Wanneer wil je gaan?

Deze training wordt binnenkort weer gepland,
voor meer informatie kunt u bellen naar 079 36 85 800

Assessment Steigerbouw

Intro

Bij Bouwradius krijgen we vaak de vraag welke training er precies geschikt is voor het niveau van een cursist. Om onze klanten van dienst te kunnen zijn, hebben we daarom een niveaumeting voor steigerbouw ontwikkeld. Door deze online toetsing weet je meteen welk niveau je hebt.

Studie advies

Met behulp van het resultaat bepalen we samen na afloop hoeveel training je nodig hebt om met een goede kans van slagen examen te kunnen doen. Deze sessie is goed te combineren met de opleiding Monteur- en 1e Monteur Steigerbouw

Voor wie?

Alle uitvoerende medewerkers die steigerwerk aantoonbaar vakbekwaam moeten uitvoeren en daarvoor in het bezit dienen te zijn van een certificaat (1e) Monteur Steigerbouw zoals vastgelegd in de Richtlijn Steigers.

Investering

€ 234,- excl. BTW,

Vragen?

Heb je nog vragen over deze training? Bel ons op (079) 36 85 800 of mail via info@bouwradius.nl."

Over Bouwradius
Bouwradius Training & Advies biedt trainingen voor bouwondernemingen aan alle niveaus, van bouwplaatspersoneel tot hoger kader. Onze adviseurs beschikken over een uitgebreid netwerk en expertise. Zo hebben we in de afgelopen jaren meer dan een miljoen scholingsdagen gerealiseerd voor werknemers uit duizenden bedrijven. Bouwradius Training & Advies is uw natuurlijke partner voor uw scholingsbeleid.
€ 234,-
per persoon