderneming of hobbyist: Bouwradius Training & Advies biedt trainingen voor bouwondernemingen aan alle niveaus, van bouwplaatspersoneel tot hoger kader. Onze adviseurs beschikken over een uitgebreid netwerk en expertise. Zo hebben we in de afgelopen jaren meer dan een miljoen scholingsdagen gerealiseerd voor werknemers uit duizenden bedrijven. Bouwradius Training & Advies is jouw natuurlijke partner voor jouw scholingsbeleid.
€ 832,-
per persoon