Wanneer wil je gaan?

Deze training wordt binnenkort weer gepland,
voor meer informatie kunt u bellen naar 079 36 85 800

Herhaling werken met de heftruck

Intro

Moet je veilig en doelmatig met een heftruck kunnen werken? Dit is een risicovolle taak, zeker als het geen dagelijkse routine is. En voor een risicovolle taak moet je, in het kader van de Risico-Inventarisatie en Evaluatie uit de Arbo-wet en volgens de VCA, doelmatig en aantoonbaar zijn opgeleid. In de training 'Werken met de heftruck' kreeg je instructie in het veilig en doelmatig omgaan met heftrucks. Dit certificaat is tien jaar geldig. Degenen die deze training in het verleden hebben gevolgd, kunnen door middel van deze opfristraining en een praktijkbeoordeling hun certificaat verlengen.

Wanneer?

Datum: Klik op 'Bekijk datums' voor de beschikbare data.

Staat er op dit moment geen training in de planning? Neem dan contact met ons op of laat je gegevens achter via het inschrijfformulier. Wij kijken graag met je naar de mogelijkheden.

Wat leer je?

In de heftruck training leer je doelmatig en veilig werken met de heftruck aantoonbaar bekwaam kan omgaan met heftrucks. Bij voldoende resultaat ontvang je een certificaat van deelname in de vorm van een veiligheidspas.

Duur training

1 dag

Programma

Tijdens de cursus veilig werken met de heftruck, worden de volgende onderdelen behandeld:

Theoriegedeelte
  • Wet en regelgeving (AI 14 en Arbo wet)
  • Vakkennis
  • Lastgrafiek en belasting heftruck
  • Verkeersvoorschriften
Praktijkgedeelte
  • Dagelijks onderhoud (rijklaar maken)
  • Bediening en besturing
  • Koud stapelen.
  • Pallet en rij instellingen
  • Laden en lossen van containers en laadbakken
  • Onderhoud aan batterij en motor
De training wordt afgesloten met een theorie- en praktijktoets. Bij voldoende resultaat ontvang je een certificaat voor de heftruck van deelname in de vorm van een veiligheidspas

Voor wie?

Uitvoerende medewerkers die (incidenteel) veilig en deskundig een heftruck moeten bedienen en die in het bezit zijn van een (bijna) verlopen certificaat.

Offerte

De training kan incompany worden uitgevoerd, op locatie, met gebruikmaking van heftrucks van het bedrijf.
Klik hier voor een offerte

Investering

Wat zijn de kosten voor een cursus Herhaling Werken met de Heftruck? De kosten zijn € 439,-; De prijzen zijn inclusief een bijdrage aan de accommodatie, koffie, thee, lunch en indien van toepassing, examen. Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze training herhaling werken met de heftruck? Wij lichten het graag toe. Bel ons op (079) 36 85 800 of mail gerust via info@bouwradius.nl. We zien je graag op onze cursuslocatie of in-company op eigen locatie.

Ben je al expert in het werken met de heftruck? We geven ook andere cursussen voor werken met materieel: Bouwradius Training & Advies biedt trainingen voor bouwondernemingen aan alle niveaus, van bouwplaatspersoneel tot hoger kader. Onze adviseurs beschikken over een uitgebreid netwerk en expertise. Zo hebben we in de afgelopen jaren meer dan een miljoen scholingsdagen gerealiseerd voor werknemers uit duizenden bedrijven. Bouwradius Training & Advies is jouw natuurlijke partner voor jouw scholingsbeleid.
€ 439,-
per persoon