Wanneer wil je gaan?

Deze training wordt binnenkort weer gepland,
voor meer informatie kunt u bellen naar 079 36 85 800

Individuele sliptraining auto

Intro

Op ons unieke verkeersveiligheidsterrein in Goes geven wij met grote regelmaat slip trainingen. Deze trainingen zijn educatief, opwindend en hartstikke leuk! Bovendien stap je na het volgen van onze veiligheids- en antisliptraining beter voorbereid in je auto. Deze individuele training is helemaal afgestemd op jouw wensen. Je kunt bij onze instructeur aangegeven wat jouw aandachtspunten zijn zodat hij hier rekening mee kan houden. Deze training is op basis van het gebruik van een eigen voertuig. Tegen betaling is het huren van een voertuig mogelijk.

Wat leer je?

Na het volgen van de training stap je beter voorbereid in je auto.

Duur training

2 uur

Programma

Deze individuele training met eigen auto is helemaal afgestemd op jouw wensen. Je kun bij de instructeur aangeven wat jouw aandachtspunten zijn zodat hij hier rekening mee kan houden.

Voor wie?

Iedereen die beter voorbereid de weg op wil.

Investering

€ 416,-; De prijzen zijn inclusief een bijdrage aan de accommodatie, koffie, thee. Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze training? Bel ons op (079) 36 85 800 of mail via info@bouwradius.nl.
Bouwradius Training & Advies biedt trainingen voor bouwondernemingen aan alle niveaus, van bouwplaatspersoneel tot hoger kader. Onze adviseurs beschikken over een uitgebreid netwerk en expertise. Zo hebben we in de afgelopen jaren meer dan een miljoen scholingsdagen gerealiseerd voor werknemers uit duizenden bedrijven. Bouwradius Training & Advies is jouw natuurlijke partner voor jouw scholingsbeleid.
€ 416,-
per persoon