Wanneer wil je gaan?

Deze training wordt binnenkort weer gepland,
voor meer informatie kunt u bellen naar 079 36 85 800

Examen VOL VCA

Intro

Volstaat alleen het VCA VOL examen? Deze kun je ook doen via Bouwradius. De duur van een VCA VOL examen is 1 uur en 1 kwartier. Je ontvangt een VCA diploma en een VCA-pas indien je het VCA VOL examen met goed gevolg afsluit.

Wat leer je?

Het (opnieuw behalen) van het diploma 'VOL VCA', als bewijs dat de kennis van de deelnemer weer up-to-date is met betrekking tot de punten uit de VCA checklist. Je ontvangt een VCA diploma en een VCA-pas indien je het examen met goed gevolg afsluit.

Duur examen

1 uur en 1 kwartier

Programma

Examen door middel van 70 meerkeuze vragen (maximaal 1 uur en 1 kwartier) Het examen wordt aan het einde van de training afgenomen door een onafhankelijke examinator en is samengesteld op basis van de daarvoor geldende eindtermen.

Voor wie?

Medewerkers met leidinggevende verantwoordelijkheden die (mede) werkzaam zijn op een werkplaats en hiervoor in het bezit willen blijven van het diploma 'VOL VCA'.

Offerte

Bij Bouwradius is het ook mogelijk om een in-company examen af te nemen op eigen locatie, of je nu een grote of kleine, zelfstandige onderneming hebt.
Klik hier voor een offerte

Investering

Wat zijn de kosten voor een VOL VCA examen? De kosten zijn € 89,-; De prijzen zijn inclusief een bijdrage aan de accommodatie en examen. Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Vragen?

Heb je nog vragen over dit VOL VCA examen? Wij lichten het graag toe. Bel ons op (079) 36 85 800 of mail gerust via info@bouwradius.nl. We zien je graag op onze cursuslocatie of in-company op eigen locatie.

Over Bouwradius
Bouwradius Training & Advies biedt trainingen voor bouwondernemingen aan alle niveaus, van bouwplaatspersoneel tot hoger kader. Onze adviseurs beschikken over een uitgebreid netwerk en expertise. Zo hebben we in de afgelopen jaren meer dan een miljoen scholingsdagen gerealiseerd voor werknemers uit duizenden bedrijven. Bouwradius Training & Advies is uw natuurlijke partner voor uw scholingsbeleid.
€ 89,-
per persoon