Wanneer wil je gaan?

Deze training wordt binnenkort weer gepland,
voor meer informatie kunt u bellen naar 079 36 85 800

Examen Basisveiligheid-VCA

Intro

Volstaat alleen het VCA Basis examen? Deze kun je ook volgen via Bouwradius. De duur van een examen is 1 uur.

Wat leer je?

Het (opnieuw behalen) van het diploma 'Basisveiligheid VCA', als bewijs dat de kennis van de deelnemer weer up-to-date is met betrekking tot de punten uit de VCA checklist. Je ontvangt een diploma en een VCA-pas indien je het examen met goed gevolg afsluit.

Duur examen

1 uur

Programma

Examen door middel van 40 meerkeuze vragen (maximaal 1 uur) Het VCA Basis examen wordt aan het einde van de training afgenomen door een onafhankelijke examinator en is samengesteld op basis van de daarvoor geldende eindtermen. Het is mogelijk om een voorleesexamen te regelen, dit brengt wel extra kosten met zich mee.

Voor wie?

Medewerkers, al dan niet in het bezit van het diploma 'Basisveiligheid VCA', zonder leidinggevende verantwoordelijkheden die (mede) werkzaam zijn op een werkplaats en hiervoor in het bezit willen blijven van het diploma 'Basisveiligheid VCA'. Wie het examen met voldoende resultaat afsluit, ontvangt opnieuw het diploma 'Basisveiligheid VCA'. Dit diploma is tien jaar geldig.

Offerte

Bij Bouwradius is het ook mogelijk om een in-company examen af te nemen op eigen locatie, of je nu een grote of kleine, zelfstandige onderneming hebt.
Klik hier voor een offerte

Investering

Wat zijn de kosten voor een VCA Basis examen? De kosten zijn € 89,-; De prijzen zijn inclusief een bijdrage aan de accommodatie en examen. Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Vragen?

Heb je nog vragen over dit VCA Basis examen? Wij lichten het graag toe. Bel ons op (079) 36 85 800 of mail gerust via info@bouwradius.nl. We zien je graag op onze cursuslocatie of in-company op eigen locatie.

Over Bouwradius
Bouwradius Training & Advies biedt trainingen voor bouwondernemingen aan alle niveaus, van bouwplaatspersoneel tot hoger kader. Onze adviseurs beschikken over een uitgebreid netwerk en expertise. Zo hebben we in de afgelopen jaren meer dan een miljoen scholingsdagen gerealiseerd voor werknemers uit duizenden bedrijven. Bouwradius Training & Advies is uw natuurlijke partner voor uw scholingsbeleid.
€ 89,-
per persoon