Wanneer wil je gaan?

Deze training wordt binnenkort weer gepland,
voor meer informatie kunt u bellen naar 079 36 85 800

Boek plus examen Basisveiligheid VCA

Intro

Bij de meeste bouwbedrijven heeft veilig werken terecht een hoge prioriteit. Veel bedrijven kiezen daarom voor het behalen van het VCA*, VCA**, of VCA Petrochemie (Veiligheids Checklist Aannemers) certificaat. Om VCA gecertificeerd te worden, moet je als bedrijf aandacht schenken aan de punten uit de VCA checklist. Een eis daarin is dat alle uitvoerende medewerkers in het bezit zijn van het certificaat Basisveiligheid VCA. Teneinde de slagingskans en betrokkenheid van de deelnemers te vergroten hebben wij binnen de geldende eindtermen bouwgerichte leerstof ontwikkeld.

Wat leer je?

Het (opnieuw behalen) van het diploma 'Basisveiligheid VCA', als bewijs dat de kennis van de deelnemer weer up-to-date is met betrekking tot de punten uit de VCA checklist. Je ontvangt een boek ter voorbereiding op het examen. Indien je het examen met goed gevolg afsluit, ontvang je een diploma en een VCA-pas.

Duur examen

1 uur

Programma

Examen door middel van 40 meerkeuze vragen (maximaal 1 uur) Het examen wordt aan het einde van de training afgenomen door een onafhankelijke examinator en is samengesteld op basis van de daarvoor geldende eindtermen. Het is mogelijk om een voorleesexamen te regelen, dit brengt wel extra kosten met zich mee.

Voor wie?

Medewerkers, al dan niet in het bezit van het diploma 'Basisveiligheid VCA', zonder leidinggevende verantwoordelijkheden die (mede) werkzaam zijn op een werkplaats en hiervoor in het bezit willen blijven van het diploma 'Basisveiligheid VCA'. Wie het examen met voldoende resultaat afsluit, ontvangt opnieuw het diploma 'Basisveiligheid VCA'. Dit diploma is tien jaar geldig.

Investering

Wat zijn de kosten voor een boek plus VCA Basis examen? De kosten zijn € 110,-; De prijzen zijn inclusief een bijdrage aan de accommodatie en examen. Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Vragen?

Heb je nog vragen over dit boek plus VCA Basis examen? Wij lichten het graag toe. Bel ons op (079) 36 85 800 of mail gerust via info@bouwradius.nl. We zien je graag op onze cursuslocatie of in-company op eigen locatie.

Over Bouwradius
Bouwradius Training & Advies biedt trainingen voor bouwondernemingen aan alle niveaus, van bouwplaatspersoneel tot hoger kader. Onze adviseurs beschikken over een uitgebreid netwerk en expertise. Zo hebben we in de afgelopen jaren meer dan een miljoen scholingsdagen gerealiseerd voor werknemers uit duizenden bedrijven. Bouwradius Training & Advies is uw natuurlijke partner voor uw scholingsbeleid.
€ 110,-
per persoon