Wanneer wil je gaan?

Deze training wordt binnenkort weer gepland,
voor meer informatie kunt u bellen naar 079 36 85 800

Stofvrij werken

Intro

Fijnstof is schadelijk voor de gezondheid en dan vooral de kankerverwekkende stoffen zoals kwarts, hardhout, asbest, chroom en nikkel. Als je hiermee in aanraking komt, moet je op een verantwoorde, veilige en vooral gezonde manier werken.
Het is noodzakelijk dat de blootstelling aan schadelijke stoffen op de werkplek wordt geminimaliseerd. De meest effectieve manier is om werkmethoden en/of gereedschappen te ontwikkelen die 'stofvrij' kunnen worden gebruikt.
Met gebruikmaking van materialen en onderzoeksresultaten van TNO heeft Bouwradius Training & Advies deze training 'Stofvrij werken' ontwikkeld.

Wat leer je?

Tijdens de cursus Stofvrij werken leer je hoe blootstelling wordt zoveel mogelijk voorkomen

Duur training

Halve dag (4 uur)

Programma

De volgende onderwerpen worden behandeld bij cursus stofvrij werken
  • Waarom stofvrij werken?
  • Boren in steenachtige materialen
  • Zagen in bouwmaterialen
  • Schuren, kan dat stofvrij?
  • Slijpen in steenachtige materialen
  • Schoonmaken
Locatie: Klik op "Bekijk datums" voor de beschikbare locaties.
Liever op eigen locatie? Informeer dan naar een in-company maatwerk cursus.

Datum: Klik op 'Bekijk datums' voor de beschikbare data.

Staat er op dit moment geen training in de planning? Neem dan contact met ons op of laat je gegevens achter via het inschrijfformulier. Wij kijken graag met je naar de mogelijkheden.

Voor wie?

Bouwplaatspersoneel
Wil je de training met collega's volgen? Met een in-company opleiding komen we langs op locatie. Ook kan je de training online volgen en deskundigen detacheren.

Offerte

Bij Bouwradius is het ook mogelijk om een in-company cursus te volgen op eigen locatie, of je nu een grote of kleine, zelfstandige onderneming hebt.
Klik hier voor een offerte

Investering

Wat zijn de kosten voor een Stofvrij werken cursus? De kosten zijn € 150,-; De prijzen zijn inclusief een bijdrage aan de accommodatie, koffie, thee. Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze Stofvrij werken training? Wij lichten het graag toe. Bel ons op (079) 36 85 800 of mail gerust via info@bouwradius.nl. We zien je graag op onze cursuslocatie of in-company op eigen locatie.

Ben je al expert in stofvrij werken? We geven ook andere cursussen voor veiligheid en milieu: Bouwradius Training & Advies biedt trainingen voor bouwondernemingen aan alle niveaus, van bouwplaatspersoneel tot hoger kader. Onze adviseurs beschikken over een uitgebreid netwerk en expertise. Zo hebben we in de afgelopen jaren meer dan een miljoen scholingsdagen gerealiseerd voor werknemers uit duizenden bedrijven. Bouwradius Training & Advies is uw natuurlijke partner voor uw scholingsbeleid.
€ 150,-
per persoon