Wanneer wil je gaan?

Deze training wordt binnenkort weer gepland,
voor meer informatie kunt u bellen naar 079 36 85 800

GPS in de Bouw

Intro

GPS wordt meer en meer toegepast op de bouwplaats. Zo leveren steeds meer gemeenten alleen nog coördinaten van de hoekpunten van te bouwen objecten aan en verwachten dat de bouwer deze zelf nauwkeurig met GPS uitzet op de bouwlocatie. Ook het grondwerk en heipalen worden steeds meer uitgevoerd met GPS.
Het doelmatig en betrouwbaar bedienen van GPS apparatuur is noodzakelijk. Voor onervaren personen bieden we een kernachtige en praktijkgerichte training aan. Leer via Bouwradius om zelf verantwoord te kunnen meten en uitzetten met GPS
Bouwradius voert deze training uit in samenwerking met 'Ad van Gils-Consultancy'.

Wat leer je?

Na de training ben je bekwaam in het bedienen van de GNSS (GPS) apparatuur.

Duur training

0,5 dag

Programma

  • GPS (GNSS) basisbegrippen en definities
  • Werking GPS algemeen
  • Voorwaarden voor gebruik GPS
  • Coördinatensystemen
  • Nauwkeurigheid en precisie: wat mogen we van GPS verwachten?
  • GPS Meet methodieken
  • Wat wel en wat niet te meten met GPS
Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer een certificaat als bewijs van deelname.
Locatie: Klik op "Bekijk datums" voor de beschikbare locaties.
Liever op eigen locatie? Informeer dan naar een in-company maatwerk cursus.

Datum: Klik op 'Bekijk datums' voor de beschikbare data.

Zijn er nog geen data gepland? Laat dan je gegevens achter. Zodra er een datum is gepland, stellen we hier direct van op de hoogte.

Voor wie?

Uitvoerende medewerkers die zich (verder) willen bekwamen in het werken met GPS.

Offerte

Bij Bouwradius is het ook mogelijk om een in-company cursus te volgen op eigen locatie, of je nu een grote of kleine, zelfstandige onderneming hebt.
Klik hier voor een offerte

Investering

De kosten voor een cursus GPS in de bouw zijn € 277,-; De prijzen zijn inclusief een bijdrage aan de accommodatie, koffie, thee en lunch. Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze cursus GPS in de bouw? Of wil je zeker weten dat het de juiste cursus voor jou is? Wij lichten het graag toe. Bel ons op (079) 36 85 800 of mail gerust via info@bouwradius.nl. We zien je graag op onze cursuslocatie of in-company op eigen locatie.

Bouwradius Training & Advies biedt trainingen voor bouwondernemingen aan alle niveaus, van bouwplaatspersoneel tot hoger kader. Onze adviseurs beschikken over een uitgebreid netwerk en expertise. Zo hebben we in de afgelopen jaren meer dan een miljoen scholingsdagen gerealiseerd voor werknemers uit duizenden bedrijven. Bouwradius Training & Advies is jouw natuurlijke partner voor jouw scholingsbeleid.
€ 277,-
per persoon