Wanneer wil je gaan?

Deze training wordt binnenkort weer gepland,
voor meer informatie kunt u bellen naar 079 36 85 800

Basisveiligheid VCA Duits

Intro

Gemotiveerd om je Duitse VCA diploma halen? De Nederlandse taal mag niet in de weg staan voor een succesvolle carrière in de bouw. Volg de belangrijkste cursus voor veiligheid wanneer ongeluk in een klein hoekje zit. Met een Duitse cursus VCA Basisveiligheid ga je snel en veilig aan het werk.

✔ Haal je VCA Duits diploma in één dag met een volledig Duitse (Deutsch) cursus.

De VCA is een checklist met aandachtspunten en instructies voor veiligheid en gezondheid in risicovolle industrieën zoals de bouwsector. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Met een VCA-diploma tonen werknemers aan dat ze op de hoogte zijn van belangrijke aandachtpunten en veilige methodes.

Daarom vragen ook steeds meer opdrachtgevers een VCA-diploma van werknemers. Om ongelukken op de werkvloer te voorkomen is de juiste kennis over veiligheidsprocedures cruciaal. Hoe toon je aan dat je die kennis bezit? Met een VCA certificaat. Wanneer er toch iets gebeurt op de werkvloer, kan je de kunde van werknemers aantonen in een onderzoek. Zo voldoe je aan de Arbowet en bescherm je de veiligheid van iedereen.

VCA cursussen worden gegeven in meerdere talen voor medewerkers die geen vloeiend Nederlands spreken maar wel veel potentie hebben. De Duitse VCA Cursus is waardevol voor werknemers die ambities in de bouw hebben. Laat taal geen obstakel zijn. Met het halen van een Duits VCA diploma investeer je in de universele taal van veiligheid.

Verloopt jouw VCA-certificaat bijna? De eendaagse VCA Duits cursus is ook geschikt om je geheugen op te frissen en opnieuw het Duitse VCA diploma te halen.

Deze VCA training is ook beschikbaar in andere talen. Bekijk 'het hele overzicht VCA.' voor alle talen

Wat leer je?

Met de Basisveiligheid VCA Cursus in het Duits ben je binnen een dag op de hoogte van de VCA checklist. Bij voldoende resultaat ontvang je een Duits Basisveiligheid VCA diploma.

Resultaat
✔ Geldig Duits VCA diploma voor 10 jaar
✔ Basiskennis over veilig en gezond werken
✔ Risicovol werk veilig uitvoeren
✔ Voldoe aan de Arbowet
✔ Loop in 1 dag met je VCA certificaat de deur uit

Duur training

1 dag (7,5 uur)

Programma

Tijdens de VCA cursus in het Duits worden de volgende onderdelen behandeld:
  • Nieuwe relevante ontwikkelingen op Arbogebied
  • Hoofdlijnen van de lesstof
  • Examentraining
  • Oefenen m.b.v. proefexamens in het Duits
Vervolgens neem je een Duits examen af (40 meerkeuze vragen) van maximaal 1 uur.
Het examen wordt afgenomen door een onafhankelijke examinator. De lesstof van Bouwradius is ontwikkeld met voldoende slagingskans.

Voorleesexamen
Heb jij of jouw personeel moeite met lezen? Het is mogelijk om een voorleesexamen af te nemen bij de VCA Cursus. Hierbij worden de vragen voorgelezen, zo vaak als dit nodig is. Bij een voorleesexamen hebben kandidaten een kwartier langer de tijd (1 uur en 15 minuten). Let op: houd rekening met extra kosten bij een voorleesexamen.

Certificaat
Bij voldoende resultaat ontvang je een Pools VCA diploma. Het diploma is 10 jaar geldig en wordt niet automatisch verlengd.

Locatie: Klik op ‘Bekijk datums’ voor de beschikbare locaties.
Liever op eigen locatie of de cursus met een groep volgen? Informeer dan voor een in-company cursus.

Datum: Klik op ‘Bekijk datums’ voor de beschikbare data.

Lunch: De lunch, koffie en thee is inbegrepen bij de cursus.

Voor wie?

De cursus VCA is voor Duits sprekende medewerkers zonder leidinggevende functie. Deze cursus is geschikt als herhaling of voor een nieuw diploma ‘Basisveiligheid VCA’.

Wil je de training met collega’s volgen? Met een in-company opleiding komen we langs op locatie. Ook kan je de training online volgen en deskundigen detacheren.

Offerte

Bij Bouwradius is het ook mogelijk om een in-company cursus te volgen op eigen locatie, of je nu een grote of kleine, zelfstandige onderneming hebt.
Klik hier voor een offerte

Investering

De kosten van een Duiste VCA cursus zijn € 270,-;
De prijzen zijn inclusief een bijdrage aan de accommodatie, koffie, lunch en Duits examen en exclusief boek (Wij kunnen deze wel voor je regelen). Deze bedragen zijn exclusief BTW

Vragen?

Heb je nog vragen over de Basisveiligheid VCA cursus in het Duits? Of wil je zeker weten dat het de juiste cursus voor jou is? Wij lichten het graag toe. Bel ons op (079) 36 85 800 of mail gerust via info@bouwradius.nl. We zien je graag op onze cursuslocatie of in-company op eigen locatie.
Zoek je de VCA cursus in een andere taal, online of als herhaling (NL)? We geven ook andere cursussen voor Basisveiligheid:

Over Bouwradius
Bouwradius Training & Advies biedt trainingen voor bouwondernemingen aan alle niveaus, van bouwplaatspersoneel tot hoger kader. Onze adviseurs beschikken over een uitgebreid netwerk en expertise. Zo hebben we in de afgelopen jaren meer dan een miljoen scholingsdagen gerealiseerd voor werknemers uit duizenden bedrijven. Bouwradius Training & Advies is uw natuurlijke partner voor uw scholingsbeleid.
€ 270,-
per persoon