Wanneer wil je gaan?

Deze training wordt binnenkort weer gepland,
voor meer informatie kunt u bellen naar 079 36 85 800

E-learning Basisveiligheid VCA in het engels

Intro

Werk jij in de bouw of ben je een tijdje uit de bouw geweest en wil jij je VCA diploma (her)halen? Dat kan middels deze Engelstalige e-learning cursus die snel en goedkoop is. De Engelstalige cursus behandelt alle belangrijke onderwerpen om het VCA-basis examen te halen en kan in je eigen tempo worden afgerond. Bovendien is de cursus 24/7 beschikbaar, zodat je hem kunt volgen wanneer het jou uitkomt. Als je op zoek bent naar een kosteneffectieve manier om je VCA-diploma voor de bouw te (her)behalen, dan is deze Engelse e-learning cursus een uitstekende optie.

Waarom is een VCA-diploma belangrijk?

Bij het werken in risicovolle omgevingen zoals de bouw, installatietechniek of elektriciteitswerk is het belangrijk om over de juiste veiligheidskennis te beschikken. Weten hoe je veiligheidsprocedures moet volgen kan in deze omgevingen ongelukken en verwondingen helpen voorkomen. Om al deze redenen is een VCA-diploma essentieel voor iedereen die in de bouw werkt, of wilt gaan werken. Met een VCA-diploma kan je als werknemer potentiële werkgevers laten zien dat je de ervaring hebt die nodig is om veilig te werken op de werkvloer.

Is een VCA-certificaat verplicht?

Een VCA-certificaat is niet voor alle bedrijven in Nederland verplicht. Steeds meer opdrachtgevers eisen echter dat bedrijven een VCA-certificaat hebben voordat ze zaken met hen doen. Dat komt omdat de Arbowet bedrijven een aantal verplichtingen oplegt. Door een VCA-certificaat te hebben, kunnen bedrijven aantonen dat ze aan deze verplichtingen hebben voldaan. De digitale Engelse VCA-opleiding is een uitstekende investering voor iedereen die een carrière in de bouw wil beginnen.

Wat leer je?

Snel een VCA-diploma halen en ook nog meer dan 50 procent op de kosten besparen? Dat kan middels deze cursus. Met de e-learning cursus begeleiden wij jou of jouw medewerker voor € 155,- (inclusief examen) binnen acht weken naar het VCA-examen Basisveiligheid in het Engels. Dit Engelse examen vindt plaats op een locatie ergens in de regio en duurt een uur. Bij succesvolle afronding van het examen ontvang je een VCA-diploma dat tien jaar geldig is. Daarna kun je onze herhalingscursus volgen om je diploma te verlengen.

Duur training

Een van de geweldige dingen van ons online studiesysteem is dat je zelf de tijd, de plaats en het tempo van je training kunt bepalen. Dat betekent dat je kunt studeren op een tijd en plaats die jou uitkomt, en je kunt studeren in je eigen tempo. Of je nu thuis, op je werk of op vakantie bent, de online VCA-training maakt het gemakkelijk om de opleiding te volgen.

Een VCA-cursus in digitale vorm. Hoe gaat het in zijn werk?

Na het inschrijven, ontvangt men een wachtwoord. Acht weken lang kan men inloggen, zo vaak men wil en wanneer het uitkomt. De online cursus bestaat uit veel kleurrijk interactief beeld- en geluidsmateriaal. Dat maakt het leren aantrekkelijk. In de online Basisveiligheid VCA-cursus zoomen we in op de situaties die relevant zijn voor de meewerkend voorman. Het mooie van internet is dat er via links en extra bestanden nog veel meer achtergrondinformatie te vinden is.

Digitaal oefenen baart kunst

In de digitale leerstof zijn veel oefen- en examenvragen verwerkt. Je wil natuurlijk ook weten of je op koers ligt en hoe je scoort op tussentijdse toetsen en oefenvragen. Daarvoor hebben we een handige voortgangsmonitor ingebouwd, zodat je altijd kunt zien hoe ver je bent gekomen - en hoe dicht je bij het bereiken van je doel bent.

Investering

De prijs van de cursus is € 155,- De prijs is inclusief examen. Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze Engelse E-learning VCA? Bel ons op (079) 36 85 800 of mail via info@bouwradius.nl.

Over Bouwradius
Bouwradius Training & Advies biedt trainingen voor bouwondernemingen aan alle niveaus, van bouwplaatspersoneel tot hoger kader. Onze adviseurs beschikken over een uitgebreid netwerk en expertise. Zo hebben we in de afgelopen jaren meer dan een miljoen scholingsdagen gerealiseerd voor werknemers uit duizenden bedrijven. Bouwradius Training & Advies is uw natuurlijke partner voor uw scholingsbeleid.
€ 155,-
per persoon