Wanneer wil je gaan?

Deze training wordt binnenkort weer gepland,
voor meer informatie kunt u bellen naar 079 36 85 800

Basisveiligheid VCA Hongaars

Intro

Wil je jouw VCA-diploma behalen, maar wil je dit graag in het Hongaars doen? Laat taalbarrières je niet tegenhouden en volg de belangrijkste cursus voor risicovolle banen waarbij een ongeluk in een klein hoekje zit. Met een Hongaarse VCA Basisveiligheid-cursus kun je snel en veilig aan de slag.

✔ Haal je Hongaarse VCA diploma in één dag met een volledig Hongaarse (Magyar) cursus.

VCA is een afkorting voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers en biedt een standaardlijst met aandachtspunten en werkmethodes over veiligheid en gezondheid voor werkomgevingen die risico's met zich meebrengen, zoals de bouw. Door het VCA-certificaat te behalen, kunnen werknemers hun werk veiliger uitvoeren.

De veiligheid en gezondheid van werknemers op risicovolle bouwlocaties staat centraal bij VCA. Dit certificaat helpt bedrijven en werknemers om risico's in kaart te brengen en maatregelen te nemen om ongevallen en verwondingen te voorkomen. Met een VCA-certificaat voldoen bedrijven aan de eisen van de Arbowet en laten werknemers zien dat zij over de juiste kennis beschikken om veilig te werken op risicovolle werkplekken.

Een VCA Hongaars cursus vergroot de arbeidskansen voor werknemers zonder Nederlandse taalvaardigheid. Met het behalen van het VCA Hongaarse diploma investeer je in de universele taal van veiligheid en verbeter je je positie op de arbeidsmarkt.

Verloopt jouw VCA-certificaat bijna? De eendaagse VCA Hongaars cursus is ook geschikt om je geheugen op te frissen en opnieuw het VCA diploma te halen.

Deze VCA training is ook beschikbaar in andere talen. Bekijk 'het hele overzicht VCA.' voor alle talen

Wat leer je?

Met de Basisveiligheid VCA Cursus in het Hongaars ben je helemaal op de hoogte van de VCA checklist. Bij voldoende resultaat ontvang je een Hongaars Basisveiligheid VCA diploma.

Resultaat
✔ Geldig VCA Hongaars diploma voor 10 jaar
✔ Beheers basiskennis over veilig en gezond werken
✔ Voer risicovol werk veilig uit
✔ Loop binnen 1 dag met je VCA certificaat de deur uit

Duur training

1 dag (7,5 uur)

Programma

Tijdens de VCA cursus in het Hongaars worden de volgende onderdelen behandeld:
  • Nieuwe relevante ontwikkelingen op Arbogebied
  • Herhaling op hoofdlijnen van de lesstof
  • Examentraining
  • Oefenen m.b.v. proefexamens in het Hongaars
Vervolgens neem je het Hongaarse examen af (40 meerkeuze vragen) van maximaal 1 uur.

Het examen wordt afgenomen door een onafhankelijke examinator. De lesstof van Bouwradius is ontwikkeld met voldoende slagingskans.

Voorleesexamen
Heb jij of jouw personeel moeite met lezen? Het is mogelijk om een voorleesexamen af te nemen bij de VCA Cursus. Hierbij worden de vragen voorgelezen, zo vaak als dit nodig is. Bij een voorleesexamen hebben kandidaten een kwartier langer de tijd (totaal 1 uur en 15 minuten). Let op: houd rekening met extra kosten bij een voorleesexamen en vraag dit bij ons aan.

Certificaat
Bij voldoende resultaat ontvang je een Hongaars VCA diploma. Het diploma is 10 jaar geldig en wordt niet automatisch verlengd.

Locatie: Klik op ‘Bekijk datums’ voor de beschikbare locaties.
Liever op eigen locatie of de cursus met een groep volgen? Informeer dan voor een in-company cursus.

Datum: Klik op ‘Bekijk datums’ voor de beschikbare data.

Lunch: De lunch, koffie en thee is inbegrepen bij de cursus.

Voor wie?

De cursus VCA is voor Hongaars sprekende medewerkers zonder leidinggevende functie. Deze cursus is geschikt als herhaling of voor een nieuw diploma ‘Basisveiligheid VCA’.

Wil je de training met collega’s volgen? Met een in-company opleiding komen we langs op locatie. Ook kan je de training online volgen en deskundigen detacheren.

Offerte

Bij Bouwradius is het ook mogelijk om een in-company cursus te volgen op eigen locatie, of je nu een grote of kleine, zelfstandige onderneming hebt.
Klik hier voor een offerte

Investering

De ksoten van een VCA cursus Hongaars zijn € 270,-;

De prijzen zijn inclusief een bijdrage aan de accommodatie, koffie, lunch en Hongaars examen en exclusief boek (Wij kunnen deze wel voor je regelen). Deze bedragen zijn exclusief BTW

Vragen?

Heb je nog vragen over deze Hongaarse Basisveiligheid VCA training? Wij lichten het graag toe. Bel ons op (079) 36 85 800 of mail gerust via info@bouwradius.nl. We zien je graag op onze cursuslocatie of in-company op eigen locatie.

Zoek je de VCA cursus in een andere taal, online of als herhaling (NL)? We geven ook andere cursussen voor Basisveiligheid:

Over Bouwradius
Bouwradius Training & Advies biedt trainingen voor bouwondernemingen aan alle niveaus, van bouwplaatspersoneel tot hoger kader. Onze adviseurs beschikken over een uitgebreid netwerk en expertise. Zo hebben we in de afgelopen jaren meer dan een miljoen scholingsdagen gerealiseerd voor werknemers uit duizenden bedrijven. Bouwradius Training & Advies is jouw natuurlijke partner voor jouw scholingsbeleid.
€ 270,-
per persoon