Banner
HomeVeiligheid & Gezondheid

Veiligheid & Gezondheid

 

VEEL BELANGRIJKER DAN MEN IN HET ALGEMEEN DENKT!

Waar de veiligheid- en gezondheidscultuur op een hoog niveau staat, weet men zonder uitzondering altijd goede bedrijfsresultaten te boeken!

Veiligheid en gezondheid zijn vaak een onderschoven kindje op de bouwplaats. Ondanks het feit dat de leiding van bouwbedrijven zwaar inzet op de veiligheid op de bouwplaats, worden bepaalde veiligheidsregels toch niet toegepast. Vaak wordt gedacht, ‘het zal wel zo’n vaart niet lopen’. Niets is minder waar. Niet voor niets is er het spreekwoord: het gevaar zit in een klein hoekje'.

Feitelijk zit het dus fout tussen de oren. Eigenlijk heb je te maken met een cultuurprobleem. De trainingen en cursussen op het gebied van veiligheid en gezondheid van Bouwradius richten zich dan ook vooral op die aspecten. Het is niet voldoende om alleen maar kennis over te brengen van de regels. Het is veel belangrijker de cursisten te overtuigen van het belang van die regels, die maar al te vaak als lastig en als ‘mietjes gedrag’ worden ervaren.

Hier maakt de ervaring en de autoriteit van onze trainers het grote verschil. Zij weten zeer overtuigend en met praktijkvoorbeelden de cursisten op andere gedachten te brengen. Uw medewerkers krijgen meer oog voor hun veiligheid, gezondheid en de kwaliteit van processen en het product. Kennis en vaardigheden, opgedaan in de trainingen van Bouwradius, worden direct in de praktijk toegepast. Zo ervaart men het als natuurlijk gedrag om direct ook collega’s en onderaannemers op gevaarlijk gedrag te wijzen.

U kunt het uitgebreide cursusaanbod voor Veiligheid & Gezondheid in onderstaande link raadplegen. Ook is het mogelijk om thematisch het veiligheidsbesef in uw onderneming op een hoger niveau te brengen. Indien u hier meer over wilt weten, kunt u contact opnemen met uw accountmanager van Bouwradius.

Bel mij

Meer informatie? Wij bellen u direct terug.

Uw naam: *

Telefoonnummer: *

Uw emailadres: