Wanneer wil je gaan?

Deze training wordt binnenkort weer gepland,
voor meer informatie kunt u bellen naar 079 36 85 800

Herstellen van ramen, deuren, kozijnen en luiken

Intro

Werk jij met monumenten of historische bouwwerken? Dan weet je als geen ander dat het herstel van ramen, deuren, kozijnen en luiken naadloos aan moet sluiten bij het historische karakter van het pand.
In onze training herstel kozijnen, ramen, deuren en luiken leer je met historisch bouwmateriaal uit ons depot werken. De cursus bestaat uit verschillende praktijkopdrachten.

✔ Ontvang een certificaat bij het behalen van de cursus herstel kozijnen, ramen, deuren en luiken

Wat leer je?

Tijdens deze training leer je het duurzaam herstellen van ramen, deuren, kozijnen en luiken. Je leert verschillende venstertypen herkennen en de historie hiervan. Ook krijg je les over verschillende deurtypen en luiken.

Duur training

Onze training herstel kozijnen, ramen, deuren en luiken duurt 2 dagen.

Programma

Het programma van de cursus bestaat uit een aantal praktijkopdrachten. Deze praktijkopdrachten bestaan uit de volgende onderdelen:
  • Historisch overzicht van de verschillende venstertypen
  • Kruis
  • Klooster en bolkozijn
  • Schuifraamkozijnen
  • Franse venster
  • Gebruik van glas in vroegere tijden
  • Deurtypen en luiken
  • Gebreken aan ramen deuren en kozijnen
  • Oplossingen en restauratie opvattingen
Als je de praktijkopdrachten goed hebt afgerond, ontvang je een certificaat als bewijs van je deelname.

Locatie: Klik op ‘Bekijk datums’ voor de beschikbare locaties.

Datum: Klik op ‘Bekijk datums’ voor de beschikbare data.
Zijn er nog geen data gepland? Laat dan je gegevens achter. Zodra er een datum is gepland, stellen we je hier direct van op de hoogte.

Voor wie ?

De cursus herstel kozijnen, ramen, deuren en luiken is speciaal ontwikkeld voor timmerlieden, voorlieden, uitvoerders (en begeleiders) bij aannemers en timmerbedrijven. Deze personen zijn in de praktijk werkzaam op het gebied van (monumenten)onderhoud, restauratie en renovatie. De training is ook interessant voor monumentenwachters en bouwkundig inspecteurs.

Offerte

Bij Bouwradius is het ook mogelijk om een in-company cursus te volgen, of je nu een grote of kleine, zelfstandige onderneming hebt.
Klik hier voor een offerte

Investering

De investering voor alles over het herstellen van kozijnen, ramen, deuren en luiken is
€ 585,-; Ook zit er koffie, thee en een lunch in de prijs inbegrepen. Daarnaast krijg je voor deze prijs ook het examen en certificaat. De bedragen zijn exclusief BTW.

Tip: Informeer bij je werkgever naar het Persoonlijk Ontwikkelbudget. Werkgevers hebben immers veel profijt van de nieuwe kennis uit onze bedrijfsopleidingen.

Vragen?

Heb je nog vragen over de training herstel kozijnen, ramen, deuren en luiken? Of wil je zeker weten dat het de juiste cursus voor jou is? Wij lichten het graag toe. Bel ons op (079) 36 85 800 of mail gerust via info@bouwradius.nl. We zien je graag op onze cursuslocatie.

Ben je al een expert in het herstellen van ramen, luiken, deuren en kozijnen? Neem dan een kijkje tussen onze andere Renovatie trainingen

Over Bouwradius
Bouwradius Training & Advies biedt trainingen voor bouwondernemingen aan alle niveaus, van bouwplaatspersoneel tot hoger kader. Onze adviseurs beschikken over een uitgebreid netwerk en expertise. Zo hebben we in de afgelopen jaren meer dan een miljoen scholingsdagen gerealiseerd voor werknemers uit duizenden bedrijven. Bouwradius Training & Advies is jouw natuurlijke partner voor jouw scholingsbeleid.
€ 585,-
per persoon