Wanneer wil je gaan?

Deze training wordt binnenkort weer gepland,
voor meer informatie kunt u bellen naar 079 36 85 800

Innovatie

Intro

Nieuwe business begint altijd met een nieuw idee, maar een nieuw idee is allesbehalve een garantie op nieuwe business. Innovatie beslaat het gehele traject vanaf idee tot en met daadwerkelijk nieuwe of vernieuwde business. Zekerheden bestaan niet binnen innovatie echter je kunt als ondernemer de kans op succes wel significant vergroten! Door te investeren in het innovatief vermogen van je bedrijf vergroot je blijvend het rendement uit de innovatie initiatieven. Daarmee levert innovatie een belangrijke bijdrage aan de groeiambities en continuïteit van jouw bedrijf.

Wat leer je?

Innovatie is geen gave maar vooral een vakkundigheid die bestaat uit een combinatie van structuur en creativiteit. Na afloop ben je bekend met de essenties van innovatie. Je begrijpt de fasering van een innovatie traject en je hebt kennis gemaakt met de belangrijkste basistechnieken in de diverse fases van een innovatie traject. Je hebt inzage gekregen in de cruciale randvoorwaarden voor succesvolle innovaties. Dit alles levert je concrete handvatten op voor het vergroten van het innovatief vermogen van jouw bedrijf.

Duur training

1 dag

Programma

  • Wat is innovatie eigenlijk?
  • Fasering van een innovatie traject
  • Samenstelling innovatie team
  • Traditionele valkuilen van innovatie
  • Genereren en selecteren van ideeën
  • Ontwikkelen van waarde propositie
  • Ontwikkelen van businessmodel
  • Innovatie van verdienmodel
  • Leren van start-ups
  • Benodigde organisatorische randvoorwaarden
Locatie: Klik op "Bekijk datums" voor de beschikbare locaties.
Liever op eigen locatie? Informeer dan naar een in-company maatwerk cursus.

Datum: Klik op ‘Bekijk datums’ voor de beschikbare data.

Staat er op dit moment geen training in de planning? Neem dan contact met ons op of laat je gegevens achter via het inschrijfformulier. Wij kijken graag met je naar de mogelijkheden.

Voor wie?

De cursus Innovatie is bestemd voor DGA's, directeuren, MT leden en verantwoordelijken voor innovatie of R&D binnen gevestigde ondernemingen.
Wil je de training met collega’s volgen? Met een in-company opleiding komen we langs op locatie. Ook kan je de training online volgen en deskundigen detacheren.

Offerte

Bij Bouwradius is het ook mogelijk om een in-company cursus te volgen op eigen locatie, of je nu een grote of kleine, zelfstandige onderneming hebt.
Klik hier voor een offerte

Investering

Wat zijn de kosten voor een cursus Innovatie? De kosten zijn € 560,-; De prijzen zijn inclusief een bijdrage aan de accommodatie, koffie, thee, lunch en indien van toepassing, examen. Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Tip: Informeer bij je werkgever naar het Persoonlijk Ontwikkel Budget. Werkgevers hebben immers ook veel profijt van de nieuwe kennis uit onze bedrijfsopleidingen.

Vragen?

Heb je nog vragen over de training Innovatie? Of zeker weten dat het de juiste cursus voor jou is? Bel ons op (079) 36 85 800 of mail gerust via info@bouwradius.nl. We zien je graag op onze cursuslocatie of in-company op eigen locatie.
Bouwradius Training & Advies biedt trainingen voor bouwondernemingen aan alle niveaus, van bouwplaatspersoneel tot hoger kader. Onze adviseurs beschikken over een uitgebreid netwerk en expertise. Zo hebben we in de afgelopen jaren meer dan een miljoen scholingsdagen gerealiseerd voor werknemers uit duizenden bedrijven. Bouwradius Training & Advies is jouw natuurlijke partner voor jouw scholingsbeleid.
€ 560,-
per persoon