Wanneer wil je gaan?

Deze training wordt binnenkort weer gepland,
voor meer informatie kunt u bellen naar 079 36 85 800

Verwerken van Mosa Panel

Intro

Mosa Panel is een prefab renovatie tegelsysteem waarmee het tegelwerk van badkamer en toilet in slechts één dag zonder overlast voor de bewoner gerenoveerd kan worden: eenvoudig, snel, schoon, droog en stofvrij. Mosa Panel is een kwalitatieve oplossing voor intensief en langdurig gebruik en, indien nodig, snel en onzichtbaar te repareren of te vervangen. Mosa Panel is duurzaam en tijdloos, ontworpen in samenspraak met fabrikanten, architecten en bouwers. Continue inspelend op de wensen van de klant. Om Mosa Panel op de juiste wijze te kunnen plaatsen hebben Mosa en Bouwradius deze training ontwikkeld. Tijdens het theoriegedeelte word je geïnformeerd over de mogelijkheden en toepassingen van Mosa Panel. Tijdens het praktijkgedeelte plaats je wand- en vloerpanelen. Zaken als maatvoeren, bevestiging, maken van gaten, op maat zagen, hoekoplossingen en het waterdicht opleveren komen in de training aan de orde.

Voor een cursus ‘Mosa Panel’ kun je STAP-subsidie aanvragen. Kijk hier voor meer informatie.

Wat leer je?

Wanneer je de Mosa Panel training met goed gevolg hebt afgerond, kun je aan de slag als gecertificeerd Mosa Panel-applicateur. Het bedrijf waar je voor werkt is dan automatisch co-maker. Je ontvangt een certificaat in de vorm van een pas.

Duur training

1 dag

Programma

Theorie:
Het zelfstandig bestuderen van de theorie.
Invullen van een kwalificerende theorietoets op de praktijk dag.
Praktijk:
Tijdens de praktijkdag oefenen we met de volgende zaken.
  • Het verdelen en op maat zagen van wandpanelen.
  • Het uitvlakken van wanden.
  • Het waterdicht aanbrengen van wandpanelen.
  • Het aanbrengen van hoekpanelen en hoekprofielen.
  • Het maken van afschot bij douchepanelen.
  • Het op maat zagen van douche en vloerpanelen.
  • Hoe te werken met renovatie doucheputten.
  • Het waterdicht aanbrengen van douche en vloerpanelen.
  • Het maken van gaten in wand en vloerpanelen.
  • Afwerken van Mosa Panel.

Voor wie?

Tegelzetters, afbouwers, woningcorporaties, installateurs, bouwbedrijven

Investering

€ 1035,-; De prijzen zijn inclusief een bijdrage aan de accommodatie, koffie, thee, lunch en indien van toepassing, examen. Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Tip: Voor deze training kun je een STAP-subsidie aanvragen, waardoor je de cursus nagenoeg kosteloos kan volgen. Kijk hier voor meer informatie.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze training? Bel ons op (079) 36 85 800 of mail via info@bouwradius.nl.

Bouwradius Training & Advies biedt trainingen voor bouwondernemingen aan alle niveaus, van bouwplaatspersoneel tot hoger kader. Onze adviseurs beschikken over een uitgebreid netwerk en expertise. Zo hebben we in de afgelopen jaren meer dan een miljoen scholingsdagen gerealiseerd voor werknemers uit duizenden bedrijven. Bouwradius Training & Advies is jouw natuurlijke partner voor jouw scholingsbeleid.
€ 1035,-
per persoon