Wanneer wil je gaan?

Deze training wordt binnenkort weer gepland,
voor meer informatie kunt u bellen naar 079 36 85 800

E-learning VOL-VCA (incl. examen)

Intro

De E-learning VOL-VCA is bedoeld voor operationeel leidinggevenden en zzp'ers die als onderaannemer bij een VCA-gecertificeerd bedrijf werken. Het diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden (VOL-VCA) laat zien dat je je inzet voor veiligheid en gezondheid op de werkplek. Naarmate het belang van veiligheid en gezondheid op het werk toeneemt, zullen waarschijnlijk steeds meer opdrachtgevers eisen dat bedrijven een VCA-certificaat hebben. De cursus is snel, goedkoop en neemt slechts acht weken in beslag.

Wat is het verschil met een basis VCA-training?

Er zijn een paar belangrijke verschillen tussen VOL-VCA en VCA-Basis. VOL-VCA is een certificeringsprogramma op managementniveau dat alleen beschikbaar is voor leidinggevenden die werken op een locatie waar VCA verplicht is. De VCA Basis daarentegen is beschikbaar voor elke werknemer die voor een aannemer werkt of gaat werken. Qua inhoud behandelen beide programma's vergelijkbare onderwerpen zoals risicobeheer en ongevallenpreventie. VOL-VCA gaat echter aanzienlijk meer in detail dan VCA-Basis, waardoor het de betere keuze is voor wie een uitgebreid begrip van veiligheid in de bouw wil hebben.

Wat leer je?

Snel een VOL-VCA-diploma halen en ook nog meer dan 50 procent op de kosten besparen. Met de e-learning cursus begeleiden wij jouw medewerker voor € 166,- (inclusief examen) binnen acht weken naar het VOL-VCA-examen. Dit examen vindt plaats op een locatie ergens in de regio en duurt een uur en een kwartier. Bij succesvolle afronding van het examen ontvangt de cursist zijn VCA-diploma. Deze cursus is een uitstekende optie voor wie snel en gemakkelijk zijn VCA-diploma moet of wil halen.

Duur training

Onze cursus is zo ontworpen dat je in je eigen tempo en in je eigen tijd kunt studeren. Als fulltime werkende professional hoeft je op deze manier nooit een les te missen of achterstand op te lopen. Of je nu een snelle pauze neemt tijdens de lunch of een avond doorbrengt na je werk, je kunt inloggen en verder gaan waar je gebleven was.

Een VCA-cursus in digitale vorm. Hoe gaat het in zijn werk?

Na het inschrijven, ontvangt men een wachtwoord. Acht weken lang kan men inloggen, zo vaak men wil en wanneer het uitkomt. De online cursus bestaat uit veel kleurrijk interactief beeld- en geluidsmateriaal. Dat maakt het leren aantrekkelijk. In de e-learning VOL-VCA cursus passeren allerlei taken van de operationeel leidinggevende op het gebied van veiligheid de revue. Het mooie van internet is dat er via links en extra bestanden nog veel meer achtergrondinformatie te vinden is.

Digitaal oefenen baart kunst

In de digitale leerstof zijn veel oefen- en examenvragen verwerkt. Je wil natuurlijk ook weten of jij op koers ligt en hoe jij scoort op tussentijdse toetsen en oefenvragen. Daarvoor hebben we een handige voortgangsmonitor ingebouwd. Voor vragen kan men overigens altijd contact met ons opnemen. Wij reageren dan z.s.m.

Investering

De prijs van de cursus € 166,- De prijs is inclusief examen. Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze e-learning VOL VCA? Bel ons op (079) 36 85 800 of mail via info@bouwradius.nl.

Over Bouwradius
Bouwradius Training & Advies biedt trainingen voor bouwondernemingen aan alle niveaus, van bouwplaatspersoneel tot hoger kader. Onze adviseurs beschikken over een uitgebreid netwerk en expertise. Zo hebben we in de afgelopen jaren meer dan een miljoen scholingsdagen gerealiseerd voor werknemers uit duizenden bedrijven. Bouwradius Training & Advies is uw natuurlijke partner voor uw scholingsbeleid.
€ 166,-
per persoon