Wanneer wil je gaan?

Deze training wordt binnenkort weer gepland,
voor meer informatie kunt u bellen naar 079 36 85 800

Opleiding BHV met e-learning

Intro

✔ Online BHV cursus volgen met combinatie van e-learning en praktijkdag.

Een BHV cursus (Bedrijfshulpverlening) is een belangrijke stap om je medewerkers en bedrijfspand te beschermen in het geval van noodsituaties. De online cursus BHV is perfect voor thuiswerkende of hybride werken inclusief praktijkdag om te oefenen.

Als bedrijfshulpverlener ben je verantwoordelijk voor het coördineren van hulpverlening en beslissingen bij calamiteiten. Tijdens de BHV e-learning leer je hoe je snel en effectief handelt in geval van brand, vermissing, verwondingen en andere noodsituaties. BHV'ers zijn van groot belang om de veiligheid en gezondheid te waarborgen. Een basiscursus BHV biedt niet alleen de nodige kennis en vaardigheden, maar ook vertrouwen om adequaat te handelen in noodsituaties.

Wil je de BHV-theorie in je eigen tempo bestuderen wanneer het jou uitkomt? Dan kan dat met behulp van onze BHV e-learning. Online leer je met tekst, plaatjes, films, animaties, vragen en toetsen alles over bedrijfshulpverlening. Per hoofdstuk toets je je kennis door vragen te beantwoorden. Als je geslaagd bent voor de module, mag je meedoen aan de Praktijkdag, waarin je oefent en traint in praktijksituaties.
De basistraining BHV kun je ook klassikaal in twee dagen doen.

Wat leer je?

Na het volgen van de BHV basiscursus ben je kundig om te handelen bij ongevallen, brand en calamiteiten.

Zo kan je na de training:
 • eerste hulp verlenen;
 • branden beperken en bestrijden;
 • alarmeren en evacueren bij noodsituaties;
 • samenwerken met hulpverleningsorganisaties;
 • beslissingen maken bij calamiteiten;
 • de rust bewaren bij ongevallen.

Duur training

1 dag (praktijkdag)

Programma

Aan de hand van de e-learning, leer je eerst online de BHV theorie. Als je geslaagd bent voor de online modules, kan je deelnemen aan een praktijkdag.

De Basistraining bedrijfshulpverlening bevat o.a. de volgende onderdelen:
 • Belangrijke punten van Eerste Hulp
 • Benadering slachtoffer: bewustzijn/ademhaling
 • Noodgreep methode toepassen (o.a. stabiele zijligging, Heimlich)
 • Noodvervoersgreep
 • Verbandtrommel
 • Reanimeren en andere levensreddende handelingen
 • Opleiding AED (Automatische Externe Defibrillator).
 • Diverse verwondingen herkennen, technieken en middelen toepassen
 • Bedrijfsnoodplan (meldingsprocedure) en ontruimen
 • Elementaire blusmiddelen en praktijk blussen
 • Oefenen in praktijksituaties
Na succesvolle voltooiing van de training BHV (e-learning en praktijk) ontvangen deelnemers een BHV-pasje. In de ARBO wet is bepaald dat de BHV periodiek herhaald moet worden.

Locatie: Klik op "Bekijk datums" voor de beschikbare locaties.
Liever op eigen locatie? Informeer dan naar een in-company maatwerk cursus.

De e-learning volg je online in je eigen tijd.

Datum Klik op "Bekijk datums" voor de beschikbare data Praktijkdagen.

Voor wie?

De online BHV basiscursus is voor medewerkers die de taak van bedrijfshulpverlener op zich nemen en de theorie willen leren wanneer het hen uitkomt.
Let op: Neem voordat je meedoet aan de praktijkdag contact met ons op bij gezondheidsproblemen of zwangerschap.

Heb je al eens een BHV of AED-certificaat behaald? Volg dan de BHV herhalingscursus.

Wil je de training met collega's volgen? Met een maatwerkopleiding kunnen we langskomen op locatie of volg je de BHV training in een groep.

Verzekering

Zolang je BHV-pas geldig is, ben je WA-verzekerd voor kledingschade tot € 500,- per gebeurtenis met een eigen risico van € 25,-. We zorgen indien nodig ook voor opvang na psycho-traumatische ervaringen. Als je als bedrijfshulpverlener optreedt, is je werkgever verzekerd voor jouw handelingen. Je bent als BHV'er nooit persoonlijk verantwoordelijk. Zo kan je volledig focussen op de hulpverlening.

Offerte

Bij Bouwradius is het ook mogelijk om een in-company cursus te volgen op eigen locatie, of je nu een grote of kleine, zelfstandige onderneming hebt.
Klik hier voor een offerte

Investering

Wat zijn de kosten voor een BHV cursus met e-learning? De kosten zijn € 271,-; De prijzen zijn inclusief een bijdrage aan de accommodatie, koffie, thee en lunch. Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Video

Vragen?

Heb je nog vragen over deze BHV training met e-learning? Wij lichten het graag toe. Bel ons op (079) 36 85 800 of mail gerust via info@bouwradius.nl. We zien je graag op onze cursuslocatie of in-company op eigen locatie.

Over Bouwradius
Bouwradius Training & Advies biedt trainingen voor bouwondernemingen aan alle niveaus, van bouwplaatspersoneel tot hoger kader. Onze adviseurs beschikken over een uitgebreid netwerk en expertise. Zo hebben we in de afgelopen jaren meer dan een miljoen scholingsdagen gerealiseerd voor werknemers uit duizenden bedrijven. Bouwradius Training & Advies is jouw natuurlijke partner voor jouw scholingsbeleid.
€ 271,-
per persoon