Wanneer wil je gaan?

2 maart 2024
8:30-16:00 · Breda · € 270,-
4 mei 2024
8:30-16:00 · Breda · € 270,-
1 juni 2024
8:30-16:00 · Breda · € 270,-

Basisveiligheid VCA Litouws

Intro

Ben je op zoek naar een VCA-cursus in het Litouws om jouw diploma te behalen? Laat de Nederlandse taal je niet in de weg staan. Volg de belangrijkste cursus voor risicovolle banen waar een ongeluk in een klein hoekje zit. Met een Litouwse cursus VCA Basisveiligheid ga je snel en veilig aan het werk.

✔ Haal je VCA diploma in het Litouws in één dag met een volledig Litouwse (Lietuvių kalba) cursus.

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. De VCA is een lijst met aandachtspunten en werkmethodes over veiligheid en gezondheid voor risicovolle werkomgevingen zoals de bouw. Met het VCA kunnen werknemers veiliger hun werk uitvoeren.
Opdrachtgevers eisen steeds vaker een VCA-diploma van werknemers. Het is cruciaal om kennis te hebben over veiligheidsprocedures om ongelukken te voorkomen en te voldoen aan de eisen van de Arbowet. Een VCA-certificaat toont bekwaamheid en laat zien dat werknemers veilig kunnen werken op risicovolle werkplekken.

Een Litouwse VCA Cursus is waardevol voor werknemers die niet vloeiend zijn in de Nederlandse taal en veel potentie of ambitie hebben. Taal hoeft geen obstakel te zijn. Met het halen van een VCA Litouws diploma investeer je in de universele taal van veiligheid.

Verloopt jouw VCA-certificaat bijna? De eendaagse VCA Litouws cursus is ook geschikt om je geheugen op te frissen en opnieuw het VCA diploma te halen.

Deze VCA training is ook beschikbaar in andere talen. Bekijk 'het hele overzicht VCA.' voor alle talen

Wat leer je?

Met de Basisveiligheid VCA Cursus in het Litouws ben je helemaal op de hoogte van de VCA checklist. Bij voldoende resultaat ontvang je een Basisveiligheid VCA Litouws diploma.

Resultaat
✔ Geldig Litouws VCA diploma voor 10 jaar
✔ Verhoogde veiligheid en gezondheid op de werkvloer
✔ Voldoe aan de eisen van opdrachtgevers en Arbowet
✔ Loop binnen 1 dag met je VCA certificaat de deur uit

Duur training

1 dag (7,5 uur)

Programma

Tijdens de VCA cursus in het Litouws worden de volgende onderdelen behandeld:
  • Nieuwe relevante ontwikkelingen op Arbogebied
  • Hoofdlijnen van de lesstof
  • Examentraining
  • Oefenen m.b.v. proefexamens in het Litouws
Vervolgens neem je een Litouws examen af (40 meerkeuze vragen) van maximaal 1 uur.

Het examen wordt afgenomen door een onafhankelijke examinator. De lesstof van Bouwradius is ontwikkeld met voldoende slagingskans.

Voorleesexamen
Heb jij of jouw personeel moeite met lezen? Het is mogelijk om een voorleesexamen af te nemen bij de VCA Cursus. Hierbij worden de vragen voorgelezen, zo vaak als dit nodig is. Bij een voorleesexamen hebben kandidaten een kwartier langer de tijd (1 uur en 15 minuten). Let op: houd rekening met extra kosten bij een voorleesexamen en vraag dit bij ons aan.

Certificaat
Bij voldoende resultaat ontvang je een Litouws VCA diploma. Het diploma is 10 jaar geldig en wordt niet automatisch verlengd.

Locatie: Klik op ‘Bekijk datums’ voor de beschikbare locaties.
Liever op eigen locatie of de cursus met een groep volgen? Informeer dan voor een in-company cursus.

Datum: Klik op ‘Bekijk datums’ voor de beschikbare data.

Lunch: De lunch, koffie en thee is inbegrepen bij de cursus.

Voor wie?

De cursus VCA is voor Litouws sprekende medewerkers zonder leidinggevende functie. Deze cursus is geschikt als herhaling of voor een nieuw diploma ‘Basisveiligheid VCA’.

Wil je de training met collega’s volgen? Met een in-company opleiding komen we langs op locatie. Ook kan je de training online volgen en deskundigen detacheren.

Offerte

Bij Bouwradius is het ook mogelijk om een in-company cursus te volgen op eigen locatie, of je nu een grote of kleine, zelfstandige onderneming hebt.
Klik hier voor een offerte

Investering

De kosten van een VCA cursus in het Litouws zijn € 270,-

De prijzen zijn inclusief een bijdrage aan de accommodatie, koffie, lunch en Litouws examen en exclusief boek (Wij kunnen deze wel voor je regelen). Deze bedragen zijn exclusief BTW

Vragen?

Heb je nog vragen over de Basisveiligheid VCA in het Litouws? Wij lichten het graag toe. Bel ons op (079) 36 85 800 of mail gerust via info@bouwradius.nl. We zien je graag op onze cursuslocatie of in-company op eigen locatie.

Zoek je de VCA cursus in een andere taal, online of als herhaling (NL)? We geven ook andere cursussen voor Basisveiligheid:

Over Bouwradius
Bouwradius Training & Advies biedt trainingen voor bouwondernemingen aan alle niveaus, van bouwplaatspersoneel tot hoger kader. Onze adviseurs beschikken over een uitgebreid netwerk en expertise. Zo hebben we in de afgelopen jaren meer dan een miljoen scholingsdagen gerealiseerd voor werknemers uit duizenden bedrijven. Bouwradius Training & Advies is uw natuurlijke partner voor uw scholingsbeleid.
€ 270,-
per persoon