Wanneer wil je gaan?

5 oktober 2023
10:00-16:00 · Waddinxveen

Schadebeperkend openen van deur en raam

Intro

Hoe vaak gebeurt het niet dat iemand zichzelf heeft buitengesloten of dat een woning moet worden opengebroken. Ook deurwaarders hebben bij uitzettingen vaak professionele hulp nodig. De meest simpele methode is het forceren van een klein raam. Maar dat levert vaak behoorlijke schade op. Meestal is er een betere en snellere oplossing.

Wat leer je?

In deze training leer je enkele methoden hoe je deuren en ramen nagenoeg schadevrij kunt openen. Daarbij maak je ook kennis met alle soorten speciaal openingsgereedschap, de verschillende typen sloten met of zonder politiekeurmerk. Speciale aandacht wordt geschonken aan het openen van kunststof ramen en deuren.

Duur training

1 dag

Programma

  • De flippermethode, verschillende manieren van flipperen
  • Het openen via de brievenbus om de dagschoot te manipuleren
  • Hengelen onder de deur door
  • Zieh Fix-methode (cilinder trekken en kern trekken)
  • Bulgaarse methode
  • Uitboren en uitfrezen van de stiften van een cilinder
Je gaat uitgebreid oefenen met de verschillende methoden op proefopstellingen.
Locatie: Klik op "Bekijk datums" voor de beschikbare locaties.
Liever op eigen locatie? Informeer dan naar een in-company maatwerk cursus.

Datum: Klik op 'Bekijk datums' voor de beschikbare data.

Zijn er nog geen data gepland? Laat dan je gegevens achter. Zodra er een datum is gepland, stellen we hier direct van op de hoogte.

Voor wie?

Iedereen die effectief moet kunnen werken met openingsgereedschappen.

Investering

De kosten voor een cursus schadebeperkend openen van deur en raam zijn € 415,-; De prijzen zijn inclusief een bijdrage aan de accommodatie, koffie, thee en lunch. Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze cursus openen van deur en raam? Of wil je zeker weten dat het de juiste cursus voor jou is? Wij lichten het graag toe. Bel ons op (079) 36 85 800 of mail gerust via info@bouwradius.nl. We zien je graag op onze cursuslocatie of in-company op eigen locatie.

Ben je al expert in het schadebeperkend openen van deur en raam? We geven ook andere cursussen voor jouw bouwonderneming of hobbyist: Bouwradius Training & Advies biedt trainingen voor bouwondernemingen aan alle niveaus, van bouwplaatspersoneel tot hoger kader. Onze adviseurs beschikken over een uitgebreid netwerk en expertise. Zo hebben we in de afgelopen jaren meer dan een miljoen scholingsdagen gerealiseerd voor werknemers uit duizenden bedrijven. Bouwradius Training & Advies is jouw natuurlijke partner voor jouw scholingsbeleid.
€ 415,-
per persoon