Wanneer wil je gaan?

Deze training wordt binnenkort weer gepland,
voor meer informatie kunt u bellen naar 079 36 85 800

Basisvaardigheid Metselen

Intro

Gemotiveerde en goed opgeleide vakmensen zijn onmisbaar voor het bedrijf. Je kan ze flexibel inzetten en uiteenlopende werkzaamheden toevertrouwen. Zoals metselwerk. Meestal wordt dit door ervaren metselaars gemaakt. Maar als een klein stuk metselwerk moet worden uitgevoerd of gerepareerd, is het prettig als je dat zelf kan doen. Niet snelheid, maar kennis van zaken is dan van belang. In deze training leer je de juiste verhouding van specie, hanteren van gereedschappen en het aanbrengen van specie. Je krijgt meer vakkennis en leert nieuwe ontwikkelingen. De inzet van specialisten wordt zo minder noodzakelijk.

Wat leer je?

Je wordt een breder inzetbare vakman die met meer plezier en vakkennis werkt.

Wanneer?

Staat er op dit moment geen training in de planning, neem dan contact met ons op. De training wordt in kleine groepen gegeven. Wij kijken graag met je naar de mogelijkheden.

Duur training

2 dagen

Programma

In overleg met de instructeur wordt uit de volgende onderdelen een programma samengesteld:
  • Basishandelingen metselen
  • Koppen- en lagenlat maken
  • Profielen stellen
  • Stenen hakken
  • Specie draaien
  • Stenen op de juiste wijze vermetselen
  • Eenvoudig voegwerk verrichten (platvol, verdiept)
  • Metselen met baksteen en/of kalkzandsteen in diverse verbanden
  • Metselen van een spouwmuur
Bij voldoende resultaat ontvangt de deelnemer een certificaat als bewijs van deelname.
Locatie: Klik op "Bekijk datums" voor de beschikbare locaties.
Liever op eigen locatie? Informeer dan naar een in-company maatwerk cursus.

Datum: Klik op 'Bekijk datums' voor de beschikbare data.

Zijn er nog geen data gepland? Laat dan je gegevens achter. Zodra er een datum is gepland, stellen we hier direct van op de hoogte.

Voor wie?

Iedereen die de beginselen van metselen wil leren.

Investering

De kosten voor een cursus metselen zijn € 457,-; De prijzen zijn inclusief een bijdrage aan de accommodatie, koffie, thee, lunch en indien van toepassing, examen. Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze cursus metselen? Of wil je zeker weten dat het de juiste cursus voor jou is? Wij lichten het graag toe. Bel ons op (079) 36 85 800 of mail gerust via info@bouwradius.nl. We zien je graag op onze cursuslocatie of in-company op eigen locatie.

Ben je al expert in metselen? We geven ook andere cursussen voor jouw bouwonderneming of hobbyist: Bouwradius Training & Advies biedt trainingen voor bouwondernemingen aan alle niveaus, van bouwplaatspersoneel tot hoger kader. Onze adviseurs beschikken over een uitgebreid netwerk en expertise. Zo hebben we in de afgelopen jaren meer dan een miljoen scholingsdagen gerealiseerd voor werknemers uit duizenden bedrijven. Bouwradius Training & Advies is jouw natuurlijke partner voor jouw scholingsbeleid.
€ 457,-
per persoon