Wanneer wil je gaan?

Deze training wordt binnenkort weer gepland,
voor meer informatie kunt u bellen naar 079 36 85 800

Luchtdicht Bouwen en Installeren

Intro

De basis van het energiezuinig maken van gebouwen is (nieuwe) vakkennis en goede communicatie en samenwerking tussen alle betrokkenen. En daar is nog veel te verbeteren! Door het opbouwen en bijhouden van uw vakkennis, bent u in staat om beter af te stemmen met uw bouwpartners. Dit voorkomt miscommunicaties, zorgt voor een hogere marge en levert een beter eindproduct op. Kortom: een zorgeloos project voor álle betrokkenen. De training Luchtdicht bouwen en installeren is ontwikkeld door experts van Bouwradius, Zehnder en Technische Unie. Het centrale thema van de training is het gezamenlijk energiezuinig maken van een gebouw. Hoe dóé je dat precies? Het doel van de training is om de samenwerking tussen bouwers en installateurs te verbeteren. Want, meer samenwerking en begrip op de bouwplaats leidt tot minder fouten, méér plezier én een comfortabel en energiezuinig gebouw voor de eindklant. We nodigen bouwers & installateurs dan ook van harte uit om samen naar de training te komen.

Wat leer je?

Na afloop van de training luchtdicht bouwen en installeren: Weet je wat er nodig is om optimaal te bouwen en installeren, door nieuw opgedane kennis en door betere samenwerking.
Heb je actuele kennis op het gebied van energiezuinige, luchtdichte constructies, optimale ventilatie én de impact van ventilatie binnen luchtdichte constructies.
*Kun je hierover advies geven vanuit verschillende perspectieven (bouw en installatie) en ben je in staat je advies deskundig te onderbouwen.

Duur training

1 dag.

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod in de training luchtdicht bouwen en installeren:
  • Energiezuinig bouwen en de eisen aan nieuwbouw en renovatie
  • Wat betekent de BENG voor het ontwerp/bouw van woningen
  • Het uitvoeren van een blowerdoortest in de praktijk
  • Hoe invulling te geven aan de belangrijkste eisen uit het bouwbesluit
  • Doorspreken van een tekening van een energiezuinige woning, vanuit verschillende perspectieven (bouw en installatie)
  • Inventarisatie van benodigde maatregelen vanuit bouw en installatie.
  • Rondleiding Inspiratiecentrum Technische Unie (in Zwolle of Utrecht, afhankelijk van de trainingslocatie)
Locatie: Klik op "Bekijk datums" voor de beschikbare locaties.
Liever op eigen locatie? Informeer dan naar een in-company maatwerk cursus.

Datum: Klik op ‘Bekijk datums’ voor de beschikbare data.

Staat er op dit moment geen training in de planning? Neem dan contact met ons op of laat je gegevens achter via het inschrijfformulier. Wij kijken graag met je naar de mogelijkheden.

Voor wie?

De training luchtdicht bouwen en installeren is geschikt voor adviseurs, ontwerpers, projectleiders, werkvoorbereiders, ingenieurs en andere professionele betrokkenen bij nieuwbouwprojecten in woningbouw of utiliteit.
Wil je de training met collega’s volgen? Met een in-company opleiding komen we langs op locatie. Ook kan je de training online volgen en deskundigen detacheren.

Investering

Wat zijn de kosten voor een cursus luchtdicht bouwen en installeren? De kosten zijn € 375,-; De prijzen zijn inclusief een bijdrage aan de accommodatie, koffie, thee, lunch en indien van toepassing, examen. Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Vragen?

Heb je nog vragen over de training luchtdicht bouwen en installeren ? Of zeker weten dat het de juiste cursus voor jou is? Bel ons op (079) 36 85 800 of mail gerust via info@bouwradius.nl. We zien je graag op onze cursuslocatie of in-company op eigen locatie.

Bouwradius Training & Advies biedt trainingen voor bouwondernemingen aan alle niveaus, van bouwplaatspersoneel tot hoger kader. Onze adviseurs beschikken over een uitgebreid netwerk en expertise. Zo hebben we in de afgelopen jaren meer dan een miljoen scholingsdagen gerealiseerd voor werknemers uit duizenden bedrijven. Bouwradius Training & Advies is jouw natuurlijke partner voor jouw scholingsbeleid.
€ 375,-
per persoon