Wanneer wil je gaan?

Deze training wordt binnenkort weer gepland,
voor meer informatie kunt u bellen naar 079 36 85 800

Herhaling bedrijfshulpverlening in het Pools

Intro

Om het BHV- en AED- certificaat in stand te houden, is een jaarlijkse herhaling noodzakelijk. Omdat hulpverleningstaken (gelukkig) niet dagelijks worden uitgevoerd en de kennis en vaardigheden bij nood direct paraat moeten zijn, is periodieke herhaling van groot belang. Daarom bieden wij een bhv herhalingscursus in het Pools aan die je binnen 1 dag in the pocket hebt!

Wat leer je?

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom is het uitermate belangrijk om minsten één incompany BHV'er op de werkvloer klaar te hebben staan die calamiteiten zoals brand en ongelukken zo veel mogelijk kan minimaliseren en ontruiming van de werkvloer doeltreffend kan uitvoeren.
Bovendien komen er jaarlijks steeds nieuwe onderwerpen tijdens de cursus aan bod. Daarom is het van belang om zowel oude, als nieuwe opgedane kennis en taken te blijven oefenen. Zo wordt er bijvoorbeeld opnieuw gewerkt met de Automatische Externe Defibrillator (AED).
Je kennis opfrissen en up-to-date houden, door de al geleerde taken van bedrijfshulpverlening te herhalen. Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer een nieuwe pas als bewijs van deelname.
 • Hoe vaak moet je een BHV-cursus herhalen?
  De cursus moet je jaarlijks herhalen.
 • Is een BHV-cursus verplicht?
  Ja. Volgens de Arbowet is bedrijfshulpverlening voor iedere werkgever in Nederland verplicht.
 • Is de herhaling BHV verplicht?
  Nee. Een BHV-herhalingscursus is niet verplicht. Kies je er dus voor om je certificaat niet opnieuw te halen? Dan wordt er een nieuwe BHV'er aangesteld die de functie naar behoren kan vervullen.
 • Is je BHV-certificaat verlopen? Geen zorgen.
  Ieder jaar wordt je weer uitgenodigd voor een opfriscursus. Je behaalde certificaat is vervolgens weer 1 jaar geldig. Heb je je certificaat anderhalf jaar geleden gehaald bij een ander bedrijf? Dan mag je de training ook volgen.

Duur training

De duur van de Poolse herhaling BHV cursus is 1 dag. Zo ben je weer helemaal up-to-date en kan je weer zelfverzekerd op de werkvloer staan.

Programma

In de Poolse herhalingstraining worden de volgende zaken behandeld:
 • Belangrijke punten van Eerste Hulp
 • Benadering slachtoffer: bewustzijn/ademhaling
 • Noodgreepmethode toepassen (o.a. stabiele zijligging, Heimlich)
 • Noodvervoersgreep
 • Verbandtrommel
 • Reanimeren
 • Werken met de AED
 • Bedrijfsnoodplan en ontruimen
 • Kleine blusmiddelen en praktijk blussen
Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer een nieuwe pas als bewijs van deelname.

Voor wie?

Iedereen die verantwoordelijk is en wil blijven voor het, indien nodig, toepassen van bedrijfshulpverlening in de werkomgeving.

Investering

Wat zijn de kosten voor een Poolse BHV herhaling? De kosten zijn € 228,-; De prijzen zijn inclusief een bijdrage aan de accommodatie, koffie, thee, lunch. Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze Poolse BHV herhaling? Wij lichten het graag toe. Bel ons op (079) 36 85 800 of mail gerust via info@bouwradius.nl. We zien je graag op onze cursuslocatie of in-company op eigen locatie.

Over Bouwradius
Bouwradius Training & Advies biedt trainingen voor bouwondernemingen aan alle niveaus, van bouwplaatspersoneel tot hoger kader. Onze adviseurs beschikken over een uitgebreid netwerk en expertise. Zo hebben we in de afgelopen jaren meer dan een miljoen scholingsdagen gerealiseerd voor werknemers uit duizenden bedrijven. Bouwradius Training & Advies is jouw natuurlijke partner voor jouw scholingsbeleid.
€ 228,-
per persoon