Wanneer wil je gaan?

30 november 2023
14:00-17:00 · Utrecht

Succesvol inschrijven op Europese aanbestedingen

Intro

Weet jij hoe je jouw organisatie optimaal kunt voorbereiden op een aanbesteding en hoe je de beste inschrijving op de aanbesteding kunt maken? Nee? Dan is deze training speciaal voor jou. We schetsen tijdens de training een beeld van de overheidspartijen die de markt gaan uitvragen naar producten of diensten. Daarnaast hebben we het over de eisen die aan jouw organisatie en diensten worden gesteld. Op die manier kun je straks meer uit je organisatie halen en inschrijvingen winnend afsluiten.

Wat leer je?

Je krijgt handvatten om het inkoopbeleid van de aanbestedende dienst te leren kennen en je leert een professionele indruk achter te laten op deze dienst. Je benut de mogelijkheden in het bestek en de mogelijkheden van je organisatie om je beste aanbod te doen.

Programma

Tijdens de training Succesvol inschrijven op Europese aanbestedingen komen de onderstaande onderwerpen aan de orde:
  • Wat wordt er allemaal gevraagd aan verklaringen en bewijsstukken;
  • Inkoop: hoe wordt er gekeken naar de markt;
  • Hoe kan ik het inschrijvingsproces intern het beste inrichten;
  • Mogelijkheden voor sturing: voor en tijdens de aanbesteding en na gunning;
  • Aanbesteden als kritiek bedrijfsproces;
  • Belang van commercieel presteren;
  • Extern en intern contractmanagement.
Locatie: Klik op "Bekijk datums" voor de beschikbare locaties.
Liever op eigen locatie? Informeer dan naar een in-company maatwerk cursus.

Datum: Klik op ‘Bekijk datums’ voor de beschikbare data.

Staat er op dit moment geen training in de planning? Neem dan contact met ons op of laat je gegevens achter via het inschrijfformulier. Wij kijken graag met je naar de mogelijkheden.

Voor wie

De training succesvol inschrijven op Europese aanbestedingen is bestemd voor ondernemers die bestaande opdrachten wellicht kwijt zullen raken en met (meer) succes zaken zouden willen doen bij aanbestedingen, maar daarvoor intern ook een verbeteringsslag kunnen maken.
Wil je de training met collega’s volgen? Met een in-company opleiding komen we langs op locatie. Ook kan je de training online volgen en deskundigen detacheren.

Investering

Wat zijn de kosten voor een cursus succesvol inschrijven op Europese aanbestedingen? De kosten zijn € 295,-; De prijzen zijn inclusief een bijdrage aan de accommodatie, koffie, thee, lunch en indien van toepassing, examen. Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Tip: Informeer bij je werkgever naar het Persoonlijk Ontwikkel Budget. Werkgevers hebben immers ook veel profijt van de nieuwe kennis uit onze bedrijfsopleidingen.

Vragen?

Heb je nog vragen over de training Succesvol inschrijven op Europese aanbestedingen? Of zeker weten dat het de juiste cursus voor jou is? Bel ons op (079) 36 85 800 of mail gerust via info@bouwradius.nl. We zien je graag op onze cursuslocatie of in-company op eigen locatie.
Bouwradius Training & Advies biedt trainingen voor bouwondernemingen aan alle niveaus, van bouwplaatspersoneel tot hoger kader. Onze adviseurs beschikken over een uitgebreid netwerk en expertise. Zo hebben we in de afgelopen jaren meer dan een miljoen scholingsdagen gerealiseerd voor werknemers uit duizenden bedrijven. Bouwradius Training & Advies is jouw natuurlijke partner voor jouw scholingsbeleid.
€ 295,-
per persoon